Yer İmlerinizi Kolayca Taşıyın

Bu konuyu okuyanlar

Alengirli

Müdavim
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Google Chrome, Opera veya Safari'yi ciddi bir şekilde denemek istiyorsunuz. O kadar yer imini kim taşıyacak diye dert etmeyin, Transmute hizmetinizde.

Yeni bir web tarayıcısına geçmekten sizi alıkoyan tek nokta, Meydan Larousse ansiklopedisine dönmüş yer imleri klasörünüz ise, Transmute yeniliklere uyum sağlamanıza yardımcı olabilir.

Kendini bir yer imleri çevirici olarak tanımlayan Transmute; Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari, Chromium ve Flock tarayıcıları arasında yer imlerinizi senkronize edip yeni tarayıcınıza uyarlamanızı sağlıyor.

Ücretsiz İndirin

Yeni sürümüyle Linux ve Mac'te de çalışan Transmute, ayrıca Konqueror ve XBEL yer imleri ile Mono Framework desteğine de kavuşmuş görünüyor. Çalışmak için .Net Framework 2.0 gerektiren Transmute 1.10 sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Yazılımın portatif sürümü için ise buraya tıklayın.
transmute11235024982.jpg
:: Yazılımla ilgili görüşlerinizi forumda paylaşın.

Bilgi İçin : Transmute
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

craftingMaterial

Müdavim
Katılım
31 Aralık 2007
Mesajlar
17,485
Reaksiyon puanı
188
Puanları
63
ben bıktım bu yer imi olayından kendime PHP de bir sayfa hazırladım localde çalışan. tüm yer imlerimi MySQL üzerinde saklıyorum. ayrıca her browserda sorunsuz çalışması da cabası. her browsera aktarcam derdim de yok o yüzden. PHP 4Ever :D
 
Üst