Soru Tiktok Dilencileri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Bence Tiktok Kapanmalı :D Herkes Akıl Sağlığını Kaybediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok itici bir kelime.
Bağış almaları, bizlere daha iyi hizmetler sunacağı anlamına gelir. Bugün bir çok şirkette bağış alıyor. Onlara dilenci diyor musun?
Tek Yaptıkları bağırmak

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
Bu çok itici bir kelime.
Bağış almaları, bizlere daha iyi hizmetler sunacağı anlamına gelir. Twitch yayıncıları da bağış alıyor. Bugün bir çok şirket de bağış alıyor. Onlara dilenci diyor musun?
Kanka onlar en azından sözde deprem için harcanacak yayındaki alınan parayla iphone almıyolar kendilerine

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Kanka onlar en azından sözde deprem için harcanacak yayındaki alınan parayla iphone almıyolar kendilerine
Bu bir nevi eğlence sektörü gibi düşün (zaten öyle), isteyen atar isteyen atmaz. Orada burada atmadığımız paralar için insanlara hakaret etmeye gerek yok.

Herhangi bir kötü durumda (inşallah olmaz), para toplanabilir ama toplanmadığı zamanlar herkes kendisi için harcar. Bu benim zoruma gitmez ve başkasınında gitmemesi lazım. Para vermiyorum sonuçta, versem de kendi rızamla veririm zaten yine beni üzmez.

Sözde depremse, oraya gitmiştir. Sanmam kendilerine harcadıklarını.

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Tiktok kapanmalı gibi bir söylemde bulunmayacağım ama bu insanlar hakkında biraz yazacağım. Her ne kadar maddi durumu kötü de olsa dilencilik yapmak karaktersizliktir. Yapacağı karaktersizliğin hiç bir olumlu yanı yoktur. Ya neden 3 5 kuruş para için kendini paralar bir insan hiç anlamıyorum. Tek diyeceğim umarım akıllanırlar. Yazık...

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Tiktok kapanmalı gibi bir söylemde bulunmayacağım ama bu insanlar hakkında biraz yazacağım. Her ne kadar maddi durumu kötü de olsa dilencilik yapmak karaktersizliktir. Yapacağı karaktersizliğin hiç bir olumlu yanı yoktur. Ya neden 3 5 kuruş para için kendini paralar bir insan hiç anlamıyorum. Tek diyeceğim umarım akıllanırlar. Yazık...
Bendensin Kanka Aynı Düşünüyorum

Evet

ha bu arada dinencilik olmuş kusura bakmayın

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
Bana da çok tuhaf geliyor ama insanlara zorla hediye attıran yok değil mi? Gerçek dilenci senden zorla para almaz ve istemez bir köşe de maalesef yüzü aşağıya bakar şekilde oturur, abbii bana para ver diyen de zaten dilenci değildir :)

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Bana da çok tuhaf geliyor ama insanlara zorla hediye attıran yok değil mi? Gerçek dilenci senden zorla para almaz ve istemez bir köşe de maalesef yüzü aşağıya bakar şekilde oturur, abbii bana para ver diyen de zaten dilenci değildir :)
Az Önce PayPal Hesabının Bilgilerini Bırakıp En Çok Kim Para Atıcak Acaba Diyeni Gördüm ? :D Görünce Liçledim

canali7536

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bu çok itici bir kelime.
Bağış almaları, bizlere daha iyi hizmetler sunacağı anlamına gelir. Twitch yayıncıları da bağış alıyor. Bugün bir çok şirket de bağış alıyor. Onlara dilenci diyor musun?
haklısın ama bunu yapma şekilleri farklı bir şirket yayıncı onu alınca geliştiriyor ve hizmet veriyor ama 'tiktoktaki bazı kişiler' daha fazla bağırıyor

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Bu çok itici bir kelime.
Reymen nabiosun reymen ya reymennn. Ya bırakın hocam bu işleri twitch ile karşılaştırıyorsunuz bide. Twitch yayıncıları en azından emeğini ortaya koyuyor. Karşılaştırmak bile saçma bana göre. Ayrıca dilencileri demiş ki; Tiktokta bunlari fazlaca görüyoruz.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
Reymen nabiosun reymen ya reymennn. Ya bırakın hocam bu işleri twitch ile karşılaştırıyorsunuz bide. Twitch yayıncıları en azından emeğini ortaya koyuyor. Karşılaştırmak bile saçma bana göre. Ayrıca dilencileri demiş ki; Tiktokta bunlari fazlaca görüyoruz.
Aynen aynen emek.

berke0007777

Doçent
Reaksiyon puanı
654
Bakın, hiç sevmediğim bir siyasetçi seçim vaadi olarak T*kt*k'u kapattıracağını söylerse gider ona oy veririm.
Engelli mekanı orası.
İyi işler yapanlar var ama twerk yapan ergenler de var.

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Dilenci kelimesi pek de uygun olmamış ama haklı olduğunuz kısımlar var.

Yayınlarda limon ya da her neyse bir şey istiyor olabilirler. Zorunluluk yok, kimse atmak zorunda değil.

Ben de TikTok programının sadece zaman kaybı ve boş bir yer olduğunu düşünüyorum. İçerik üretip, para alınabiliyorsa bunda sorun yok fakat boş yere video izleyip zamanı öldürmek yerine başka işlerle ve kendini geliştirebilecek projelerle uğraşılmasının daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

İsimyok08

Profesör
Reaksiyon puanı
6,233
Jellat babaya dilenci mi diyorsun sen?
(!)

Alaycı tavrınızı görebiliyorum. Söyler misiniz? Emeksiz tarafı nerede? Ama bilindik yayıncılardan verin bende bilindik, heryerde gördüğümüz tiktokerlardan örnek vereyim.
Öncelikle Tiktok'da emek verenler var, evet. Ama (TÜRKİYE) videolarına bakarsanız, saçma sapan videoların binlerce like aldığını görürsünüz. Nerede emek var? Saçma sapan insanların çektiği saçma videolar binlerce izleniyor. Türkiye dışında iyi iş çıkaranlar var. Ama bu saçma sapan insanlar varken Türkiye'de biraz zor adam olur o uygulama. Gidip o saçma sapan videolar ile yayıncıları karşılaştırmak mantıksız zaten.
Güzel videolar var,evet. Ama saçma sapan videolar da binlerce izleniyor. Ve çoğu kişi zaten Tiktok diyerek o saçma sapan videoların genellemesini yapıyor. TR Tiktok'u kullanılmaz zaten.

Son düzenleme:

Crouse

Asistan
Reaksiyon puanı
110
"Ne olur bağış atın" demedikleri sürece bunun bir dilencilik olmadığını düşünüyorum.

Alyx Vance

Profesör
Reaksiyon puanı
1,608
"Ne olur bağış atın" demedikleri sürece bunun bir dilencilik olmadığını düşünüyorum.
Yat geldiii. Çarli yat atmış. Reymen naptın REYMENNNN huh huh hah hah reymen şato attı allah rızası için bir spor araba atın hüseyin Naptın HÜSEYİN woooww

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
Bu çok itici bir kelime.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Burada konuşulan biraz daha para atılması için bağıran, bayılma taklidi yapan, oramı buramı açacağım diyen, değişik değişik hareketler yapan kişiler.