Yardım Onu Unutamıyorum

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Sevdiğim kıza bir kaç hafta önce açılmıştım ama red yedim ve hala aklımdan çıkaramıyorum. Red yedikten sonra hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım? Acaba nerde hata yapıyorum?

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
O kız ile siz farklı dünyaların insanız demekki fazla zorlamaya gerek yok başka birini bulursun.Unutmak hiç bir zaman çözüm olamadı olamıyacakda unutmak yerine hatalardan ders çıkarmalısın.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Benim çıkardığım ders şu kimseye saygı sevgi göstermeyip, durmadan küfür eden, yalan söyleyip, herkesi kendinden üstün gören bir tip olmak lazım. Diğer türlü seni kullanıyorlar hep 2. planda oluyorsun.

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Sen de Hawli ol, bedboy ol ???
Seni olduğun gibi beğenmeyen biri varsa, ona karşı şansını zorlama. Seni sen olduğun için kabul edecek birisinin peşinden git.

American Megatrends

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
72
Sevdiğim kıza bir kaç hafta önce açılmıştım ama red yedim ve hala aklımdan çıkaramıyorum. Red yedikten sonra hiç konuşmadım sizce ne yapmalıyım? Acaba nerde hata yapıyorum?
Kendini değerlendir önce. Neden beni red etti vs. vs.
Bu değerlendirmeden sonra kendini geliştir, onu takmıyormuş gibi yap ama kendini belli et. :)

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Agam,Kankam,forumdaşım...
Boşver.
Kendisi kim ki daha iyisini arıyor?
Tencere yuvarlanır kapağını bulur.
Davul dengi dengine çalar.
Kendisine kendinden daha iyi birini bulabilme fırsatını tepen bir kişiden bir şey bekleme.
Kıymet bilmez.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Pes etmek yok. Hücuma devam
Ben hemen sevemiyorum hocam :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen de Hawli ol, bedboy ol ???
Seni olduğun gibi beğenmeyen biri varsa, ona karşı şansını zorlama. Seni sen olduğun için kabul edecek birisinin peşinden git.
Lisede 4 yıl aynı sınıftaydık ama fazla konuşmuyorduk ben biraz ezik gibiydim herkesle konuşmuyordum.

Kendini değerlendir önce. Neden beni red etti vs. vs.
Bu değerlendirmeden sonra kendini geliştir, onu takmıyormuş gibi yap ama kendini belli et. :)
Red sebebi arkadaşı olarak görüyormuş beni. Okul bitmiş belki bir daha birbirimizi görmüycez.

Agam,Kankam,forumdaşım...
Boşver.
Kendisi kim ki daha iyisini arıyor?
Tencere yuvarlanır kapağını bulur.
Davul dengi dengine çalar.
Kendisine kendinden daha iyi birini bulabilme fırsatını tepen bir kişiden bir şey bekleme.
Kıymet bilmez.
Arkadaşımda aynısını diyor senden iyisini bulamaz diye ama değerimi bilen yok. Herkes kullanıyor beni.

Son düzenleme:

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Lise ortamında kimseyle konuşmayınca seni ezik yapıyorlar. 4 yılı 2 tane arkadaşla bitirdim.