Öneri Hp Probook Laptop Oyun Için Alınır Mı

Kulla Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
HP ProBook i5+256 GB SSD+8 GB RAM ve harici ekran kartlı modellerinden almak istiyorum. Laptopları açıkçası içime sindi ancak internette araştırırken HP ısınma sorunlarına rastladım. Oynayacağım oyun pes serisi PES 21, başka pek oynamam. Benim asıl sorum ısınma sorunu yaşar mıyım?O kadar para vereceğiz sorunlu bir cihaz almak istemiyorum

Bu olmazsa ASUS'un birkac modeli var onlara yönelecegim
Yardımları bekliyorum.

swatrix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ısınmayan laptop yok ki monster notbook'um var ve oda en hızlı soğutmada ısınıyor yani ısınmayı dert etme

met 35

Mak. Müh.
Reaksiyon puanı
9,078
HP ler eskiden ısınması ile şikayet edilirdi Ama teknolojiler çok değişti.
Alacağn makinanın tam özellklerini yazarsan, daha bi yardımcı olabiiliriz. Bi de bütçeni.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Hocam hpler hakkında ne diyorsunuz sizin yorumunuz nedir
Yeni cihazlarında bir sorun yok. Gayet güzel ve alınabilir cihazlardır ancak marka üzerinden gitmek pek de mantıklı olmaz. Model üzerinden gidebiliriz, tabii bir bütçe belirtmeniz gerekiyor.

Kulla Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Yeni cihazlarında bir sorun yok. Gayet güzel ve alınabilir cihazlardır ancak marka üzerinden gitmek pek de mantıklı olmaz. Model üzerinden gidebiliriz, tabii bir bütçe belirtmeniz gerekiyor.

Ürünleri kıyas yerine ayrı ayrı değerlendirmeniz daha iyi olur.Artisi ve eksisiyle,isinma vs yapar mı mesela oyunda.En üstteki hp ikinci el garantili bulduğum için onu koydum o önceliğim.Bütçe max 6500 ama daha uygun olursa daha iyi.En alttakinin de fiyatına takılmayın.Tam ayni modeli mi bilmiyorum ama sıfırı o da 6500tan buldum.Alternatifiniz varsa onlara da açığım.