Arap çocuğunun elini öpen Cumhurbaşkanı

Reaksiyon puanı
3,029
Sanırım hiçbir Türk toplumunda bir yönetici bu kadar alçaklara düşmemişti. Fotoğraftaki kişi Bay Kemal değil, kainat lideri Recep Tayyip Erdoğan :D
Bizim çocukların da kafasına vursun :q
WhatsApp Image 2021-09-04 at 21.29.34.jpeg

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
:D

Gerçekten yazık şu ucuz SIĞ siyaseti bırakın artık. Yazık gerçketen yazık sonra neden bu halde muhalefet diyorsunuz. ( 5 Yıl önceki resmi koymuşun birde :D )

Erdoğan'ı azcık takip etseniz çocuklara karşı bu tarz şakalar yaptığını hep görürsünüz çoğu yerde çocukların elini şaka amaçlı öper. Böyle sabah akşam Erdoğan'ı karalayarak yalan yanlış ALGI haberler ile iktidar olunmaz.

Reaksiyon puanı
3,029

Gerçekten yazık şu ucuz SIĞ siyaseti bırakın artık. Yazık gerçketen yazık sonra neden bu halde muhalefet diyorsunuz. ( 5 Yıl önceki resmi koymuşun birde :D )

Erdoğan'ı azcık takip etseniz çocuklara karşı bu tarz şakalar yaptığını hep görürsünüz çoğu yerde çocukların elini şaka amaçlı öper. Böyle sabah akşam Erdoğan'ı karalayarak yalan yanlış ALGI haberler ile iktidar olunmaz.
Çocuğun kafasına vurmasını geçtim bence bu görüntüyü açıklayamazsın isterse 20 yıllık fotoğraf olsun. Ayrıca 20 yıllık fotoğraflara baksak T*liban lideri ile olan fotoğrafı falan var :q

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Gerçekten şu bizim ülkede Muhalif seçmeni ve eleştiri tarzını gördükçe GÜLESİM GELİYOR :D

Hemen yarın erken seçime gidelim baksanıza Erdoğan bir Arap çocuğunun elini öpmüş ! El öpen bir Cumhurbaşkanımız var ? Al resmi açıklayayım :P Cevabı alltta. Nerede bir çocuk görse aynı şeyi yapıyor Cumhurbaşkanı.

1630794509836.png

Burdada Şehir oğlunun elini öpüyor :(

1630794549643.png

1630794608030.png

1630794634797.png

1630794678923.png

1630794698257.png

1630794713781.png

1630794754111.png

1630794856591.png

1630794872839.png

Not: Daha ekleyecektim FOTO ama max 10 kotası varmış :D

Reaksiyon puanı
3,029
Hahaha emeğine saygı duydum :D Olay el öpmesi falan değil aslında, bu kadar Arap sevicisi birisi olması. Dış bir ülkeyle görüşürken bir Arap çocuğuyla belki oradaki yatırımcılara yaranmak için bu kadar küçük düşmesi komik.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hahaha emeğine saygı duydum :D Olay el öpmesi falan değil aslında, bu kadar Arap sevicisi birisi olması. Dış bir ülkeyle görüşürken bir Arap çocuğuyla belki oradaki yatırımcılara yaranmak için bu kadar küçük düşmesi komik.

Bence zorlama :) Konuyu sil geç fena tongaya düştün. :) Burdan konu dönmez. Alakasız yerlere çekerek geçiştiremezsin.

Çocuğun Türk Kürt Arap olmasının ne anlamı var ? Bir görüşmeye gittiğinde çocuk gördümü hep aynı şeyi yapıyor Erdoğan. Yakın Zamanda Azerbaycan'da da yaptı.

Ayrıca bu olayın videosunu izlesen anlayacan samimiyeti. Herkes gülüyor samimi bir ortam var.Ayrıca üstünden 5 yıl geçmiş diyorum...

Şu fotoyu bile Erdoğan - Joe Biden'ın elini öptü gibi lanse eden kisileri veya kanalları takip edersen böyle olur :( Yapma lütfen gerçekten yazık günah.

Muhalif isen muhalif ol sorun değil ama bu tarz ucuz ve SIĞ tartışmalar ile değil kaliteli tartışmalar için konu aç. 20 yıldır bu tarzda olduğu için muhalefet iktidar olamıyor işte.

Bugün de bazı medyada Erdoğan çocuk dövdü diye anlatıyorlar :D Olay ney Erdoğan çocuk ile şakalaşıyor kurdeleyi kesti diye aralarında şakalaşlıyorlar ama öyle bir ALGI var ki koşun Erdoğan çocuğa uçan tekme atıp hastanelik etti gibi göstermeye çalışıyorlar.

1630795573501.png

Not: Konuyu silmede herkes görsün bu arada :)

Son düzenleme:

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Gerçekten şu bizim ülkede Muhalif seçmeni ve eleştiri tarzını gördükçe GÜLESİM GELİYOR :D

Hemen yarın erken seçime gidelim baksanıza Erdoğan bir Arap çocuğunun elini öpmüş ! El öpen bir Cumhurbaşkanımız var ? Al resmi açıklayayım :p Cevabı alltta. Nerede bir çocuk görse aynı şeyi yapıyor Cumhurbaşkanı.

Ekli dosyayı görüntüle 162875

Burdada Şehir oğlunun elini öpüyor :(

Ekli dosyayı görüntüle 162876

Ekli dosyayı görüntüle 162877

Ekli dosyayı görüntüle 162878

Ekli dosyayı görüntüle 162879

Ekli dosyayı görüntüle 162880

Ekli dosyayı görüntüle 162881

Ekli dosyayı görüntüle 162882

Ekli dosyayı görüntüle 162883

Ekli dosyayı görüntüle 162884

Not: Daha ekleyecektim FOTO ama max 10 kotası varmış :D
Her şeyden önce konu biraz saçma ama bu kafasını çalıştıran insan bunun algı olduğunu, pozitif izlenim oluşturmak için yapıldığını anlar. Çocukları çok seviyorsa köprü yapacağına Fen Lisesi yapsın. Ama özellikle eli öpülen birisi Arap olunca muhaliflerin gözüne batıyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ama özellikle eli öpülen birisi Arap olunca muhaliflerin gözüne batıyor.

Helal olsun muhalefete :D Ne diyeyim. Öyle bir gözleri varki 5 yıl sonra batıyor ama... Sırf Erdoğan Türk çocuğunun kafasına vuruyor Arap çocuğunun elini öpüyor diye Algı yapmaya çalışıyorlar işte bazı muhalif medya...

Çocukları çok seviyorsa köprü yapacağına Fen Lisesi yapsın.

Yapmadığını kim söyledi ! Vikipedi verilerine göre 2003 yılında ülkede 63 Fen Lisesi varmış. 2018 yılında bu sayı 309 a yükselmiş !

Türkiye'de sayısal ağırlıklı öğretim yapan kurumlardan olan fen liseleri; öncelikli olarak, nitelikli bilim insanları yetiştirmek, başarı ve zeka seviyeleri yüksek öğrencileri eğitmek amacıyla kurulmuşlardır. 2003-2004 akademik yılı itibarıyla, Türkiye'de 61 fen lisesi vardı.[1] 2018 yılında bu sayı 309'u geçmiştir.[2] Bu liselerden başlıcaları aşağıda listelenmiştir.

Not: Gerçekten burdan bile eleştirmeye çalışmazsın yaa bu kadar da olmamalı muhalif olmak :( Şimdi buraya 10 tane Atatürk'ün çocuk sevgisi ile ilgilide foto atabilirim çocuk seviyor diye iktidar eleştirende artık ne bileyim ya. Bu kadar da körlemesine eleştirme kültüründen kurtulun artık.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Helal olsun muhalefete :D Ne diyeyim. Öyle bir gözleri varki 5 yıl sonra batıyor ama... Sırf Erdoğan Türk çocuğunun kafasına vuruyor Arap çocuğunun elini öpüyor diye Algı yapmaya çalışıyorlar işte bazı muhalif medya...

Yapmadığını kim söyledi ! Vikipedi verilerine göre 2003 yılında ülkede 63 Fen Lisesi varmış. 2018 yılında bu sayı 309 a yükselmiş !
Aman ne kadar da fazlaymış. Her birinde 1000 tane öğrenci var desek yaklaşık 300000 öğrenci yapıyor. Sence 300000 öğrencinin ailesi bir an önce çocuğum yurt dışına kaçsın diye mi düşünüyor yoksa bilim insanı olsun, ülkeye katkılı biri olsun diye mi düşünüyor? Peki 2003 yılında ne kadar öğrenci vardı 2018 yılında ne kadar öğrenci vardı? Onu da kıyasla, talep arttıkça okul sayısını da arttıracaklar elbet.
Not: Gerçekten burdan bile eleştirmeye çalışmazsın yaa bu kadar da olmamalı muhalif olmak :( Şimdi buraya 10 tane Atatürk'ün çocuk sevgisi ile ilgilide foto atabilirim çocuk seviyor diye iktidar eleştirende artık ne bileyim ya. Bu kadar da körlemesine eleştirme kültüründen kurtulun artık.
Ne alaka şimdi? Ben sadece ülkeyi fakirleştiren, mülteci deposuna haline getiren bir Cumhurbaşkanının çocukların elini öperken fotoğraf çekilmesini samimi bulmuyorum ve Arap bir çocuğun elini öpünce bu durumun göze battığını belirtiyorum.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ne alaka şimdi? Ben sadece ülkeyi fakirleştiren, mülteci deposuna haline getiren bir Cumhurbaşkanının çocukların elini öperken fotoğraf çekilmesini samimi bulmuyorum ve Arap bir çocuğun elini öpünce bu durumun göze battığını belirtiyorum.

Her konuda aynı şeyi yapıyon :( Her olayı tarihine olayın olduğu konjektüre bakmadan aynı çuvala koyuyon. Konu özelinde konuşmayı öğrenebilsen çok güzel olacak. Sap- saman ne varsa karıştırıyor böyle olmaz ki.

Konu başlığı ve içeriğine baktın mı !

Sanırım hiçbir Türk toplumunda bir yönetici bu kadar alçaklara düşmemişti. Fotoğraftaki kişi Bay Kemal değil, kainat lideri Recep Tayyip Erdoğan :D

Ama olayın söylenen ile hiç alakası bile yok. Erdoğan her yerde çocuk gördümü onunla şakalaşır elini öper şaka amaçlı. Üstüne 5 yıl önceki bir olay. Burdan Erdoğan Araplara kul köle olmuş çocuklarının bile elini öpüyor algısı çıkmaz. Böyle SIĞ tartışmalar olmuyor halk yemiyor işte. Kaliteli MUHALEFET ŞART:

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Her konuda aynı şeyi yapıyon :( Her olayı tarihine olayın olduğu konjektüre bakmadan aynı çuvala koyuyon. Konu özelinde konuşmayı öğrenebilsen çok güzel olacak. Sap- saman ne varsa karıştırıyor böyle olmaz ki.

Konu başlığı ve içeriğine baktın mı !

Konu saçma dedim daha öncesinde, siyaset yapılacaksa zam üzerinden yapılsın, diğer ülkelerle ilişkiler üzerinden yapılsın. Yinede ben konu hakkında kendi görüşümü bildiriyorum ve bana Sayın Cumhurbaşkanımızın bu hareketi samimi gelmiyor sadece çünkü ülkeyi yöneten beyefendi çocukları seviyorsa, şakalaşıyorsa o beyefendinin ülkesinde çocukların uzaktan eğitime katılması için aileler çocuklarına krediyle tablet almaz.

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Konu saçma dedim daha öncesinde, siyaset yapılacaksa zam üzerinden yapılsın, diğer ülkelerle ilişkiler üzerinden yapılsın

Mesele tamamen bu zaten bizim ülkede kaliteli muhalefet yok yapamıyor işte :( Hep bu tarz ucuz siyaset peşindeler.)

Yok Erdoğan bunu yapmış şunu demiş yok Erdoğan'ın eşi bunu söylemiş. Erdoğan'ın eşi çanta almış saat almış Çocuğu bunu almış. Kızı şuraya gitmiş tarzı saçma sapan konular üstünde siyasi söylemler. Bir umut olacak bir alternatif sunacak muhalefet görmeye hakkımız yok mu bizim ? Erdoğan'ı aşağı çekmeye çalışmak yerine muhalefet yukarı çıkmayı denese belki yüzde 25 bandını geçecekler ama onlar halen Körlemesine ne olursa olsun bu tarz eleştiriler yapmaya çalıştıkta olmuyor işte. 20 yıldır canlı canlı görüyoz.

Sürekli bir ALGI peşinde yalan dolan peşindeler. hee Erdoğan Arap çocuğunun elini öpmüş o zaman Erken seçim olmalı hemen CHP'ye oy vermeliyim diyecek halkta !!!

Not: Bu arada sen ne yapılsa mutlu olmayacak moddasın. Fen lisesi 80 yılda 63 tane yapışlar önceki iktidarlar burada 18 yılda 309 a çıkıyor genede mutlu olmuyon neden FEN lisesi yapmıyor diyon. eğitimde yapılan yatırımları yazsam neden şunlar yapılmadı diyecen. İllaha bir açık veya eksik bulacan bahane uyduracan. Şu kadar yeni okul yapıldı desemde neden şu yapılmadı diye başka bir bahane bulacan. İktidarın elindede sihirli değnek yok hemen çat çat her şey düzelsin.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Ne yapalım, biz Atatürkçüyüz.. 23 Nisan'ı dünya çocuklarına armağan etti Atatürk, arap çocukları hariç deseydi biz de kafatasçılık yapardık burda..
Çocuk düşmanlığına kadar alçaldınız sonunda.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
@Emre Özdoğan senin zerre kadar ne moderatörlüğe ne de editörlüğe yakıştığını düşünmüyorum. Çünkü kendi fikirlerini dikta eder gibi ve hamasetle, olmayanları olmuş gibi gösterme çaban gerçekten iğrenç bir hal almış... Bu gibi güzel ve erdemli bir davranışı dahi suistimal edip Reisi kötü göstermeye çalışman acizliğinin bir ürünü olsa gerek. İster arap olsun ister türk, her çocuğun kalbi temizdir, suçsuzdur ve güzeldir. Bunu öğren öncelikle, sonra gel forumda terör estir. YALAN TERÖRÜ...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bunu öğren öncelikle, sonra gel forumda terör estir. YALAN TERÖRÜ...

Yalan terörü değilde ben bunu tek taraflı bazı yayınları haberleri takip etmesine ve sosyal medyada gördüğü her habere inanmasına bağlıyorum. Daha genç ve yaşı ufak kendisinin derin düşünmeden sorgulamadan inanıyor ne yazık ki :(

Erdoğan'ın azcık takip etse her gördüğü çocuğun elini öptüğünü bilir. Bu Çin'e de gitse yapıyor Avrupaya'da hatta Arap ülkelerinede. ( Bazıları gibi Arap ise ölsün gebersin ABD'li İngiliz Fransız flansa ooo onun eli öpülür değil. Herkese eşit. )

Ama bu olayı bile koşun Erdoğan El öpen birisi Para için Arapların çocuklarının elini öpüyor arap sevicisi tarzı saçma sapan yerlere çekmeye çalışmak bu konu üstünden ALGI yapmaya çalışmak yakışıksız. Veya çocuk eli öptü diye alçaldı bizi rezil etti demek normal bir bakış açısı değil...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
Yaşının ufak oluşu geçerli bir mazaret olur tabii olarak. Ben yaşını, eğitim ve öğretim hayatını bilmiyorum, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş da demek istemiyorum ama bir Liderin üstüne bu kadar haksızlıkla gidilmez, bu doğru değil, yakışık almaz insana.

Ama yazdıkları büyük cinsten şeyler, civcivlere atsa devekuşu çiftliği kurar, o derece ölçüsüz ve alakasız şeylerle muhaliflik yapıyor.

Neyse zaten diğer bir konuda mesajımı da silip düzenlemiş bir moderatör, demek ki doğru olabilecek şeyler yazmışım. :)

Reaksiyon puanı
3,029
Yaşının ufak oluşu geçerli bir mazaret olur tabii olarak. Ben yaşını, eğitim ve öğretim hayatını bilmiyorum, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş da demek istemiyorum ama bir Liderin üstüne bu kadar haksızlıkla gidilmez, bu doğru değil, yakışık almaz insana.

Ama yazdıkları büyük cinsten şeyler, civcivlere atsa devekuşu çiftliği kurar, o derece ölçüsüz ve alakasız şeylerle muhaliflik yapıyor.

Neyse zaten diğer bir konuda mesajımı da silip düzenlemiş bir moderatör, demek ki doğru olabilecek şeyler yazmışım. :)
Ortada algı falan yok görsel ortada, istediğin gibi yorumlarsın. Dünkü çocuk olayından sonra aklıma geldi paylaşmak istedim. Siyasetin dozu olmaz, daha önceki mesajında beni etiketleyip siyaset kategorisinde Erdoğan düşmanlığı yapılıyor demişsin. Ekip arkadaşım bu defalık pas geçelim diye sana uyarı vermek yerine mesajını düzenlemiş. Bunlar benim görüşlerim, Erdoğan'ı ve AKP fabrikasından çıkan hiç kimseye gram sempati duymam. Forumda muhalefetin olmayacağını düşünüyorsan Facebook'ta çok kaliteli AKP grupları var, orada paylaşım yapabilirsin.

İyi akşamlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalan terörü değilde ben bunu tek taraflı bazı yayınları haberleri takip etmesine ve sosyal medyada gördüğü her habere inanmasına bağlıyorum. Daha genç ve yaşı ufak kendisinin derin düşünmeden sorgulamadan inanıyor ne yazık ki :(

Erdoğan'ın azcık takip etse her gördüğü çocuğun elini öptüğünü bilir. Bu Çin'e de gitse yapıyor Avrupaya'da hatta Arap ülkelerinede. ( Bazıları gibi Arap ise ölsün gebersin ABD'li İngiliz Fransız flansa ooo onun eli öpülür değil. Herkese eşit. )

Ama bu olayı bile koşun Erdoğan El öpen birisi Para için Arapların çocuklarının elini öpüyor arap sevicisi tarzı saçma sapan yerlere çekmeye çalışmak bu konu üstünden ALGI yapmaya çalışmak yakışıksız. Veya çocuk eli öptü diye alçaldı bizi rezil etti demek normal bir bakış açısı değil...
Olaya bir Türk gencinin gözünden bakarsan seni yerlerde olan ekonomiye ve hayat şartlarına mahkum eden Cumhurbaşkanının araplarla ne kadar yakın samimiyet içinde olduğu hipotezini kafanda kurabilirsin. Ayrıca sosyal medyadaki büyük haber sayfalarının çoğuna zaten ben istihbarat sağlıyorum. Her ne kadar seviyeli AKP'li olsan da görüşüne ters olduğumuz zaman önce algı, sonra yaşı küçük diyorsun.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Cumhurbaşkanının araplarla ne kadar yakın samimiyet içinde olduğu hipotezini kafanda kurabilirsin.

:) Sizin gibilere yaranılmaz. Suudi Arabistan BAE ile aramız açılır al bunlar herkes ile kavga ediyor diye yaygara kopartılır. Barışırlar al bak bunlar Arap sevdalısı el ayak öpüyorlar zaten derler.

Erdoğan Katar'a gider Para dilenmeye gidiyor diye manşet atarlar.Muhalefet partisi lideri oradan bir foto alır Katar Emiri önünde Erdoğan eğildi diye laflar eder :( Katar devlet adamı Türkiye'ye gelir al Türkiye'yi sattı diye ALGI yaparlar flan. Katar Emirinin Annesi 30 dönüm Arsa almış koşunn Katar İstanbul oldu derler flan :) Çok garip bir muhalefet var ülkede...

Türkiye'de muhalefet her şeyi eleştirecem diye ucunu kaçırıyor olayların. SİYASET BU DEĞİL... Sabah öğlen akşam Erdoğan'ı eleştirmek zorunda değilsiniz. Ne yaparsa tam tersini söylemekte muhaliflik olmuyor.

Bu el muhabbetininde doğrusunu öğrendiysen gerisi önemli değil. ( Irk millet devlet ayrımı yapmadan her çocuk gördüğünde aynı hareketi yaptığını anlayabildiniz mi ? )

Reaksiyon puanı
4,725

Gerçekten yazık şu ucuz SIĞ siyaseti bırakın artık.

Senden korkulur yeminle, tahmin ettiğim olası bir mevzu var oda Türk milletinin gözüne sokula sokula yapılınca aynısını mı diyeceksin yoksa AKP işi bitti mi diyeceksin merak ediyorum

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Senden korkulur yeminle, tahmin ettiğim olası bir mevzu var oda Türk milletinin gözüne sokula sokula yapılınca aynısını mı diyeceksin yoksa AKP işi bitti mi diyeceksin merak ediyorum

Ne diyorsun anlamadım !

Şifreli değilde açık açık konuşur musun ?

Reaksiyon puanı
4,725
Bakmıyorum. Şeriat Youtube neymiş. ( Şöyle adam akıllı düzgünce yazsana ne demek istediğini )

Bu açılış artık daha sorma bana adım adım şeriat diyor işte insanlar.

Bunları bildiğine eminim ama bildiğini bana soruyorsun.

Ortada algı falan yok görsel ortada, istediğin gibi yorumlarsın. Dünkü çocuk olayından sonra aklıma geldi paylaşmak istedim. Siyasetin dozu olmaz, daha önceki mesajında beni etiketleyip siyaset kategorisinde Erdoğan düşmanlığı yapılıyor demişsin. Ekip arkadaşım bu defalık pas geçelim diye sana uyarı vermek yerine mesajını düzenlemiş. Bunlar benim görüşlerim, Erdoğan'ı ve AKP fabrikasından çıkan hiç kimseye gram sempati duymam. Forumda muhalefetin olmayacağını düşünüyorsan Facebook'ta çok kaliteli AKP grupları var, orada paylaşım yapabilirsin.

İyi akşamlar.

Olaya bir Türk gencinin gözünden bakarsan seni yerlerde olan ekonomiye ve hayat şartlarına mahkum eden Cumhurbaşkanının araplarla ne kadar yakın samimiyet içinde olduğu hipotezini kafanda kurabilirsin. Ayrıca sosyal medyadaki büyük haber sayfalarının çoğuna zaten ben istihbarat sağlıyorum. Her ne kadar seviyeli AKP'li olsan da görüşüne ters olduğumuz zaman önce algı, sonra yaşı küçük diyorsun.

Adam tek kişilik bir ordu kardeşim, herşeye bir cevabı var mantıksız ama cevabı var, orada Türk çocuklarının elini öptüğü fotoğrafları koymuş kendince, sanki bilmiyor kimse neyin ne olduğunu, arapla bu kadar iç içe hiçbir dönem yöneticisi olmamıştı bu bir ilk oldu ama İnşAllah son olacak.

Bu ülkeye sağ veya sol parti iktidar olsun umrumda değil, ama sözde sağ İslamcı ümmetçi parti istemiyorum, sağ gelecekse sosyalist Türkçü Türk milliyetçisi Tengrici sağcı gelsin ona eyvallah, ama işin ucunda İslamcılık varsa dağlara taşlara

Bunları bildiğine eminim ama bildiğini bana soruyorsun.

Adam tek kişilik bir ordu kardeşim, herşeye bir cevabı var mantıksız ama cevabı var, orada Türk çocuklarının elini öptüğü fotoğrafları koymuş kendince, sanki bilmiyor kimse neyin ne olduğunu, arapla bu kadar iç içe hiçbir dönem yöneticisi olmamıştı bu bir ilk oldu ama İnşAllah son olacak.

Bu ülkeye sağ veya sol parti iktidar olsun umrumda değil, ama sözde sağ İslamcı ümmetçi parti istemiyorum, sağ gelecekse sosyalist Türkçü Türk milliyetçisi Tengrici sağcı gelsin ona eyvallah, ama işin ucunda İslamcılık varsa dağlara taşlara

Özkan kardeşim bu arada bak siyasi görüşümüz tamamen zıt ama bu demek değil ki düşmanız, sen kardeşimsin aynı vatan evladıyız beni tatlı su sağcısı veya solcusu sanma bu ülkenin her evladı kardeşim, ama senle siyasi tartışmaya girmek istemiyorum rica edecem birbirimizi alıntılamayalım, diğer tüm konularda fikrimiz benzer ama işin içinde siyaset olunca ayrı düşüyoruz bunada gerek yok, iyi forumlar

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064

Yaa bende bir şey anlatacan bir şey diyecen sandım :) Ne oldu orada Dua ettilerde öldük mü ? Şu moddat çıkın artık.80 yıldır bu tantana yüzünden ülke düze çıkamıyor. Her olayı islama bağlayıp nefret kusuluyor.
İlerde CHP iktidar olsun açılışlarda dua flan etmesin açılışa diyanet işleri başkanını çağırmasın açılış yaparken kurdele keserken besmele çekmesin derdimiz bu mu gerçekten !

Lafa geldimi Atatürk'ün izindeyiz dersiniz bak TBMM ilk açılırken Atatürk . ( Bina açılışında dua ediliyor ve yanında ki ilk Diyanet işleri başkanı )

1630869834576.png

Reaksiyon puanı
4,725
Yaa bende bir şey anlatacan bir şey diyecen sandım :) Ne oldu orada Dua ettilerde öldük mü ? Şu moddat çıkın artık. İlerde CHP iktidar olsun dua flan etmesin besmele çekmesin açılış yaparken kurdele keserken derdimiz bu mu gerçekten !

Lafa geldimi Atatürk'ün izindeyiz dersiniz bak TBMM ilk açılırken Atatürk

Ekli dosyayı görüntüle 162928
Yine aynı şeyi yapıyorsun, al o zaman bende sana bunu atayım.

Laikliği getiren Atatürk

Bunları izle ondan sonra cevapla

Laikliği getiren Atatürk

Hani herkese herşeyi sen öğretiyormuş kimsenin hiçbirşey den haberi bilgisi yokmuş gibi davranmaktan artık vazgeç herkes senden misli misli daha fazla şey biliyor ve haberdar, afika ilkel kabilelerine git anlat inanırlar ama bu ülkede yok yani ?

Son düzenleme:

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064

Laikliği getiren Atatürk

Hani herkese herşeyi sen öğretiyormuş kimsenin hiçbirşey den haberi bilgisi yokmuş gibi davranmaktan artık vazgeç herkes senden misli misli daha fazla şey biliyor ve haberdar, afika ilkel kabilelerine git anlat inanırlar ama bu ülkede yok yani ?

Mesele ney tam olarak !

Hayatımızda ne değişti açılışta dua ettiler diye ? BANA ONU SÖYLESENE SADECE... Boş boleş eskisi gibi Laiklik tartışmaları mı yapalım gene. Başın kapalıysa giremezsin dua edersen gelemezsin namaz kılıyorsa girme flan mı diyeceksiiz insanlara.
Üsttede yazdım CHP iktidar olabilirse bunları yapmaz olur biter neden boş tartışma peşindesiniz ! Bunca yıldır bıkmadınız mı şu LAİKLİK kavramını yanlış yorumlamaktan.

Muhalif medya bile anladı buradan ekmek çıkmıyor şu konuyu doğru dürüst gündem bile etmediler. Sen halen kaşıma derdindesin.

Reaksiyon puanı
4,725
Mesele ney tam olarak !

Hayatımızda ne değişti açılışta dua ettiler diye ? BANA ONU SÖYLESENE SADECE... Boş boleş eskisi gibi Laiklik tartışmaları mı yapalım gene. Başın kapalıysa giremezsin dua edersen gelemezsin namaz kılıyorsa girme flan mı diyeceksiiz insanlara.
Üsttede yazdım CHP iktidar olabilirse bunları yapmaz olur biter neden boş tartışma peşindesiniz ! Bunca yıldır bıkmadınız mı şu LAİKLİK kavramını yanlış yorumlamaktan.

Muhalif medya bile anladı buradan ekmek çıkmıyor şu konuyu doğru dürüst gündem bile etmediler. Sen halen kaşıma derdindesin.
İlk cümleden sonrasını okumadım, biz bence elektronik araba vs sohbeti yapalım hayırlısı bu ?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
İlk cümleden sonrasını okumadım, biz bence elektronik araba vs sohbeti yapalım hayırlısı bu ?
Okusan anlayacan ama sen boş beleş tartışma olsun istiyon sadece.
Sen Erdoğan Arapların elini öpüyor ülkeye şeriat getirecek İran olacaz flan sanmaya devam et ne diyem :) 20 yıldır öyle öyle kandırıp gazlıyorlar sadece.

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
Okusan anlayacan ama sen boş beleş tartışma olsun istiyon sadece.
Sen Erdoğan Arapların elini öpüyor ülkeye şeriat getirecek İran olacaz flan sanmaya devam et ne diyem :) 20 yıldır öyle öyle kandırıp gazlıyorlar sadece.
Aynen 20 yılda direniş olmuş, darbe girişimi olmuş, ekonomik kriz olmuş. Gazlıyorlar ama di mi?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Aynen 20 yılda direniş olmuş, darbe girişimi olmuş, ekonomik kriz olmuş. Gazlıyorlar ama di mi?

:) Gene konuları başka yere çekiyon.
Laiklik elden gidiyor şeriat geliyor İran oluyoz diye bir kesimi gazlamıyorlar mı ! ( Baksana bir dua okumuşlar sanırsın Açılışta ABD milli marşı okumuşlar gibi anlatılıyor. )

CHP iktidar olsun seçilsin yapabiliyorsa açılışta isterse şampanya patlatsın ! Bu tarz ufak şeyler peşinde koşanlar oldukça işimiz var ülkede.

Son düzenleme: