gökhankul
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
ssd almayı düşünüyorum bende james donkey marka vardı ve çok kalite bir şey değil biliyorum iyisini almak istedim biraz bakındım önce j.d. 2,5 inchdi galiba o yüzden 2,5 inchlere baktım sonra biraz dikkatli araştırınca okuma yazma hızlarında pcı express 3.0 yuvasını öğrendim yeni var mı diye ana karta baktım ama yok o yeni anakartlarda oluyormuş benim pc eski zaten neyse tekno seyirde m2 adaptör ile yeni ve eski anakartlara m2 ssd takmak isimli bir video izledim pcı ekspress 3.0 x4 ibareli alın daha boyutu yüksek oluyor ve daha hızlı dedi dediğim gibi benim anakartta yuvası yok ama videoda adaptörden bahsetmiş ve adaptöre ssd yi takıp adaptörü yuvaya takın diyo benim gördüğüm altında pcıex1_2 yazan ve pcıex16_2 isimli yuvalar var biri ekran kartının dibi hangisi kullanılır olan ve yuvalar uyumlu mu? ve hangi ssd yi almalıyım öyle çok iyi bir şey istemiyorum zaten sadece bu james donkeyden iyi olacağını biliyorum 500 gb lık baktım ve itopya da
SSD Yuvası foto atamadım hata verdi o yüzden link verdim
ssd yuvası
video urlsi
Kingston 500GB A2000 NVMe M.2 SSD (2200MB Okuma / 2000MB Yazma)
marka model bir tane buldum bu uyar mı uyduğunu nasıl anlıyoruz m2 olması ve benim slotlar da _2 yazması mı uyumluluk göstergesi yoksa başka mı almalıyımSSD Yuvası foto atamadım hata verdi o yüzden link verdim
ssd yuvası
video urlsi