Ankara'da halk sokağa indi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
1628764127383.png

Akşam Ankarada çıkan olaylarda şu çocuğun kafasını yarmışlar taş ile. Bu garibin ne suçu var mesela ! Koca koca insanlar bu çocuğun evini taşlayıp kafasını yarmışlar. Bu mu insanlık bu mu hak hukuk bunlar mı Türk halkını temsil ediyor şimdi. Size göre Suriyeli ise insan değil her şey mübah heralde...
Mesaj otomatik birleştirildi:

1628764477278.png

Bu arada Emniyetten Resmi açıklama geldi. Dün halkı galyane getiren yalan yanlış bilgiler haberler yayın insanları kışkırtan 76 kişi yakalanmış.
Bunların 38'inin Yağma Kasten adam yaralama Hırsızlık Uyuşturucu madde kullanma gibi adi suçlardan kaydı varmış :( Tekrar söylüyorum şu ucuz numaralara ve gazlara gelmeyin artık...

Son düzenleme:

hakancalis

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Ekli dosyayı görüntüle 161254

Akşam Ankarada çıkan olaylarda şu çocuğun kafasını yarmışlar taş ile. Bu garibin ne suçu var mesela ! Koca koca insanlar bu çocuğun evini taşlayıp kafasını yarmışlar. Bu mu insanlık bu mu hak hukuk bunlar mı Türk halkını temsil ediyor şimdi. Size göre Suriyeli ise insan değil her şey mübah heralde...

Ekli dosyayı görüntüle 161255
Bu arada Emniyetten Resmi açıklama geldi. Dün halkı galyane getiren yalan yanlış bilgiler haberler yayın insanları kışkırtan 76 kişi yakalanmış.
Bunların 38'inin Yağma Kasten adam yaralama Hırsızlık Uyuşturucu madde kullanma gibi adi suçlardan kaydı varmış :( Tekrar söylüyorum şu ucuz numaralara ve gazlara gelmeyin artık...
Olayı tabiki desteklemiyorum ama sizin de dediğiniz gibi suçlar şahsidir yersen.

ardayvl

Asistan
Reaksiyon puanı
67
İnşallah gerçek bir darbe çıkar. Yeni bir tiyatro değil. Herkes farkında neyin ne olduğunu. Birden kol kolaykan noldu da biri abdye uçtu.
Screenshot_4.png

Linç coming. Hissettim.

uykusuzum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
35
İnşallah gerçek bir darbe çıkar. Yeni bir tiyatro değil. Herkes farkında neyin ne olduğunu.Ekli dosyayı görüntüle 161258
Cıksın yemin ederim gögsümü ger ger o tankın üstüne yürürüm çünkü kayıp edecek bir şeyim kalmadı benim

Vatanımız ve milletimiz gittiği zaman kaybedecek bir şeyiniz kalmaz ya savaşın ya kaçın olay bu kadar basittir

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ankarada dün saldırılan dükkan sahibi ile röportaj yapmışlar. Bildiğin orayı yıkmaya değil YAĞMALAYA gitmişler :(

Adam kıracaksanız kırın neden çalıyorsunuz demiş :) Elin Suriyelisine bile bunu dedirttiler resmen.
Sıfır ürünleri alıp alıp kaçmışlar. Adamın dükkanın karşısında başka Suriyeli dükkanlarda var onlar 2. El satıyor diye onlara dokunmamışlar bile. Sadece sıfır satana saldırmışlar.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Ankarada dün saldırılan dükkan sahibi ile röportaj yapmışlar. Bildiğin orayı yıkmaya değil YAĞMALAYA gitmişler :(

Adam kıracaksanız kırın neden çalıyorsunuz demiş :) Elin Suriyelisine bile bunu dedirttiler resmen.
Sıfır ürünleri alıp alıp kaçmışlar. Adamın dükkanın karşısında başka Suriyeli dükkanlarda var onlar 2. El satıyor diye onlara dokunmamışlar bile. Sadece sıfır satana saldırmışlar.

Kaynak olarak Sol TV diye bi yer belirtilmiş bence Sol TV yanlış haber yapıyor.

Yasin bey...

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
139
Kesinlikle şaka yapmıyorum bu ülkenin 30 yıl süresi var en fazla her koldan sıkıştırılıyor gerek coğrafi ekonomik askeri olarak mültecilerde bize geliyor hükümet göndermiyor göndermezde iyice adalet bitmiş kurumlar bağımsız değil RTÜK vs . Eğitim sistemi berbat çok niteliksiz kişi hep atanıyor adalet olmadığı için torpil var adaletin zerresi yok
Dikdatörluk git gide artıyor İslam dinini yanlış anlatma istismar fena şekilde çoğaldı ateizm rekor seviyede
nitelikli deneyimli profesyonel kim varsa birşey yapamıyor Z kuşağının eli bağlı
Valla şaka yapmıyorum param olsa parti kurar ben yonetirim ülkeyi
ohhhh içim rahatladı?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,772
Konu siyasete kaydığından, huzur bozucu bir tartışma ortamı çıktığından ve bir grup kötü kişiler yüzünden o kesime ait tüm insanların suçlanması onlara hakaret edilmesinden dolayı konu kilitlenmiştir.

Şöyle düşünmenizi tavsiye ederim. Dediklerinizin bir Türk hırsız ise tüm Türkler hırsızdır veya bir Türk tacizci diye tüm Türkler tacizcidir demekten farkı yok. Birkaç Suriyeli kötüdür diye hepsi kötü değildir. Mülteci olmak sadece onların bulunduğu bir statüdür. Evet bulundukları ülkenin kurallarına göre hareket etmeli ve o ülkenin insanına vs zarar vermemelidir. Ama bu demek değildir ki mülteci oldukları için ikinci insan muamelesi görsünler toplum içinde tecrit edilsinler veya dışlansınlar. Sonuçta onlarda birer insan ve ülke kanunlarına uyarak yaşama haklarına sahipler. Bu sadece Suriyeliler veya Afganlar için değil Türkmenler,Özbekler,Gürcüler,Ermeniler yani her türlü toplumdan olan ülkemizdeki tüm mülteci statüsündeki insanlar için geçerlidir. Devletin yapması gereken bunları kontrol etmek ve içlerinde Avrupaya gitmek isteyen varsa yönlendirmektir. Fakat farkındaysanız Avrupa para veririz yeterki göndermeyin diyor. Bizimde bunları burada tutmamızın bir anlamı yok. Sınır kapılarını açmamız gerekiyor. Bırakalım gitsinler biz değil Avrupa düşünsün.

Kendi üLkesini SATAN Biz aldık Besledık, Bır cok Kadrolu Ogretmen senelerce ıs bulamazken Bu Yer buldu, Kendı Insanım 2. ınsan Muamelesı gordu, Artık ınsanların Bıraz uyanması lazım egrıyı dogruyu gormesı lazım, Bız bunları Deniz kenarlarında Nargıle Keyfı yapsın dıye Evlatlarımızın ne olacagını Bılmeksızın yasamak ıstemıyoruz..
Kadrolu öğretmen zaten devlette çalışan ataması yapılmış bir öğretmendir. Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım.

Bir de sahilde afgan bayrağı dalgalandıran kesim var.

İlgili haberde açıklanmış.

İnşallah gerçek bir darbe çıkar. Yeni bir tiyatro değil. Herkes farkında neyin ne olduğunu. Birden kol kolaykan noldu da biri abdye uçtu.Ekli dosyayı görüntüle 161258
Linç coming. Hissettim.
FETÖ ABDye gideli yıllar oldu. 1999da ABDye gitti.

Ankara DGM Başsavcılığı, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında, anayasal düzeni değiştirmeye çalıştığı gerekçesiyle 19 Mart 1999 tarihinde soruşturma açtı.

1628824992876.png

1628825060577.png

1628825279878.png

Öyle birileriyle yan yana resmi var diye yola çıkacaksak aşağıdaki resimler içinde birşeyler demek gerekmez mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...