Soru SSD'de nasıl yer açabilirim?

Reaksiyon puanı
93
Şimdi SSD'ye GTA 5 kurmak istiyorum. Ama SSD'ye kurarsam 50GB yer kalıcak. Ve windows 11 geldiğinde kurmak istiyorum. Ama windows 11 en az 64GB yer istiyor.

Qokomow

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Şimdi SSD'ye GTA 5 kurmak istiyorum. Ama SSD'ye kurarsam 50GB yer kalıcak. Ve windows 11 geldiğinde kurmak istiyorum. Ama windows 11 en az 64GB yer istiyor.
eğer sistemde yer açmak istiyorsan indirilmiş gereksiz setupları rardan kalmış klon dosyaları silebilirsin eğer hiç yerin yoksa windows 11in kırpılmış versiyonlarını kullanabilirsin

Reaksiyon puanı
93
eğer sistemde yer açmak istiyorsan indirilmiş gereksiz setupları rardan kalmış klon dosyaları silebilirsin eğer hiç yerin yoksa windows 11in kırpılmış versiyonlarını kullanabilirsin
Şimdi onları yapsam sanki bayağı bir yer açılacak sanki. Açacağı en fazla 1GB. Tabii bende isterim gidipte samsung SSD almak ama şu an münkün değil.

Qokomow

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Şimdi onları yapsam sanki bayağı bir yer açılacak sanki. Açacağı en fazla 1GB. Tabii bende isterim gidipte samsung SSD almak ama şu an münkün değil.
Bu kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir ama illaki windows 11 orijinal olsun disk almıyorum diyorsanız bu işte bir terslik var
İşletim sisteminiz şu an nedir ssd niz kaç gb windows 10mu kullanıyorsun 11e geçeceksin açıklasan azıcık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft'un sistem gereksinimleri.
40 gb civarı kaplıyor bu arada 64 önerilen

Reaksiyon puanı
93
Bu kullanıcıdan kullanıcıya göre değişir ama illaki windows 11 orijinal olsun disk almıyorum diyorsanız bu işte bir terslik var
İşletim sisteminiz şu an nedir ssd niz kaç gb windows 10mu kullanıyorsun 11e geçeceksin açıklasan azıcık
Şimdi ben sanırsam 240GB SSD kulanıyorum. Ve windows 10 kullanıyorum. SSD alacak param var ama şu an alamam PC daha 1 senelik.

Qokomow

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Şimdi ben sanırsam 240GB SSD kulanıyorum. Ve windows 10 kullanıyorum. SSD alacak param var ama şu an alamam PC daha 1 senelik.
Windows 10 la 11 arasında fazla fark yoktur hadi 10 gb olsun yine kaplayacağı 60 70 gb eğer yine yer yetmezse ne yazıkki bu iş ayıklamayla biter kullanıcı dosyaları

Qokomow

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Güncelleştirme yap öncelikle daha sonra revo uninstaller ile bazı sistemdekğ gereksiz programları sil örnek:xbox bu arada şuanki boşluğunuz ne kadar knuda öğrenirsem daha hoş olur

Reaksiyon puanı
93
Güncelleştirme yap öncelikle daha sonra revo uninstaller ile bazı sistemdekğ gereksiz programları sil örnek:xbox bu arada şuanki boşluğunuz ne kadar knuda öğrenirsem daha hoş olur
Şu an 151GB boş yer var ve GTA 5 101GB yer kaplıyor. HDD'de bu arada.

Qokomow

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Yani çözüm gidipte bir SSD almak değilmi? Başka çarem yok demi?
dostum yetmeyeceğini nerden biliyorsun yetmezse alırsın demiştim ne kadar boşluk var vs. gibi ufak detaylar verebilirsen daha mutlu oluruz

Yani çözüm gidipte bir SSD almak değilmi? Başka çarem yok demi?
dostum yetmeyeceğini nerden biliyorsun

eee dostum 10 gb ekle işte 30 40 gb yine kalır sana windows 10 ile 11 arasında muazzam fark yokki

dual boot yani çift sistem yapmayacaksan rahatlıkla yeter ?

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
Hocam sana tavsiyem, temiz format at