Telefon şarj almıyor

İlkerOut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar linkteki fotoğrafta görüldüğü üzere Samsung Galaxy j7 prime telefonumun bataryası ve şarj söketi yeni tamir edildi ama şarj almıyor bir kaç kez aynı ekranı gördüm ama hard reset ekranına gelip reboot system yapınca düzeliyordu şimdi hiç bir şeye basamıyorum ne yapmam gerek[url=https://www.hizliresim.com/qib3qf9] [/URL]

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
1,681
Arkadaşlar ekte görüldüğü üzere Samsung Galaxy j7 prime telefonumun bataryası ve şarj söketi yeni tamir edildi ama şarj almıyor bir kaç kez aynı ekranı gördüm ama harf reset ekranına gelip reboot system yapınca düzeliyordu şimdi hiç bir şeye basamıyorum ne yapmam gerek
Foroğraf yok.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Arkadaşlar ekte görüldüğü üzere Samsung Galaxy j7 prime telefonumun bataryası ve şarj söketi yeni tamir edildi ama şarj almıyor bir kaç kez aynı ekranı gördüm ama harf reset ekranına gelip reboot system yapınca düzeliyordu şimdi hiç bir şeye basamıyorum ne yapmam gerek
Demekki arkadaş soket değiştirmek yerine lehimlemeyi tercih etmiş.Git kime yaptırdıysan söyle.

İlkerOut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Demekki arkadaş soket değiştirmek yerine lehimlemeyi tercih etmiş.Git kime yaptırdıysan söyle.
Evet tamir edeceğim demişti zaten ama anlatamamıştım çok teşekkür ederim iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet tamir edeceğim demişti zaten ama anlatamamıştım çok teşekkür ederim ve şarj söketini değiştirmesi mi gerek yoksa tekrar tamir olabilir mi

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Evet tamir edeceğim demişti zaten ama anlatamamıştım çok teşekkür ederim iyi forumlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet tamir edeceğim demişti zaten ama anlatamamıştım çok teşekkür ederim ve şarj söketini değiştirmesi mi gerek yoksa tekrar tamir olabilir mi
Değiştirmesini söyleyin.