Yardım12357
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 74
Nvidia'nın gözükmüyor intelin gözüküyorAygıt yöneticisi ile güncellemeyi dene.
Kullandığınız sürüm 10 değil mi? Resimden öyle anlaşılıyor.Ekran kartımı sildim ardından Nvidia dan indirdim sürücüyü aşağıdaki hatayı aldım
GT 730 ekran kartım
W.8.1 64 bit bugün indirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok bunu internetten aldım,çektiğim resmi siteye koyamiyorumKullandığınız sürüm 10 değil mi? Resimden öyle anlaşılıyor.
2 ekran kartlı sanırsam bilinmeyen yada microsoft basic varmı?Nvidia'nın gözükmüyor intelin gözüküyor
W8.1 için olan sürücüde hata alıyorsanız W7'nin sürücüsünü deneyebilirsiniz. Bende benzer bir hatayı alıyordum ve W7 sürücüsü yükleyince sorun çözülmüştü. Zaten sürümleri aynıdır.Yok bunu internetten aldım,çektiğim resmi siteye koyamiyorum
Yok sadece Intel görüntü bağdaştırıcisi var2 ekran kartlı sanırsam bilinmeyen yada microsoft basic varmı?
Denedim olmadıdonanım değişiklerini taramayı dene
Olmadı gene aynı hatayı alıyorumW8.1 için olan sürücüde hata alıyorsanız W7'nin sürücüsünü deneyebilirsiniz. Bende benzer bir hatayı alıyordum ve W7 sürücüsü yükleyince sorun çözülmüştü. Zaten sürümleri aynıdır.
Bence sorun bu, resmi olamayan windows yazılımı kullanmak...Yok bunu internetten aldım,çektiğim resmi siteye koyamiyorum
taradıktan sonra olmadıysa ekran kartının çıkıp pc'yi açmak, ardından pc'yi kapatıp prizi çekip pc'yi tekrar açmak gerekDenedim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmadı gene aynı hatayı alıyorum
nvidianın yeni sürümü olmuyormuş,forumdan arkadaşlar 2018 sürümünü attı düzeldi , teşekkürler yardım içinhttps://www.nvidia.com/en-us/drivers/results/130633/İndirip yükleyin ve taze kurulum tercih edin.
Attığım bağlantı da o sürüm, yani 390.77 sürümü idi.nvidianın yeni sürümü olmuyormuş,forumdan arkadaşlar 2018 sürümünü attı düzeldi , teşekkürler yardım için
Teşekkür ederim,onu yükledim bendeAttığım bağlantı da o sürüm, yani 390.77 sürümü idi.