Ecel121
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
Babam İmam Ve Bana Konsol Lazım Bunu Uygun Gördüm Babamın Maaşı 6K Nasıl Aldırırım Ayrıca Babam Kış Geliyo Kömür Alıcak 5 Ton Onada Para Lazım Ne Yapmalıyım?
Normalde 4K Falandı Ama 20 Yıldır Görev Yapıyo 6K Oldu Zamlarla : DBabanı darlama bu aralar alır belki
Mesaj otomatik birleştirildi:
6k maaşda iyiymiş bu arada keşke imam olsam boyacılıkta sürünüyoz
Birazcık da Seninde çalışman gerekli 1K yap Sonra babanın yanında de Uff arkadaşlarımın Xbox ı var keşke benimde olsa Uff de Alır belki Taktik.Babam İmam Ve Bana Konsol Lazım Bunu Uygun Gördüm Babamın Maaşı 6K Nasıl Aldırırım Ayrıca Babam Kış Geliyo Kömür Alıcak 5 Ton Onada Para Lazım Ne Yapmalıyım?
1K Yapma İhtimalım Sıfır Çünkü KPPS Çalışıyorum Ve Bursum YokBirazcık da Seninde çalışman gerekli 1K yap Sonra babanın yanında de Uff arkadaşlarımın Xbox ı var keşke benimde olsa Uff de Alır belki Taktik.
Hmm Babana Söyle Baba Arkadaşlarımın hepsinde Xbox var çok ders çalışıyorum dinlenmeye ihtiyacım var de biraz yalvar belki Alır.1K Yapma İhtimalım Sıfır Çünkü KPPS Çalışıyorum Ve Bursum Yok
KPSS ye hazırlanıyorsan konsol olayına hiç girme.Konsol bir anlık eğlence.Bir anlık eğlence için geleceğini yakma derim.1K Yapma İhtimalım Sıfır Çünkü KPPS Çalışıyorum Ve Bursum Yok
Şuan Oynamam Zaten Pek KPSS Kazanınca Oynarımda Şuan Ucuz ZamanlarıKPSS ye hazırlanıyorsan konsol olayına hiç girme.Konsol bir anlık eğlence.Bir anlık eğlence için geleceğini yakma derim.
3000 TL Ya Çok Lüks Değil Bu Arada Orada Direk Vurgulamak İstemedim Sadece Maaşı Ve Mesleğine Göre Öneri Vermenizi DüşündümÖncelikle babanızı darlamayın. Bu ekonomik koşullarda ve alım gücünün düştüğü bu son 3 senede
xbox vs son derece lüks kaçıyor.
Ayrıca babanızın İmam olduğunu neden özellikle vuguladınız ki ?
YKS hazırlanırken sanayide çalıştım, hem para kazandım hem istediğim yeri kazandım bu bir bahane değil.1K Yapma İhtimalım Sıfır Çünkü KPPS Çalışıyorum Ve Bursum Yok
İmam Ya Böyle ‘Din’ ile alakalı öneriler verirsiniz diye : DYKS hazırlanırken sanayide çalıştım, hem para kazandım hem istediğim yeri kazandım bu bir bahane değil.
Ayrıca imam olduğunu neden belirttiniz anlamadım babamı ikna etmem lazım deseniz anlardık?
Bir Dakika Ne? Diğer İslamcılarla Karıştırmışsın Kardeşim Tam Aksine Babam Tamamen Özgür Bırakıyor Beni Ayrıca Kendide Oyun Oynuyor Şeytan İcadı Demiyor Keşke Sizde Bunları Üretseydiniz İnsanlar Neler Yapıyor DiyorBence imam demesinin sebebi, belki babası xbox'ın günah olduğunu, şeytan icadı olduğunu savunacak. Yararsız olduğu için ona para vermenin günah olduğunu savunacak....
Yok O Kadar Abartma ?Xbox almazsan evde selamı okursun de hemen alır.
Ya İşte “Aptallık” Denir Buna ‘İMAM’ Diyince Deliriyorlar Onlar İçin İmam:Gerici,Herşeyi Haram Bilen,Kısıtlayıcı Tanım Bu Onlar İçinXbox şeytan icadı mı ? Bir imamın böyle demesinin bir ihtimal olduğunun aklınıza gelmesi ve bir imamın böyle bir şey demesi doğru değil. Günah olacak şey bütün vaktinizi ona ayırıp faydalı bir şey yapmamanız olur. Malayani denir buna da.
Akıllı telefon da bilgisayar da televizyon da almaması lazım babasının "şeytan icadı" diyerek. Lütfen bu mantığınızı düzeltin.
KPSS Ortaöğretime 18 , Önlisansa 20 , Lisansa 22 yaşında girebiliyorsunuz eğer kalma durumunuz falan yoksa. 18 yaşında ise olgun, mantıklı kararlar verecek yaşta değil henüz. Olsa bu konuyu açmazdı.Konu sahibi: KPSS'ye hazırlanacak yaşa gelmiş kişi olgunluğuna sahip olmanızı bekliyorum. Zira "İmam babama dinden bir şeyler söyleyin de Xbox alsın" sözü hiç de o yaşta birinin edeceği söz değil.
"Sadece zaman kaybı, Allah bunun hesabını yukarıda soracak. XBOX oynamak yerine bir açıp kuran okusanız, ya da beş vakit namaz kılsaydınız ne hoş olurdu. Allah da sizlerden razı olurdu. Oyun şeytan işidir."Bence imam demesinin sebebi, belki babası xbox'ın günah olduğunu, şeytan icadı olduğunu savunacak. Yararsız olduğu için ona para vermenin günah olduğunu savunacak....
KPSS'ye hangi yaşta girileceğini biliyorumKPSS Ortaöğretime 18 , Önlisansa 20 , Lisansa 22 yaşında girebiliyorsunuz eğer kalma durumunuz falan yoksa. 18 yaşında ise olgun, mantıklı kararlar verecek yaşta değil henüz. Olsa bu konuyu açmazdı.
O zaman saçma bir yorum yapmışsınız. Bu konuyu açan birine mantıklı düşünebilir demişsiniz deKPSS'ye hangi yaşta girileceğini biliyorumYorumu da ona göre yapıyorum zaten.
Başta Ne Anlatıyon Demiştim De Sona Gelince Rahatladım Çok Teşekkürler Reis"Sadece zaman kaybı, Allah bunun hesabını yukarıda soracak. XBOX oynamak yerine bir açıp kuran okusanız, ya da beş vakit namaz kılsaydınız ne hoş olurdu. Allah da sizlerden razı olurdu. Oyun şeytan işidir."
Şaka bir yana açık sözlü ol. Derslerine çalışacağını ve oyun oynamayı abartmayacağını, XBOX istediğini söyle. Alabiliyorsa ve maddi durumu varsa alır zaten.
Kardeşim saçma yorum olan seninkiO zaman saçma bir yorum yapmışsınız. Bu konuyu açan birine mantıklı düşünebilir demişsiniz de![]()
Bence imam demesinin sebebi, belki babası xbox'ın günah olduğunu, şeytan icadı olduğunu savunacak. Yararsız olduğu için ona para vermenin günah olduğunu savunacak....
Arkadaş Kendi Çapında Haklı Ama Bütün İmamlar Öyle Değil Ki Ayrıca O Din’in Değil İslam’ı Yanlış Anlayanın SuçuBu nasıl bir düşüncedir? Sizin kafanızda imamlar yada "din" ile ilgilenen insanlar nasıl çok merak ettim bir anlatabilir misiniz?
Bu nasıl bir düşüncedir? Sizin kafanızda imamlar yada "din" ile ilgilenen insanlar nasıl çok merak ettim bir anlatabilir misiniz?
Öncelikle Dalga Geçmek Yerine Keşke Yardım Etseydiniz 2.Olarak İmam Olmasını Keşke Vurgulamasaydım :/ Ben Orada Adamın Mesleğini Maaşını Görün Diye Yaptım Mesela Adam’ın Mesleği Zor Olsa Ve Maaşı Bu Saatlere Göre Az Olsa Kanka Adam Zor Durumda Xbox’u Boş Ver DiyebilirdinizKimyada dendiği gibi Normal şartlar altında yani standart temprature and pressure altında imamlar da normal insanlar sonucunda. Ama konuyu açan arkadaş babasının özellikle imam olduğunu belirtince imam olması hasebiyle genelden farklı bir duruşu mu var diye insanın aklına geliyor. Şahsen benim aklıma geldi.
Yoksa çocuğu konsol oynayan pek çok imam vardır muhakkak...
Ekleme yapmak isterim, sorunuza cevaben dini bağları kuvvetli olan insanların özellikle aydın ve yeniliğe açık olan insanlar olduğunu düşünürüm. Mesela Caner Taslanman gibi Taşkın Tuna gibi
3000tl o kadar lüks ki...Şuan Oynamam Zaten Pek KPSS Kazanınca Oynarımda Şuan Ucuz Zamanları
Mesaj otomatik birleştirildi:
3000 TL Ya Çok Lüks Değil Bu Arada Orada Direk Vurgulamak İstemedim Sadece Maaşı Ve Mesleğine Göre Öneri Vermenizi Düşündüm![]()
Bu Cihazlara Göre Pek Lüks Değil Yeni Nesil Konsollar En Az 8K Oluyor3000tl o kadar lüks ki...