hbx2020
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 24
boot ekranımda Asus'un logosu var. bunun yerine Windows'un logosunu koymak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Uefi olduğunda öyle oluyor diye biliyorum kapatılıyomu bilmiyorumboot ekranımda Asus'un logosu var. bunun yerine Windows'un logosunu koymak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Uefi nedir peki?Uefi olduğunda öyle oluyor diye biliyorum kapatılıyomu bilmiyorum
Uefi yeni nesil bios sistemi gibi bişey bilgisayarın daha performanslı olmasını sağlıyor ayrıca anakartla bağlantısını kuvvetlendiriyorUefi nedir peki?
@EFI ShellUefi nedir peki?
peki nasıl kaldıracağım?Normal şartlarda bios dan asus logosunu kaldırıp direk windows boot ortamına girince kendi logosu çıkıyor. ama sen dersenki açılışta asus gibi windows logosu olsun third party yazılım biraz ayarlama ile bunu yapabilirsin hatta kendi logonu bile koyabilirsin.
EFI/UEFI olarak Windows 8 ve üzeri kurduysan HackBGRT ile değiştirebilirsin. Bahsettiğin şey POST Splash ise BIOS'unu modlayarak değiştirebilirsin.boot ekranımda Asus'un logosu var. bunun yerine Windows'un logosunu koymak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Lütfen acil! Bios ekrani açildı ne yapmam gerek!EFI/UEFI olarak Windows 8 ve üzeri kurduysan HackBGRT ile değiştirebilirsin. Bahsettiğin şey POST Splash ise BIOS'unu modlayarak değiştirebilirsin.
@EmrahGürleyen @EFI ShellLütfen acil! Bios ekrani açildı ne yapmam gerek!