Yardım Windows 11 Sorunu

utkusv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba ben Utku Windows 11 kurmaya çalışırken böylebir hata aldım kendime kurabilmek için bir disk alanı oluşturmuştum ve bunu seçemeyinde adamın birinin videosunu izledim adam kurulum ekranında CMD açıp birşeyler giriyor bende kendi bilgisayarıma uydurup girdim ve yine açamadım ve baktığımda sadece 2 disk kalmıştı biri tamamen silinmiş d diskim silinmişti ama c diskim duruyordu ve c diskimden Boot etmeye çalıştığım da durmadan bunun geldiğini farkettim yardım edermisiniz

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Merhaba ben Utku Windows 11 kurmaya çalışırken böylebir hata aldım kendime kurabilmek için bir disk alanı oluşturmuştum ve bunu seçemeyinde adamın birinin videosunu izledim adam kurulum ekranında CMD açıp birşeyler giriyor bende kendi bilgisayarıma uydurup girdim ve yine açamadım ve baktığımda sadece 2 disk kalmıştı biri tamamen silinmiş d diskim silinmişti ama c diskim duruyordu ve c diskimden Boot etmeye çalıştığım da durmadan bunun geldiğini farkettim yardım edermisiniz
Hatanın Fotografını Göremedim Ama Sana Şöyle yardım edebilirim Bundan Önce Hangi Windowsu Kullanıyordun söylersen belki yardımcı olabilirim

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Normalde sızdırılan windows 11 iso dosyası geliştirici sürümüdür. Ve bunu kurmak için anakartanızın tpm modulüne sahip olması gerekmektedir. BIOS üzerinden TPM ve Secure Boot özellikleri aktif edilmelidir.
Fakat bunun yerine şu an Windows 10 kullanıyorsanız güncelleştirme kısmında Windows Insider'a katılırsanız bu başlık altında güncelleştirme kanalını geliştirici olarak seçip Windows 11'e yükseltme sağlayabilirsiniz. Bu güncelleştirme şu an itibariyle TPM zorunluluğu istemiyor. Ayrıca işlemci olarak AMD'de en eski 2000 serisi, Intel'de de 8. nesil zorunluluğu varken bunu da istemiyor.

Yalnız eklemem gereken bir husus var geliştirici kanalı olduğu için bu güncelleme iki haftada bir yeni güncellemeler alacak ve içerisinde hatalar da içerebilir.