Realhas the Great_Fan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5,147
belki amoung us'u hayata döndürmeye çalışıyorlardır ?Maalesef, bi de aaa oyun olarak veriyorlar bunu. Kötü.
belki amoung us'u hayata döndürmeye çalışıyorlardır ?Maalesef, bi de aaa oyun olarak veriyorlar bunu. Kötü.
1 AY sonra hileciler çıkmaya başlar.belki amoung us'u hayata döndürmeye çalışıyorlardır ?
Biraz zor ama inşallah onu verirler.Haydi az kaldı. Bu sefer Cyberpun 2077 diye hissediyorum.
GTA 5 RDR2 bekleyenler vardı.Haydi az kaldı. Bu sefer Cyberpun 2077 diye hissediyorum.
onda hile açanda ne biliyim be1 AY sonra hileciler çıkmaya başlar.![]()
Oynanacak yeri kalmayacak oyunun. Yazın bi kenara. Cs gibi her seferinde hile denk gelir.onda hile açanda ne biliyim beama cidden açıyorlar
![]()
ofyaOynanacak yeri kalmayacak oyunun. Yazın bi kenara. Cs gibi her seferinde hile denk gelir.Neden hile yapsınlar demeyin, yapıyorlar.
RDR 2 veriyorlar al hadi.Son 1 dakika
sen kahin misin ?Maalesef, bi de aaa oyun olarak veriyorlar bunu. Kötü.
Among us mu WTF.RDR 2 veriyorlar al hadi.
D:Verdikleri oyuna bakın! Resmen dalga geçiyorlar. Bu mu gizemli oyun? ?
![]()
Among Us | Hemen PC için İndir ve Çevrimiçi Oyna - Epic Games Store
Hemen indir ve 4-10 oyuncuyla çevrimiçi olarak veya PC platformunda yerel WiFi üzerinden Among Us oyna. Uzay gemini kalkışa hazırlarken Sahtekârlar için de gözlerini dört aç!www.epicgames.com
olsun be ben indirmeye gidiyomVerdikleri oyuna bakın! Resmen dalga geçiyorlar. Bu mu gizemli oyun? ?
![]()
Hemen indir ve 4-10 oyuncuyla çevrimiçi olarak veya PC platformunda yerel WiFi üzerinden Among Us oyna. Uzay gemini kalkışa hazırlarken Sahtekârlar için de gözlerini dört aç!www.epicgames.com
Hayattan nefret ediyorum.Verdikleri oyuna bakın! Resmen dalga geçiyorlar. Bu mu gizemli oyun? ?
![]()
Müneccim xdsen kahin misin ?
Çalışırsan neden olmasın?söyle bakalım tıp kazanacak mıyım ?![]()
haklısınÇalışırsan neden olmasın?
susÇok büyük umutlarım vardı, ama gele gele amogus geldi..
8TL'lik oyun vermişler 10 bile değil şaka gibi10 tllik oyun![]()