Xiaomi Galeri Sorunu

Captain Levi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle herkese merhaba günaydınlar, bu sabah bir sorunla karşılaştım çektiğim, indirdiğim, screenshot aldığım fotoğraflar galerimde olmuyor sebebi ve çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Google Fotoğraflar uygulamasıyla bakmayı deneyin. Zaten Xiaomi'lerde önyüklü olarak geliyor.

KediBokii

Asistan
Reaksiyon puanı
197
Öncelikle herkese merhaba günaydınlar, bu sabah bir sorunla karşılaştım çektiğim, indirdiğim, screenshot aldığım fotoğraflar galerimde olmuyor sebebi ve çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi
bende indirilenlerde gözüküyordu (screenshort ve indirdiklerim) ama çektiğim fotolar hiçbir zaman galerida gözükmemezlik olmuyordu yenilediğine emin misin? galeriyi (f5 gibi)

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
212
Xiaomiler de galeri de bir çok sorun var gerçekten. Ben de de WhatsApp, Instagram klasöründen 2 tane oluyor her zaman. WhatsApp24 ınstagram 07 adında sürekli klasörler oluşuyor.

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
bende indirilenlerde gözüküyordu (screenshort ve indirdiklerim) ama çektiğim fotolar hiçbir zaman galerida gözükmemezlik olmuyordu yenilediğine emin misin? galeriyi (f5 gibi)
Bazen Xiaomi'nin kendi galeri uygulamasında albümler gözükmüyor. Sebebini de bilmiyorum. Alternatif olarak Google Fotoğraflar kullanıyorum.