MuhammedCk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Xiaomi uzun vadede götürür mü arkadaşlar? Lütfen kendi telefonunuz diye öve öve bitirmeyin objektif olun.En az 3 sene götürmesi gerekiyor.
Redmi note 9 proHangi modeli?
3-4 sene götürür.Redmi note 9 pro
Redmi Note 9 Pro yerine Redmi Note 10 Pro ya bakmanızı tavsiye ederim. 2 yıl götürür bence. Daha fazlası imkansız.Redmi note 9 pro
Bunun kesin bir cevabı yok. Telefonun modeline ve kullanıcıya bağlı. Bana kalsa Samsung Galaxy S3 Mini baya dayanıklı çıktı. Alo desin sadece deyip kullanılırsa öyle tabi. 7 yıldır elimizde.Xiaomi uzun vadede götürür mü arkadaşlar? Lütfen kendi telefonunuz diye öve öve bitirmeyin objektif olun.En az 3 sene götürmesi gerekiyor.
Aynen.Redmi Note 10 Pro 2,5 yıl dayanır bence, sonrası zor.Hiç sanmıyorum. Mi serisi zor 4 yılı görürken Redmi serisi ??
Cihaz çalışması farklı hala ilk günkü gibi hızlı olması ve kasmaması farklı. Ona bakılırsa 21 yıllık Nokia 3310 hala çalışıyor.Bunun kesin bir cevabı yok. Telefonun modeline ve kullanıcıya bağlı. Bana kalsa Samsung Galaxy S3 Mini baya dayanıklı çıktı. Alo desin sadece deyip kullanılırsa öyle tabi. 7 yıldır elimizde.
Xiaomi, Oppo, Huawei vs. fark etmiyor.
İlerideki modelleri nasıl satacaklar? Planlı eskitme yaparak yenisini satıyorlar.Aynen.Redmi Note 10 Pro 2,5 yıl dayanır bence, sonrası zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihaz çalışması farklı hala ilk günkü gibi hızlı olması ve kasmaması farklı. Ona bakılırsa 21 yıllık Nokia 3310 hala çalışıyor.
Nokia ve Redmi serisi başka seriler yalnız?Kullanışa göre değişir 2017nin başında Nokia 6 aldım ve hala kullanıyorum Tamı tamına 4.5 yıllık telefon
En fazla 3,5 yıl götürür ama tabi ki kullanıma bağlı değişiklik gösterir.Xiaomi uzun vadede götürür mü arkadaşlar? Lütfen kendi telefonunuz diye öve öve bitirmeyin objektif olun.En az 3 sene götürmesi gerekiyor.
Evet farkındayım nokia daha kalitesiz olmasına rağmen 4.5 yıldır kullanıyorum redmi daha kaliteli ve alacak arkadaş birazda temiz kullanırsa 3 yıldan fazla bile götürürNokia ve Redmi serisi başka seriler yalnız?
Nokia daha kaliteli bu arada. Redmi kullanmadınız sanırım.Evet farkındayım nokia daha kalitesiz olmasına rağmen 4.5 yıldır kullanıyorum redmi daha kaliteli ve alacak arkadaş birazda temiz kullanırsa 3 yıldan fazla bile götürür
Orta segment iyi telefonlardan biridir, ayrıca X3 Pro veya Redmi Note 10 Pro da düşünebilirsin.Redmi note 9 pro