- Reaksiyon puanı
- 6,518
Kalp atıyor galiba .Para verince muamele görüyorsak neden olmasın? ?
Kalp atıyor galiba .Para verince muamele görüyorsak neden olmasın? ?
Aslında uygulamanın bir suçu yok ki, uygulama kaliteli, eğlenceli, güzel. Ancak uygulamayı kirleten bizim insanlarımız, akıl sağlığı yereinde olmayan, bir oturuşta neredeyse 1000 TL kazanan, IQ' su tek basamaklı, dilencilerle dolu. TikTok ilk çıktığında ki bende kullanıyordum, yetenekli, becerikli insanlar yeteneklerini gösteriyordu, şimdi ise yeteneği sadece; popo sallamak(Çok afedersiniz.), dans ederek kıyafet değiştirmek, sevgili değiştirmekten ibaret bir uygulama. Üzüldüğüm tek şey ise artık Youtube Shorts ve Instagram Reels'dede olmaları.Bence Tiktok Kapanmalı Herkes Akıl Sağlığını Kaybediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek Yaptıkları bağırmak
doğru diyorsun 12 yaşımda kullanıyordum durumu şu ankinden daha iyiydi sonra tiktok'u bıraktım ve tiktok bozuldu bir daha da geri dönmemAslında uygulamanın bir suçu yok ki, uygulama kaliteli, eğlenceli, güzel. Ancak uygulamayı kirleten bizim insanlarımız, akıl sağlığı yereinde olmayan, bir oturuşta neredeyse 1000 TL kazanan, IQ' su tek basamaklı, dilencilerle dolu. TikTok ilk çıktığında ki bende kullanıyordum, yetenekli, becerikli insanlar yeteneklerini gösteriyordu, şimdi ise yeteneği sadece; popo sallamak(Çok afedersiniz.), dans ederek kıyafet değiştirmek, sevgili değiştirmekten ibaret bir uygulama. Üzüldüğüm tek şey ise artık Youtube Shorts ve Instagram Reels'ded olmaları.
Bende tam olarak bu kararın arkasındayım. Yabancıların içerikleri izlemeye değer Tiktok aslında güzel düşünülmüş bir platform ama Türkiye kısmı vasat. Emek yok, uğraşı yok. Ama arkadaşın Twitch ilr yaptığı kıyaslama biraz sinirlendirdi beni. Çünkü twitchde emek var en azından Türkiye kısmı böyle, adamlar gösterdi.Jellat babaya dilenci mi diyorsun sen?
(!)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle Tiktok'da emek verenler var, evet. Ama (TÜRKİYE) videolarına bakarsanız, saçma sapan videoların binlerce like aldığını görürsünüz. Nerede emek var? Saçma sapan insanların çektiği saçma videolar binlerce izleniyor. Türkiye dışında iyi iş çıkaranlar var. Ama bu saçma sapan insanlar varken Türkiye'de biraz zor adam olur o uygulama. Gidip o saçma sapan videolar ile yayıncıları karşılaştırmak mantıksız zaten.
Güzel videolar var,evet. Ama saçma sapan videolar da binlerce izleniyor. Ve çoğu kişi zaten Tiktok diyerek o saçma sapan videoların genellemesini yapıyor. TR Tiktok'u kullanılmaz zaten.
Sevmek zorunda değilsin. Fakat saygı duyacaksın. Kimse sana zorla kullandırtmıyor. Bende sevmem. Çevremde kimsede kullanamaz katıyımdır bu konuda ama bağış atmaya dilencilik demek saçma.Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
Bağış atmaya dilencilik demiyoruz yani en azından ben atanlara birşey demiyorum eğlenmiştir, atabilir. Sorun bir bağış almak için kendini kılıktan kılığa girip onurunu bir köşeye bırakanlarla alakalı.Sevmek zorunda değilsin. Fakat saygı duyacaksın. Kimse sana zorla kullandırtmıyor. Bende sevmem. Çevremde kimsede kullanamaz katıyımdır bu konuda ama bağış atmaya dilencilik demek saçma.
gerçekten para kazanıyorlar mı ?
Arkadaşlar zaten TR Tiktok'unu eleştiriyor. Twitch farklı, Tiktok farklı bir platform.Bende tam olarak bu kararın arkasındayım. Yabancıların içerikleri izlemeye değer Tiktok aslında güzel düşünülmüş bir platform ama Türkiye kısmı vasat. Emek yok, uğraşı yok. Ama arkadaşın Twitch ilr yaptığı kıyaslama biraz sinirlendirdi beni. Çünkü twitchde emek var en azından Türkiye kısmı böyle, adamlar gösterdi.
ŞOK ŞOK ŞOK KAMPANYABildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
Anlamak için üstteki mesajlara bakmanız lazım hocam.Arkadaşlar zaten TR Tiktok'unu eleştiriyor. Twitch farklı, Tiktok farklı bir platform.
benim gibi kullanıp birakan nedir abi ?Tik Tok kullanan net İşsizdir.
Meraklı işsizbenim gibi kullanıp birakan nedir abi ?
oh meraklı olmayı seviyorum bir şeyler öğreniyorum merak sayesindeMeraklı işsiz
Ne var ki bunda? ?Param olsa da yatırsam bu hatuna. Cani gönülden veririm. Tik Tok güzel yer.
Kullanıcı adını okuduğumda aklıma ilk Frigola geldi .benim gibi kullanıp birakan nedir abi ?
Neler yok ki...Ne var ki bunda? ?
Rain Man Sen Nerden Çıktınğ Rain Mannn dnsdkjnndaReymen nabiosun reymen ya reymennn. Ya bırakın hocam bu işleri twitch ile karşılaştırıyorsunuz bide. Twitch yayıncıları en azından emeğini ortaya koyuyor. Karşılaştırmak bile saçma bana göre. Ayrıca dilencileri demiş ki; Tiktokta bunlari fazlaca görüyoruz.
Youtube Zaten Çöp ShortslarıBir İnstagram Reels ve YouTube Shorts eksikti. TikTok'a hayla sinirlememe rağmen bu YouTube Shorts ve İnstagram Reels çıktı başıma.
bana pc toplayan adamlar çıkıyorYoutube Zaten Çöp Shortsları
Hadi Be benim mcbana pc toplayan adamlar çıkıyor
Benimki çiğköfteci ali usta çıkıyor ?Hadi Be benim mc
minecraft iyidir beHadi Be benim mc
gyuftfrdrdddtdtdBenimki çiğköfteci ali usta çıkıyor ?
Hepsi kappppppitalizmin oyunları yegenim. Kapmasimulatörizm sana çiğ köfte aldırmaya çalışıyor. Kanma bu oyunlara.Benimki çiğköfteci ali usta çıkıyor ?