Arap çocuğunun elini öpen Cumhurbaşkanı

theterminator92

Doçent
Reaksiyon puanı
252
:) Gene konuları başka yere çekiyon.
Laiklik elden gidiyor şeriat geliyor İran oluyoz diye bir kesimi gazlamıyorlar mı ! ( Baksana bir dua okumuşlar sanırsın Açılışta ABD milli marşı okumuşlar gibi anlatılıyor. )

CHP iktidar olsun seçilsin yapabiliyorsa açılışta isterse şampanya patlatsın ! Bu tarz ufak şeyler peşinde koşanlar oldukça işimiz var ülkede.
Dua ediyorsa etsin banane. Ben sadece muhalefet tamamen halkı boş yere gazlıyor, yalan dolan algı yapıyor demenize karşıyım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Dua ediyorsa etsin banane. Ben sadece muhalefetin tamamen halkı boş yere gazlıyor, yalan dolan algı yapıyor demenize karşıyım.

Konu dua okumaları ama şuan :) ( O konu hakkında ki yorumu yazsana sadece. )

Ayrıca boş yere Gazlamıyor muydu! Aynı ülkede yaşamıyoz heralde ?

Uzun uzun yazardımda şimdi neyse uğraşmak istemiyom. Gözleri var görmezler çünkü.

Reaksiyon puanı
5,164
Bir muhalif olarak benim gibi muhalif arkadaşların farkında olmadan ırkçılığa bulaşması beni üzüyor açıkcası.

Çocuk bu ne farkı var Ankarada İstanbulda doğan çocuklardan. Getirsinler bende öperim. Neymiş eli öpülen arap olunca göze batıyormuş. Çok yazık gerçekten çok...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bir muhalif olarak benim gibi muhalif arkadaşların farkında olmadan ırkçılığa bulaşması beni üzüyor açıkcası.

Çocuk bu ne farkı var Ankarada İstanbulda doğan çocuklardan. Getirsinler bende öperim. Neymiş eli öpülen arap olunca göze batıyormuş. Çok yazık gerçekten çok...

Ülkenin hiç yoktan şu tarz konularda mantıklı konuşacak vicdanlı ve namuslu insanlara ihtiyacı var gerçekten.

Helal olsun seni tebrik ediyorum. Muhalif olacam Erdoğan'a sallayacam diye bunu bile yapıyorlar. Suriyeli ise Afgan ise çocuk değil diyorlar neredeyse baksana :( Erdoğan Arap bir çocuğun elini öpmüşmüş bak sen şu işi ne kadar ayıp bir iş değil mi . Ne kadar aşağılayıcı ve onur kırıcı... İngiliz Fransız çocuğu değil çünkü Arap olacak iş değil ! Ve bu harekette muhalefetin gözüne batıyormuş.( Irkçılığın ve faşistliğin bu kadarı.)

Bu Suriye'de bir çocuk vardı bombandırmanda ağır yaralanmış ve enkaz alıtndan çıkarılırken Hepinizi Allah'a şikayet edecem diyordu. Daha sonra ölmüştü. O çocuk aklıma geliyor hep mültesi konusunda konuşurken. Ölümdan kaçan 3-5 yaşında çocuklar. Veya bu denizde boğulup cesedi sahile vuran Aylan bebek vardı. ( Ama bazıları için onlar insan bile değil. ) Yazık ki ne yazık şu ucuz siyasetleri bitmedi gitti.

Son düzenleme: