Soru Tiktok Dilencileri Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Wab Sharan

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Bence Tiktok Kapanmalı :D Herkes Akıl Sağlığını Kaybediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek Yaptıkları bağırmak
Aslında uygulamanın bir suçu yok ki, uygulama kaliteli, eğlenceli, güzel. Ancak uygulamayı kirleten bizim insanlarımız, akıl sağlığı yereinde olmayan, bir oturuşta neredeyse 1000 TL kazanan, IQ' su tek basamaklı, dilencilerle dolu. TikTok ilk çıktığında ki bende kullanıyordum, yetenekli, becerikli insanlar yeteneklerini gösteriyordu, şimdi ise yeteneği sadece; popo sallamak(Çok afedersiniz.), dans ederek kıyafet değiştirmek, sevgili değiştirmekten ibaret bir uygulama. Üzüldüğüm tek şey ise artık Youtube Shorts ve Instagram Reels'dede olmaları.

Reaksiyon puanı
5,146
Aslında uygulamanın bir suçu yok ki, uygulama kaliteli, eğlenceli, güzel. Ancak uygulamayı kirleten bizim insanlarımız, akıl sağlığı yereinde olmayan, bir oturuşta neredeyse 1000 TL kazanan, IQ' su tek basamaklı, dilencilerle dolu. TikTok ilk çıktığında ki bende kullanıyordum, yetenekli, becerikli insanlar yeteneklerini gösteriyordu, şimdi ise yeteneği sadece; popo sallamak(Çok afedersiniz.), dans ederek kıyafet değiştirmek, sevgili değiştirmekten ibaret bir uygulama. Üzüldüğüm tek şey ise artık Youtube Shorts ve Instagram Reels'ded olmaları.
doğru diyorsun 12 yaşımda kullanıyordum durumu şu ankinden daha iyiydi sonra tiktok'u bıraktım ve tiktok bozuldu bir daha da geri dönmem

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Jellat babaya dilenci mi diyorsun sen?
(!)

Öncelikle Tiktok'da emek verenler var, evet. Ama (TÜRKİYE) videolarına bakarsanız, saçma sapan videoların binlerce like aldığını görürsünüz. Nerede emek var? Saçma sapan insanların çektiği saçma videolar binlerce izleniyor. Türkiye dışında iyi iş çıkaranlar var. Ama bu saçma sapan insanlar varken Türkiye'de biraz zor adam olur o uygulama. Gidip o saçma sapan videolar ile yayıncıları karşılaştırmak mantıksız zaten.
Güzel videolar var,evet. Ama saçma sapan videolar da binlerce izleniyor. Ve çoğu kişi zaten Tiktok diyerek o saçma sapan videoların genellemesini yapıyor. TR Tiktok'u kullanılmaz zaten.
Bende tam olarak bu kararın arkasındayım. Yabancıların içerikleri izlemeye değer Tiktok aslında güzel düşünülmüş bir platform ama Türkiye kısmı vasat. Emek yok, uğraşı yok. Ama arkadaşın Twitch ilr yaptığı kıyaslama biraz sinirlendirdi beni. Çünkü twitchde emek var en azından Türkiye kısmı böyle, adamlar gösterdi.

Son düzenleme:

IDisaster

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,665
Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
Sevmek zorunda değilsin. Fakat saygı duyacaksın. Kimse sana zorla kullandırtmıyor. Bende sevmem. Çevremde kimsede kullanamaz katıyımdır bu konuda ama bağış atmaya dilencilik demek saçma.

Dontachi

Asistan
Reaksiyon puanı
243
Sevmek zorunda değilsin. Fakat saygı duyacaksın. Kimse sana zorla kullandırtmıyor. Bende sevmem. Çevremde kimsede kullanamaz katıyımdır bu konuda ama bağış atmaya dilencilik demek saçma.
Bağış atmaya dilencilik demiyoruz yani en azından ben atanlara birşey demiyorum eğlenmiştir, atabilir. Sorun bir bağış almak için kendini kılıktan kılığa girip onurunu bir köşeye bırakanlarla alakalı.

Evet...
gerçekten para kazanıyorlar mı ?

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Bende tam olarak bu kararın arkasındayım. Yabancıların içerikleri izlemeye değer Tiktok aslında güzel düşünülmüş bir platform ama Türkiye kısmı vasat. Emek yok, uğraşı yok. Ama arkadaşın Twitch ilr yaptığı kıyaslama biraz sinirlendirdi beni. Çünkü twitchde emek var en azından Türkiye kısmı böyle, adamlar gösterdi.
Arkadaşlar zaten TR Tiktok'unu eleştiriyor. Twitch farklı, Tiktok farklı bir platform.

lgsyegirecek60

Doçent
Reaksiyon puanı
235
Bildiğiniz Gibi Tiktok Eğlence Uygulaması Olarak Piyasaya Sürüldü Ama Bir Süre Sonra Herkes Dinencilik Yapmaya Başladı Bu Konu Hakkında Düşünceniz ne ?
ŞOK ŞOK ŞOK KAMPANYA

5k takipçi sadece 50IQ

5K takipçi sadece 50IQ

IQ'yu peşin alıyoruz bir süre sonra yavaş yavaş takipçileriniz ödenecektir.

şok kampanya kaçırmayın

mrtcnergn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Konu aslında sanal dilencilik değil. Sokakta da dilenciler var. Konu insanların , sanal dilencilik yapanların hevesini arttırması. Tiktokerlar canlı yayın açtığında o insanların iç dünyalarının ne gibi bir vaziyette olduğunu görebiliyoruz. Üstüne bir de para kazanıyorlar ve bu da ülkenin sıkıntılı bir psikolojiye doğru gitmesinde yardımcı oluyor. İnsanlar eğlenmeli, gülmeli, bağıra bağıra kahkaha atmalı fakat 'O mu geldi?/Bu mu geldi?' tarzı konuşmalar 'O' ya da 'Bu' gibi insanların kendilerini kral/kraliçe gibi hissetmesine neden olup istediklerini yapabileceklerine daha çok inandırıyor. İşin üzücü tarafı inanmakla kalmıyorlar. Ve herhangi bir kimse 'Sen ne yaptığını zannediyorsun?' dediğinde o/bu gibi kimseleri destekleyenler tarafından aşağılanıyor ve bu da ülkenin sıkıntılı bir psikolojiye doğru gitmesine hız katıyor ve bugüne varıyoruz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,362
Tik Tok kullanan net İşsizdir.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Tiktok u hiç indirmedim ve indirmeyide düşünmüyorum. Fakat instagramda tiktok videoları var ve fena olmayan tiktok videolarıda var çok nadir olsada. Ama tiktok videolarının çoğunluğu çok saçma.

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Reymen nabiosun reymen ya reymennn. Ya bırakın hocam bu işleri twitch ile karşılaştırıyorsunuz bide. Twitch yayıncıları en azından emeğini ortaya koyuyor. Karşılaştırmak bile saçma bana göre. Ayrıca dilencileri demiş ki; Tiktokta bunlari fazlaca görüyoruz.
Rain Man Sen Nerden Çıktınğ Rain Mannn dnsdkjnnda

Ha bide bazı insanlar para atmasa yapmazlar