Yardım Gece Uyuyamıyorum

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar gece tek başıma uyuyamıyorum odamı abimle birlikte kullanıyorum dün abim televizyon izliyordu geç saate kadar herkeste uyumuştu zaten bende uyumaya gittim ama uyuyamadım gözümü kapattığımda tıkırtılar geliyordu oda karanlık zaten kötü bir şey olacakmış gibi hissediyordum sonra dün gece tam gözümü kapattım birden hızlıca yattak sallanmaya başladı sonra kalktım baktım bir şey yok ondan sonra uyuyamadım zaten dün gece sürekli böyle oluyor sizce ne yapmalıyım?

Necla123??

Asistan
Reaksiyon puanı
199
Arkadaşlar gece tek başıma uyuyamıyorum odamı abimle birlikte kullanıyorum dün abim televizyon izliyordu geç saate kadar herkeste uyumuştu zaten bende uyumaya gittim ama uyuyamadım gözümü kapattığımda tıkırtılar geliyordu oda karanlık zaten kötü bir şey olacakmış gibi hissediyordum sonra dün gece tam gözümü kapattım birden hızlıca yattak sallanmaya başladı sonra kalktım baktım bir şey yok ondan sonra uyuyamadım zaten dün gece sürekli böyle oluyor sizce ne yapmalıyım?
Bak karanlıktan herkes korkar bende çok korkarım uyumadan önce koruyucu duaları okuyup uyuyorum bide yatmadan önce abdest alırsan koruyucu melekler seni koruyo böylelikle rahat uyuyabilirsin

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bak karanlıktan herkes korkar bende çok korkarım uyumadan önce koruyucu duaları okuyup uyuyorum bide yatmadan önce abdest alırsan koruyucu melekler seni koruyo böylelikle rahat uyuyabilirsin
Evet maalesef karanlık korkum var

trefsane2021

Asistan
Reaksiyon puanı
58
vücudun yorulmadıgından uyuyamıyorsun gözlerinin kapatıp dinlenmek uyku deildir.

spor yapmanı tavsiye ederim dambıl alabilirsin yoksa adım say oda yoksa şınav mekik çek 1 - 2 saat aralıklız spor yap uyuyamadıgın zamanlarda vücudun agrıyacak kadar çalıştır sonra güzel bi uyku arkasından

sana hediye gelecektir :)
Dambıl nedir?

ozcevı

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Halisünasyon olabilir. Ya da psikolojik sebepler vardır seni korkutan eger varsa en yakınındakı bırıne durumu anlat destek al.