Soru Samsung Note 20 Almayı Düşünüyorum.

Kennpachto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır kullandığım Xiaomi Mi 6 telefonumu değiştireceğim.

Bütçem 8.000 TL.

Aklımda Samsung Note 20 modeli var tam bütçeme uyuyor.

Farklı alternatifleri de görmek için konu açmak istedim,

300-500 lira fazla veya daha uyguna daha iyisi var veya ihtiyaçlarımı karşılayacaksa hepsine okeyim.

İstediklerim, iyi fotoğraf çeksin, fazla ısınmasın, oynadığım iki oyun var, ikisi de köy kurma tarzı, bunlar da kasma felan olmasın.

Bir de Türkiye garantili ve Android istiyorum sadece. IOS ve yurtdışı garantili önermezseniz sevinirim.

Önerilerinizi bekliyorum.​

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Merhaba arkadaşlar.

Uzun zamandır kullandığım Xiaomi Mi 6 telefonumu değiştireceğim.

Bütçem 8.000 TL.

Aklımda Samsung Note 20 modeli var tam bütçeme uyuyor.

Farklı alternatifleri de görmek için konu açmak istedim,

300-500 lira fazla veya daha uyguna daha iyisi var veya ihtiyaçlarımı karşılayacaksa hepsine okeyim.

İstediklerim, iyi fotoğraf çeksin, fazla ısınmasın, oynadığım iki oyun var, ikisi de köy kurma tarzı, bunlar da kasma felan olmasın.

Bir de Türkiye garantili ve Android istiyorum sadece. IOS ve yurtdışı garantili önermezseniz sevinirim.

Önerilerinizi bekliyorum.​
Galaxy S21 almanızı öneririm. Exynos 990 lı ve nerdeyse S20 fe nin kalemli versiyonu olan Note 20 kesinlikle o fiyatlara alınmaz.

Kennpachto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
S21 öneririm ben de.
Galaxy S21 almanızı öneririm. Exynos 990 lı ve nerdeyse S20 fe nin kalemli versiyonu olan Note 20 kesinlikle o fiyatlara alınmaz.
Çokta içime sinmişti aslında, hiç mi alınmaz? :D

S21 de baktım, o da gayet iyi bir telefon, hatta Note 20'den iyi ama ekranı biraz küçük geldi bana, ben büyük ekran seviyorum da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu S21 tekrar inceledim de ben daha önce yanlış bir şeye bakmışım, şuan S21 almaya karar verdim 888 Snapdragon işlemcili, bunu nereden satın alabilirim arkadaşlar?

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Çokta içime sinmişti aslında, hiç mi alınmaz? :D

S21 de baktım, o da gayet iyi bir telefon, hatta Note 20'den iyi ama ekranı biraz küçük geldi bana, ben büyük ekran seviyorum da.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu S21 tekrar inceledim de ben daha önce yanlış bir şeye bakmışım, şuan S21 almaya karar verdim 888 Snapdragon işlemcili, bunu nereden satın alabilirim arkadaşlar?
S888 olanı Türkiye'ye gelmiyor. Exynos 2100 işlemcili olanını alabilirsiniz sadece. 888'e göre çok geride kalan bir işlemci değil Samsung'un son yıllarda yaptığı iyi işlemciler arasında.

Kennpachto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
S888 olanı Türkiye'ye gelmiyor. Exynos 2100 işlemcili olanını alabilirsiniz sadece. 888'e göre çok geride kalan bir işlemci değil Samsung'un son yıllarda yaptığı iyi işlemciler arasında.
Anladım hocam, ben birde yanlış modele bakmışım, S21 ve S21+ olan versiyonu varmış, S21 ekranı küçük geldiği için Note 20 aldım. Teşekkür ederim.

gameking37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Anladım hocam, ben birde yanlış modele bakmışım, S21 ve S21+ olan versiyonu varmış, S21 ekranı küçük geldiği için Note 20 aldım. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam. Exynos 990 son yıllarda çıkan en kötü işlemci olabilir, satıp s20 fe snapdragon versiyonunu alın derim.

256 olanını alın derim 8 GB ram var.

Kennpachto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Geçmiş olsun hocam. Exynos 990 son yıllarda çıkan en kötü işlemci olabilir, satıp s20 fe snapdragon versiyonunu alın derim.

256 olanını alın derim 8 GB ram var.
Neyi kötü hocam? Şuan da kullanıyorum, istediğim her işlemi rahatça gerçekleştirebiliyorum.
Seçmemdeki önemli konu kalem ve ekran boyutunun büyük olması.