Soru Babaya Xbox Series S Aldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Babam İmam Ve Bana Konsol Lazım Bunu Uygun Gördüm Babamın Maaşı 6K Nasıl Aldırırım Ayrıca Babam Kış Geliyo Kömür Alıcak 5 Ton Onada Para Lazım Ne Yapmalıyım?

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Sadece Öneri İstedik “İMAM” Diyince Bir Şey Oluyor Size Öneri Ver Yada Git

KovboyBey

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,000
Babanı darlama bu aralar alır belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

6k maaşda iyiymiş bu arada keşke imam olsam boyacılıkta sürünüyoz

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Babanı darlama bu aralar alır belki

6k maaşda iyiymiş bu arada keşke imam olsam boyacılıkta sürünüyoz
Normalde 4K Falandı Ama 20 Yıldır Görev Yapıyo 6K Oldu Zamlarla : D

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Babam İmam Ve Bana Konsol Lazım Bunu Uygun Gördüm Babamın Maaşı 6K Nasıl Aldırırım Ayrıca Babam Kış Geliyo Kömür Alıcak 5 Ton Onada Para Lazım Ne Yapmalıyım?
Birazcık da Seninde çalışman gerekli 1K yap Sonra babanın yanında de Uff arkadaşlarımın Xbox ı var keşke benimde olsa Uff de Alır belki Taktik.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Birazcık da Seninde çalışman gerekli 1K yap Sonra babanın yanında de Uff arkadaşlarımın Xbox ı var keşke benimde olsa Uff de Alır belki Taktik.
1K Yapma İhtimalım Sıfır Çünkü KPPS Çalışıyorum Ve Bursum Yok

Mestra

Asistan
Reaksiyon puanı
250
Hmm Babana Söyle Baba Arkadaşlarımın hepsinde Xbox var çok ders çalışıyorum dinlenmeye ihtiyacım var de biraz yalvar belki Alır.

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764
Öncelikle babanızı darlamayın. Bu ekonomik koşullarda ve alım gücünün düştüğü bu son 3 senede
xbox vs son derece lüks kaçıyor.

Ayrıca babanızın İmam olduğunu neden özellikle vuguladınız ki ?

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
KPSS ye hazırlanıyorsan konsol olayına hiç girme.Konsol bir anlık eğlence.Bir anlık eğlence için geleceğini yakma derim.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
KPSS ye hazırlanıyorsan konsol olayına hiç girme.Konsol bir anlık eğlence.Bir anlık eğlence için geleceğini yakma derim.
Şuan Oynamam Zaten Pek KPSS Kazanınca Oynarımda Şuan Ucuz Zamanları

Öncelikle babanızı darlamayın. Bu ekonomik koşullarda ve alım gücünün düştüğü bu son 3 senede
xbox vs son derece lüks kaçıyor.

Ayrıca babanızın İmam olduğunu neden özellikle vuguladınız ki ?
3000 TL Ya Çok Lüks Değil Bu Arada Orada Direk Vurgulamak İstemedim Sadece Maaşı Ve Mesleğine Göre Öneri Vermenizi Düşündüm :)

Reaksiyon puanı
8,191
YKS hazırlanırken sanayide çalıştım, hem para kazandım hem istediğim yeri kazandım bu bir bahane değil.

Ayrıca imam olduğunu neden belirttiniz anlamadım babamı ikna etmem lazım deseniz anlardık?

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
YKS hazırlanırken sanayide çalıştım, hem para kazandım hem istediğim yeri kazandım bu bir bahane değil.

Ayrıca imam olduğunu neden belirttiniz anlamadım babamı ikna etmem lazım deseniz anlardık?
İmam Ya Böyle ‘Din’ ile alakalı öneriler verirsiniz diye : D

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bence imam demesinin sebebi, belki babası xbox'ın günah olduğunu, şeytan icadı olduğunu savunacak. Yararsız olduğu için ona para vermenin günah olduğunu savunacak....
Bir Dakika Ne? Diğer İslamcılarla Karıştırmışsın Kardeşim Tam Aksine Babam Tamamen Özgür Bırakıyor Beni Ayrıca Kendide Oyun Oynuyor Şeytan İcadı Demiyor Keşke Sizde Bunları Üretseydiniz İnsanlar Neler Yapıyor Diyor

Xbox almazsan evde selamı okursun de hemen alır.
Yok O Kadar Abartma ?

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176
Xbox şeytan icadı mı ? Bir imamın böyle demesinin bir ihtimal olduğunun aklınıza gelmesi ve bir imamın böyle bir şey demesi doğru değil. Günah olacak şey bütün vaktinizi ona ayırıp faydalı bir şey yapmamanız olur. Malayani denir buna da.
Akıllı telefon da bilgisayar da televizyon da almaması lazım babasının "şeytan icadı" diyerek. Lütfen bu mantığınızı düzeltin.

Konu sahibi: KPSS'ye hazırlanacak yaşa gelmiş kişi olgunluğuna sahip olmanızı bekliyorum. Zira "İmam babama dinden bir şeyler söyleyin de Xbox alsın" sözü hiç de o yaşta birinin edeceği söz değil.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Xbox şeytan icadı mı ? Bir imamın böyle demesinin bir ihtimal olduğunun aklınıza gelmesi ve bir imamın böyle bir şey demesi doğru değil. Günah olacak şey bütün vaktinizi ona ayırıp faydalı bir şey yapmamanız olur. Malayani denir buna da.
Akıllı telefon da bilgisayar da televizyon da almaması lazım babasının "şeytan icadı" diyerek. Lütfen bu mantığınızı düzeltin.
Ya İşte “Aptallık” Denir Buna ‘İMAM’ Diyince Deliriyorlar Onlar İçin İmam:Gerici,Herşeyi Haram Bilen,Kısıtlayıcı Tanım Bu Onlar İçin

Reaksiyon puanı
8,191
Konu sahibi: KPSS'ye hazırlanacak yaşa gelmiş kişi olgunluğuna sahip olmanızı bekliyorum. Zira "İmam babama dinden bir şeyler söyleyin de Xbox alsın" sözü hiç de o yaşta birinin edeceği söz değil.
KPSS Ortaöğretime 18 , Önlisansa 20 , Lisansa 22 yaşında girebiliyorsunuz eğer kalma durumunuz falan yoksa. 18 yaşında ise olgun, mantıklı kararlar verecek yaşta değil henüz. Olsa bu konuyu açmazdı.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Bence imam demesinin sebebi, belki babası xbox'ın günah olduğunu, şeytan icadı olduğunu savunacak. Yararsız olduğu için ona para vermenin günah olduğunu savunacak....
"Sadece zaman kaybı, Allah bunun hesabını yukarıda soracak. XBOX oynamak yerine bir açıp kuran okusanız, ya da beş vakit namaz kılsaydınız ne hoş olurdu. Allah da sizlerden razı olurdu. Oyun şeytan işidir."

Şaka bir yana açık sözlü ol. Derslerine çalışacağını ve oyun oynamayı abartmayacağını, XBOX istediğini söyle. Alabiliyorsa ve maddi durumu varsa alır zaten.

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176
KPSS Ortaöğretime 18 , Önlisansa 20 , Lisansa 22 yaşında girebiliyorsunuz eğer kalma durumunuz falan yoksa. 18 yaşında ise olgun, mantıklı kararlar verecek yaşta değil henüz. Olsa bu konuyu açmazdı.
KPSS'ye hangi yaşta girileceğini biliyorum :) Yorumu da ona göre yapıyorum zaten.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
"Sadece zaman kaybı, Allah bunun hesabını yukarıda soracak. XBOX oynamak yerine bir açıp kuran okusanız, ya da beş vakit namaz kılsaydınız ne hoş olurdu. Allah da sizlerden razı olurdu. Oyun şeytan işidir."

Şaka bir yana açık sözlü ol. Derslerine çalışacağını ve oyun oynamayı abartmayacağını, XBOX istediğini söyle. Alabiliyorsa ve maddi durumu varsa alır zaten.
Başta Ne Anlatıyon Demiştim De Sona Gelince Rahatladım Çok Teşekkürler Reis

Cicero

Asistan
Reaksiyon puanı
176
O zaman saçma bir yorum yapmışsınız. Bu konuyu açan birine mantıklı düşünebilir demişsiniz de :)
Kardeşim saçma yorum olan seninki :) 13 yaşında KPSS çalışmıyor. Sen kendin için 18'de mantıklı değildim diyorsan o da senin mantıksızlığın o zaman :)

Son düzenleme:

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767

Bu nasıl bir düşüncedir? Sizin kafanızda imamlar yada "din" ile ilgilenen insanlar nasıl çok merak ettim bir anlatabilir misiniz?

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bu nasıl bir düşüncedir? Sizin kafanızda imamlar yada "din" ile ilgilenen insanlar nasıl çok merak ettim bir anlatabilir misiniz?
Arkadaş Kendi Çapında Haklı Ama Bütün İmamlar Öyle Değil Ki Ayrıca O Din’in Değil İslam’ı Yanlış Anlayanın Suçu

ozciceky

Profesör
Reaksiyon puanı
2,764

Kimyada dendiği gibi Normal şartlar altında yani standart temprature and pressure altında imamlar da normal insanlar sonucunda. Ama konuyu açan arkadaş babasının özellikle imam olduğunu belirtince imam olması hasebiyle genelden farklı bir duruşu mu var diye insanın aklına geliyor. Şahsen benim aklıma geldi.

Yoksa çocuğu konsol oynayan pek çok imam vardır muhakkak...

Ekleme yapmak isterim, sorunuza cevaben dini bağları kuvvetli olan insanların özellikle aydın ve yeniliğe açık olan insanlar olduğunu düşünürüm. Mesela Caner Taslanman gibi Taşkın Tuna gibi

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Kimyada dendiği gibi Normal şartlar altında yani standart temprature and pressure altında imamlar da normal insanlar sonucunda. Ama konuyu açan arkadaş babasının özellikle imam olduğunu belirtince imam olması hasebiyle genelden farklı bir duruşu mu var diye insanın aklına geliyor. Şahsen benim aklıma geldi.

Yoksa çocuğu konsol oynayan pek çok imam vardır muhakkak...

Ekleme yapmak isterim, sorunuza cevaben dini bağları kuvvetli olan insanların özellikle aydın ve yeniliğe açık olan insanlar olduğunu düşünürüm. Mesela Caner Taslanman gibi Taşkın Tuna gibi
Öncelikle Dalga Geçmek Yerine Keşke Yardım Etseydiniz 2.Olarak İmam Olmasını Keşke Vurgulamasaydım :/ Ben Orada Adamın Mesleğini Maaşını Görün Diye Yaptım Mesela Adam’ın Mesleği Zor Olsa Ve Maaşı Bu Saatlere Göre Az Olsa Kanka Adam Zor Durumda Xbox’u Boş Ver Diyebilirdiniz

consifedar

Doçent
Reaksiyon puanı
625
Şuan Oynamam Zaten Pek KPSS Kazanınca Oynarımda Şuan Ucuz Zamanları

3000 TL Ya Çok Lüks Değil Bu Arada Orada Direk Vurgulamak İstemedim Sadece Maaşı Ve Mesleğine Göre Öneri Vermenizi Düşündüm :)
3000tl o kadar lüks ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...