Vexana Ripper ?
Asistan
Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
Tek Yaptıkları bağırmakBu çok itici bir kelime.
Bağış almaları, bizlere daha iyi hizmetler sunacağı anlamına gelir. Bugün bir çok şirkette bağış alıyor. Onlara dilenci diyor musun?
Burada bu boş konulara zaman ayırmam bile bana zarar o zaman.Bence Tiktok KapanmalıHerkes Akıl Sağlığını Kaybediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek Yaptıkları bağırmak
Sana Zorla cevaplatmadımkiBurada bu boş konulara zaman ayırmam bile bana zarar o zaman.
Fikrimi belirttim. İyi yada kötü fikirler olabilir. Sadece keyfine ve isteğine göre cevap yazılmaz herhalde.Sana Zorla cevaplatmadımki
Tamam uzatmayalım fikir için tşkFikrimi belirttim. İyi yada kötü fikirler olabilir. Sadece keyfine ve isteğine göre cevap yazılmaz herhalde.
Kanka onlar en azından sözde deprem için harcanacak yayındaki alınan parayla iphone almıyolar kendilerineBu çok itici bir kelime.
Bağış almaları, bizlere daha iyi hizmetler sunacağı anlamına gelir. Twitch yayıncıları da bağış alıyor. Bugün bir çok şirket de bağış alıyor. Onlara dilenci diyor musun?
Bu bir nevi eğlence sektörü gibi düşün (zaten öyle), isteyen atar isteyen atmaz. Orada burada atmadığımız paralar için insanlara hakaret etmeye gerek yok.Kanka onlar en azından sözde deprem için harcanacak yayındaki alınan parayla iphone almıyolar kendilerine
Bendensin Kanka Aynı DüşünüyorumTiktok kapanmalı gibi bir söylemde bulunmayacağım ama bu insanlar hakkında biraz yazacağım. Her ne kadar maddi durumu kötü de olsa dilencilik yapmak karaktersizliktir. Yapacağı karaktersizliğin hiç bir olumlu yanı yoktur. Ya neden 3 5 kuruş para için kendini paralar bir insan hiç anlamıyorum. Tek diyeceğim umarım akıllanırlar. Yazık...
EvetKanka onlar en azından sözde deprem için harcanacak yayındaki alınan parayla iphone almıyolar kendilerine
Bana da çok tuhaf geliyor ama insanlara zorla hediye attıran yok değil mi? Gerçek dilenci senden zorla para almaz ve istemez bir köşe de maalesef yüzü aşağıya bakar şekilde oturur, abbii bana para ver diyen de zaten dilenci değildirBildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
Az Önce PayPal Hesabının Bilgilerini Bırakıp En Çok Kim Para Atıcak Acaba Diyeni Gördüm ?Bana da çok tuhaf geliyor ama insanlara zorla hediye attıran yok değil mi? Gerçek dilenci senden zorla para almaz ve istemez bir köşe de maalesef yüzü aşağıya bakar şekilde oturur, abbii bana para ver diyen de zaten dilenci değildir![]()
Hangimiz daha süperzeka yarışma uygulaması.Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
haklısın ama bunu yapma şekilleri farklı bir şirket yayıncı onu alınca geliştiriyor ve hizmet veriyor ama 'tiktoktaki bazı kişiler' daha fazla bağırıyorBu çok itici bir kelime.
Bağış almaları, bizlere daha iyi hizmetler sunacağı anlamına gelir. Twitch yayıncıları da bağış alıyor. Bugün bir çok şirket de bağış alıyor. Onlara dilenci diyor musun?
Reymen nabiosun reymen ya reymennn. Ya bırakın hocam bu işleri twitch ile karşılaştırıyorsunuz bide. Twitch yayıncıları en azından emeğini ortaya koyuyor. Karşılaştırmak bile saçma bana göre. Ayrıca dilencileri demiş ki; Tiktokta bunlari fazlaca görüyoruz.Bu çok itici bir kelime.
Aynen aynen emek.Reymen nabiosun reymen ya reymennn. Ya bırakın hocam bu işleri twitch ile karşılaştırıyorsunuz bide. Twitch yayıncıları en azından emeğini ortaya koyuyor. Karşılaştırmak bile saçma bana göre. Ayrıca dilencileri demiş ki; Tiktokta bunlari fazlaca görüyoruz.
Alaycı tavrınızı görebiliyorum. Söyler misiniz? Emeksiz tarafı nerede? Ama bilindik yayıncılardan verin bende bilindik, heryerde gördüğümüz tiktokerlardan örnek vereyim.Aynen aynen emek.
Öncelikle Tiktok'da emek verenler var, evet. Ama (TÜRKİYE) videolarına bakarsanız, saçma sapan videoların binlerce like aldığını görürsünüz. Nerede emek var? Saçma sapan insanların çektiği saçma videolar binlerce izleniyor. Türkiye dışında iyi iş çıkaranlar var. Ama bu saçma sapan insanlar varken Türkiye'de biraz zor adam olur o uygulama. Gidip o saçma sapan videolar ile yayıncıları karşılaştırmak mantıksız zaten.Alaycı tavrınızı görebiliyorum. Söyler misiniz? Emeksiz tarafı nerede? Ama bilindik yayıncılardan verin bende bilindik, heryerde gördüğümüz tiktokerlardan örnek vereyim.
Yat geldiii. Çarli yat atmış. Reymen naptın REYMENNNN huh huh hah hah reymen şato attı allah rızası için bir spor araba atın hüseyin Naptın HÜSEYİN woooww"Ne olur bağış atın" demedikleri sürece bunun bir dilencilik olmadığını düşünüyorum.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Burada konuşulan biraz daha para atılması için bağıran, bayılma taklidi yapan, oramı buramı açacağım diyen, değişik değişik hareketler yapan kişiler.Bu çok itici bir kelime.
Yat geldiii. Çarli yat atmış. Reymen naptın REYMENNNN huh huh hah hah reymen şato attı allah rızası için bir spor araba atın hüseyin Naptın HÜSEYİN woooww
Para verince muamele görüyorsak neden olmasın?Param olsa da yatırsam bu hatuna. Cani gönülden veririm. Tik Tok güzel yer.