• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Ubuntu interneti sömürür mü?

TugSancak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese iyi günler ubuntu ve türevleri (Mint,Zen Os) ile ilgili bir sorum olacak. Ubuntu kurduğum zaman bilgisayara dual boot şeklinde evdeki diğer cihazlar internete bağlanmakta zorluk yaşıyor bu neden kaynaklanabilir? Önlenebilir mi? Tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.

突厥汗國

Profesör
Reaksiyon puanı
1,279
Normalde Bunun olmaması lazım ancak devreye bir cok cihaz sokarsanız hali ile çekim ve sinyal gücünde azalma olacaktır access point ile destek alabılırsınız ama Linux ile Bu tarz sorunlar olmaz ve Kararlı surum kurdugunuzdan emin olunuz.

TugSancak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Birkaç gündür Ubuntu kullanıyordum diğer cihazlar bağlantıdan düşüyordu. Bu sabah Mint ve Zorin Os kurdum onlarda da cihazlar hattan düştü sonra araştırdım Ubuntu tabanlı işletim sistemlerinde görülen bir sorunmuş şimdi wifi kartı ile ilgili bir çözüm buldum onu deniyeceğim

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,942
Birkaç gündür Ubuntu kullanıyordum diğer cihazlar bağlantıdan düşüyordu. Bu sabah Mint ve Zorin Os kurdum onlarda da cihazlar hattan düştü sonra araştırdım Ubuntu tabanlı işletim sistemlerinde görülen bir sorunmuş şimdi wifi kartı ile ilgili bir çözüm buldum onu deniyeceğim
Başka dağıtımlar deneyin Ubuntu tabanlı yerine