Bu sorunların kaynağı benim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Yaw benim başıma gelen pişmiş kellenin başına gelmedi ya son zamanlarde yaşadığım 3 olay hayatımdan 50 yıl yedi ya
1. olayım
geçen gün 4,37 gb'lik dvd'ye 4,33 gb'lik bir veri yazdırıyorum sığsın, sorun çıkarmasın die yazdırma hızını en düşüğe aldım sonra 3,5 tl'ye aldığım kaliteli çizilmeyen dvd yi taktım tam %92 ye geldi tak ışıklar kesildi şimdi beklediğim 2 saatemi yanayım yoksa pahalı dvd'yemi
2.olayım
sewgililer gününe 1 gün kala sewgilisinden ayrılmış bir insan ne yanluz oluyor , kız dün msj attı msn'e gelirmisin nese msn'e geldim kız dedi ayrılmak istiyorum üzerine gitmedim bana yakışanı yapıp yoL senindir dedim
3.olayım
az önce kasa içini temislemek için açtım nese süpürge ile filan üflettirdim bi dedim kapağı açmışken açık çalıştıyayım düğmeye bastım tam vinzort açılıyor arka paneldeki fane elimi bi tutayım dedim işte merakımdan dolayı tam tuttum orta göbeğine değilde kanadına elimi sürdüm dokundurmamla elimi bi kaptı ki sormayın ödüm b*kuma karıştı hiç kendi kendini resetlemeyen pc aniden kendine reset attı ama dedim kesin bişileri yaktım sonra açıldı baktım herşe yerinde ohh diye bi derin nefes aldım :ph34r:

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Git bi kurşun döktür hocam sen :D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Peter...insanlar hayatını yaşarken komik anlarda gülme efekti duyulsa ..senin her anında bu efekt verilirdi...:D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Peter...insanlar hayatını yaşarken komik anlarda gülme efekti duyulsa ..senin her anında bu efekt verilirdi...:D
zorhak walla haklısın ama bu ses 1. ve 2. durumlarda geçerli değil ....

By !

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam Başın Pis mi :) Kusurun Ordan Olabilir

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Valla biraz zorlanmışsın ama dünya bir imtihandır unutma. Her zorluğa şükretmek lazım. Anladığım kadarıyla sen imtihanı geçmişsin... Allah şükrünü, ilmini, sabrını, imanını arttırsın.

Sevgili kısman gelince : Üzülme iyi yönünden bak. Sevgililer günüde hediye almaktan kurtulmuşsun. :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Valla biraz zorlanmışsın ama dünya bir imtihandır unutma. Her zorluğa şükretmek lazım. Anladığım kadarıyla sen imtihanı geçmişsin... Allah şükrünü, ilmini, sabrını, imanını arttırsın.

Sevgili kısman gelince : Üzülme iyi yönünden bak. Sevgililer günüde hediye almaktan kurtulmuşsun. :D
allah allaH herkes aynı şei dio Sevgililer günüde hediye almaktan kurtulmuşsun.
kardeş saolasın allahın izniyle geçtik dünya imtihanını :)
şimdi önümüzde ahiret imtihani var bakalım n olcak

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben senin ahiret imtihanın için elimden geleni yaptım. Sıra sende sen de elinden geleni yaparsan inşallah beraber cennete gideriz. ;)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Allah Korumuş Usta yhaa :D
Hepsi de bi anda gelmiş Valla Allah kolaylık versin :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
2'inci olayda kardasın..:D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
puhahah bizdensin bende şubatın 2. sinde ayrıldım kız arkadaşımdan sevgililer gününde 4 kafadar bir araya gelldik pişti oynatık aldık biraları ohh ne zevkliydi yaa :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
ama 3. olayda yani gerçekten dedim parmağım koptu ter içinde kaldım yani sırtımdan terler boşaldı kelime-i şahadet getirmeye başladım ben öle bi korktum ki yani anlatamam

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
"Eğitim Şart" =) olur böyle şeyler takma kafana bende bu Haziran'da Annemi Kaybettim Allah Mekanını Cennet etsin orta yaştaydı. ve Ardından 2 yıllık her dakikamı birlikte geçirdiğim sevdiğim kız 3 ay geçmeden benden doğru düzgün sebebi olmadan ayrıldı resmen depresyona soktu beni çok yanlızlık çektim.birde o yanlızlıgın üstüne kızdan ayrıldıgımdan 3 ay sonra babam alel acele bi kadınla evlendi evi terk edip abimde kaldım sonra kadınla anlaşamamış gönderdi beni geri çagırdı şuan idare ediyoruz herkes çok zor günler geçirir fakat "Sabırlı olmasını bilmeliyiz" ne demişler "SABIR acıdır meyvesi TATLIDIR."

Mehmet_Tahir

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Sevgililer gününde hediye almaktan kurtuldu ama Barışmak içinde bi hediye almak lazım :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
peter bu kadar mı başından geçen olay :D

bak ben anlatsam korkarsın

1 psu, 1 işlemci ,2 ekran kartı, 2 ram,yakma tehlikesi geçirdim
4 kulaklık, 2 klavye, bozdum
2-3 tane fan bozdum 4. cüsüde eli kulagında yakında bozulur

daha sayyım mı hani bayılmazsan...

haa kız arkadaş olara bişey olmadı çünkü ben o meseleyi kökten halletim nasıl dersen arkadaş olalım mı diyene veya sana kız arkadaş bulalım mı diyene at gitsin dedim :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
"Eğitim Şart" =) olur böyle şeyler takma kafana bende bu Haziran'da Annemi Kaybettim Allah Mekanını Cennet etsin orta yaştaydı. ve Ardından 2 yıllık her dakikamı birlikte geçirdiğim sevdiğim kız 3 ay geçmeden benden doğru düzgün sebebi olmadan ayrıldı resmen depresyona soktu beni çok yanlızlık çektim.birde o yanlızlıgın üstüne kızdan ayrıldıgımdan 3 ay sonra babam alel acele bi kadınla evlendi evi terk edip abimde kaldım sonra kadınla anlaşamamış gönderdi beni geri çagırdı şuan idare ediyoruz herkes çok zor günler geçirir fakat "Sabırlı olmasını bilmeliyiz" ne demişler "SABIR acıdır meyvesi TATLIDIR."
kardeşim ALLAH C.C. yardım etsin kardeş çok zor günler geçirmişsin ama sabır herşeyine çözüm getirmiş inşallah hayatının geriye kalanında iyi günler geçirisin.
PC MERAKLISI sana gelince seninki bişi mi
ben
1 tane drr1 64 mb ram yaktım
2 tane pover yaktım
1 tane 64 mb ekran kartı yaktım
1 tane 38 gb 1 tane 20gb harddisk yaktım

sen biliosun ben sana eski pc'm in resimlerini gösterdim bu yanan parçaların hepsi ona aittir ;)

dış donanım parçalarına gelince
2 tane (birisi orijinal crea) klawye bozdum ikiside suyun azizliğine uğradı
sonra 1 tane kulaga takılan büyük kafadan geçen kulaklık
4 tane kulağa küçük şekilde gelen kulaklık bozdum
ayrıca son olarak 3tane (birisi orjinal crea olmak üzere) fare bozdum
şimdi söle baklaım seninki benimkinin yanında bişimi ¿ :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
peter sen eski ve başkasının kullanıp sana verdigi pc yi yakmışsın
hem eskinin pc parçaları çok çabuk bozuluyo

geçen elime senin dedigin pc ye uygun bi ekran kartı geçti elime alır almaz döküldü her tarafı ama şimdiki donanımlar çok saglam her yönden

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hocam 3. olay benim başımada geldi ölebi korkuyoki insan :D akabinde fanın bir kolu kırıldı ve ses yapmaya başlaı :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
peter sen eski ve başkasının kullanıp sana verdigi pc yi yakmışsın
hem eskinin pc parçaları çok çabuk bozuluyo

geçen elime senin dedigin pc ye uygun bi ekran kartı geçti elime alır almaz döküldü her tarafı ama şimdiki donanımlar çok saglam her yönden
haklısın biliosun bnim eski pc yi kocaman gövdesi vardı şimdi laptopları görüyoz incecik