- Konuyu başlatan
canali7536
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 36
naruto olmasın da dirt e bile razıyım
Ya şu oyun sizce gizemli olabilir mi üstte ne konuşuldu? Gizemli oyun AAA seviyesinde veriliyor Indie bir oyun VERMEZLER. Zaten 20 25TL'ye alabiliyorsun epic neden bu oyunu yapsın?Fall guys.(Haydi Epic sana güvenim sonsuz koçum. Çıkar şu bedava oyun kesenden şu oyunu.Fall guyss'ta hileler artsın)
Nasıl Fall Guys'u AAA seviyesinde bir oyun değil dersinYa şu oyun sizce gizemli olabilir mi üstte ne konuşuldu? Gizemli oyun AAA seviyesinde veriliyor Indie bir oyun VERMEZLER. Zaten 20 25TL'ye alabiliyorsun epic neden bu oyunu yapsın?
Redditte bir sürü kişi Battlefield serisinden bir oyun olabilir demiş umarım doğrudur.
yani full guys u direk çat diye verirler 50 60 tllik oyunları direk isimli verdi ama büyük ihtimal battlefield verirlerYa şu oyun sizce gizemli olabilir mi üstte ne konuşuldu? Gizemli oyun AAA seviyesinde veriliyor Indie bir oyun VERMEZLER. Zaten 20 25TL'ye alabiliyorsun epic neden bu oyunu yapsın?
Redditte bir sürü kişi Battlefield serisinden bir oyun olabilir demiş umarım doğrudur.
haklısın ama AAA bence 250 den aşağıda pek yok hele full guys belki popülerliği olsaydı verirdi ama çook zor tabi verirlerse işime gelir xdNasıl Fall Guys'u AAA seviyesinde bir oyun değil dersinlafını geri al(!)
Çünkü o 4A seviyesinde ??Nasıl Fall Guys'u AAA seviyesinde bir oyun değil dersinlafını geri al(!)
BF3 , 4 ve 1 verilmişti, şimdi de BF5 olursa tadından yenmez. Çok kaliteli bir oyun fakat fiyatı yüzünden çok oyuncu yok rakibine kıyasla.yani full guys u direk çat diye verirler 50 60 tllik oyunları direk isimli verdi ama büyük ihtimal battlefield verirler
R8 hangi oyun oluyorduBir de herkesi tongaya düşürüp r8 veriyorlarmış.Üff...Steam bunun altında kalır eğer r8 verseler.
Ama r8 vermezler.
Resıdent evıl village 8?R8 hangi oyun oluyordu
Ben 5 yıl önce gta 5 almıştım. Ama yinede epiğe biraz hoş olmayan şeyler söyledimUmarım vermezler, daha geçen gün aldım. Ağır
indirimde 32 tl falan düşüyor kupon kodu ile brilikte ki vermesinler bir online girdim adam uçak ile beni kovaladı sıkılırsınUmarım GTA 5 yine olur ama sanmam![]()
daha Dün çıkan oyun bedava satmazlarResıdent evıl village 8?
Galiba ben yanlış biliyorum.
R6 yı vermeleri o oyun için büyük bir sorun olur. BattleEye sürekli birilerini banlıyor o oyunu ücretsiz verseler hileden oynayamayızFall Guys neden istiyorsunuz 20 25TL'lik oyun onu vermezler gizemlide. Gizemli diyorsa minimum 90 100TL'lik oyun oluyor. Ek olarak R6'da verilmez çünkü oyunun gayet iyi bir kitlesi var ve bunu bozmak istemezler.
Bende Division 2 , Fifa serisi veya BF5 falan verse aşırı sevinirdim
Cyberpunk 2077
knk diğer ülkelerde saatten dolayı önce oluyor bunu kastettin demiMüneccim değilim ama oyun saat 18:00da açılacak, 30 dk önceden size hangi oyun verileceğini söylerim.![]()
Bence deknk diğer ülkelerde saatten dolayı önce oluyor bunu kastettin demi
Saat farkından dolayı olmuyor. Öyle olsaydı 2-3 saat önceden görünürdü.![]()
inşallah öyledirNaruto oyunları da imkansız gözüyle bakabilirsiniz.
Hikaye oyunları indirimlerde 10 20 TL.
Naruto to boruto shinobi striker ı direk verse bile dlc almadıkça oynamak işkence diyebilirim.
ya ölü oyun vermeyin beAmong us veriyor arkadaşlar. Biraz geç kaldım kusura bakmayın.
Maalesef, bi de aaa oyun olarak veriyorlar bunu. Kötü.ya ölü oyun vermeyin be![]()