''Wolfred1ght''
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,290
Bu adam kim acaba? Neden herkes onu konuşuyor?
Hükümet karşıtı açıklamalar yapmasa zaten geçinip gidiyorlarmışO canlı yayınları da açmasaydı
Haber maber de mi izlemiyorsunuz agam?Sedat Peker kim?
Tek bilmeyen @CraYen ve @BatuhanDN galiba.Açta bir iki haber izle dostum artık bilmeyen insan mı kaldı Sedat Peker'i?
İzlemiyorum.Haber maber de mi izlemiyorsunuz agam?
İkisinin birlikte olması sonucunda kötü şeyler doğabilir. Ki doğuyor zaten.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar mı? Yoksa yalancının mumu yatsıya kadar mı yanar? Bilemiyorum..
Artık karar vermek tamamen güçleşti.
Zaten vardı. Adam yılların mafyası.Adam Wikipedia'da çıkmış! Sedat Peker - Vikipedi.
nE?Türkiye'de erkek olmaya bile izin verilmiyor. Neden sünnet çocukken yapılıyor sanıyorsun?
E o zaman neden hala Mahkemede?Zaten vardı. Adam yılların mafyası.
en son halim yemin ederim..Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar mı? Yoksa yalancının mumu yatsıya kadar mı yanar? Bilemiyorum..
Artık karar vermek tamamen güçleşti.
Yakalama kararı çıkması güzel bir şey olmuş ama inatla Sedat Peker için bazı devletler Kırmızı bülten ile arama vermiyor hatta kendi ülkelerinde muhafaza ediyorlar... Yakında siyasal sığınmacı deyip vatandaşlık verenler bile çıkabilir.
Tutuklama kararı üstüne bir MİT operasyonu flan yapılsa kesin teslim olmaz çatışır bu adam sonuna kadar. Birde çatışmada ölür mölürse bu seferde başlarlar adam tam konuşacaktı susturdular diye.
Operasyon yapmazsan her gün yalan yanlış bilgiler yayıp sürekli insanlara iftira atıyor bakalım ne olacka iki ucu b.klu değnek hesabı. Daha 7 Video çekti ve 12 video çekecem diyor toplamda. Daha 1 ay Sedat Peker konuşulacak gibi. Ortaya attığı şeyleri sorgulamadan inanan SIĞ kitle oldukça işimiz var bu adam ile ...
( Adam devlete hakaret ediyor İçişleri bakanına hakaret ediyor devlet yetkilileri için tasma takıp dolaştıracam flan diyor ve halen bu uyuşturucu baronunu savunan insanlar çıkıyor ülkede gerçekten yazık . )
Soylu'nun peker gibi bir mafya ile kabak gibi ortada bir ilişkisi, geçmişi var bu hiç garip gelmiyor mu? soylu için 30 yıl destekledik yanında durduk berat albayrağa onun dedikleri yüzünden tavır aldık soyluyu destekledik diyor ortak arkadaşları telefonla bağlanıp siz düşman değilsiniz diye arabuluculuk yapmaya çalışıyor. Ama bakanın mafya ile çalışması geçmişinin olması rahatsız etmiyor mu?
Soylunun Sedat Peker ile en ufak bir bağım iş birliğim veya muhabbetim varsa idam dahil her türlü cezaya razıyım diye bir ifadesi var...
Hangi ilişkisi varmış Sedat Peker ile Süleyman Soylunun mesela ! Bilmeden afaki konuşuyon sadece. Ortak arkadaşları kendilerince bir halt yapmışlar Süleyman Soylu ile alakası ney bunların ! Hadi Özışık'ın basın açıklaması var kendimce video çekmeyi bıraksın diyerekten bir halt yedim pişmanım diye.
Bakan ne diyecek çıkıp ben mafyayla çalıştım mı diyeckti? Soylu'nun düşmanlarını defettik yükselmesine yardımcı olduk böyle mi olacaktı ona yatırım yaptık dönüş biletimizdi niye böyle yaptı diyor tüm AKP çevreside bunu biliyor. Zaten ülkede savcı yokki soruştursun düzgün bir şekilde. Hepsi emir kulu.
Ya videoları tam izlemedin yada konuyu bilmeden konuşuyonKilit nokta Süleyman Soylu ile ilişkisi var mı yok arkadaşı ile görüşmüş yok şunlar görüşmüş flan onlar İç işleri bakanının BAĞLAMAZ...
Dönüş biletimdi lafları flan Sedat Peker'in lafları ve sen otomatikman onları doğru kabul etmiş oluyorun. Ben bir uyuşturucu satıcısının değil bakanın laflarını doğru kabul ediyorum arada fark var...
Ben herhangi birisinin laflarını doğru kabul etmiyorum. Eğer pekerin iddiaları doğruysa soylunun bunları zaten kabul etmeyeceğini biliyorum.
İddialar doğru olsa 25 gündür belgeleriyle ortaya çıkardı diyorum bende... Kimse babamın oğlu değil ama belgesiz bilgisiz iftira ile bir uyuşturucu baronunun sözüne itibar etmem ben.
Bir şey ispatlamak kanıtlamak istiyorsan 5 dk lık bir video yeterli olur. AMa Sedat Peker ne yapıyor 1'e saatlik videolar çekiyor 7-8 tane video oldu daha ortada ADAM AKILLI bir kesin bilgi yok. Hep aynı tarz bir kafa karışıklığı...
Hahahahahaha. Videonun hadi özışık konuşması ile aynı gün veya aynı günlerde çekildiğini, 7. videodan önce çekildiğini zaten herkes anladı sandığın gibi bir şey yok. Öncesi veya sonrası bu konuşma baştan aşağı skandal.Üstte attığım konuşma DEŞİFRESİNİNDE tarihi önemli. 2. veya 3. video sonrası yapılmış görüşmeyi sanki 7. video sonrası yapılmış gibi sürüyor piyasaya sizin gibilerden SOGULAMADAN Vaaay neler demiş diyorsun.
Dedim ya pazarlık içerisinde gibiler yavaş yavaş ilerliyorlar diye. Sende bir kendini akıllı sanıyorusn ha. 7. videodan sonra hadiyi reşatı arasa hiç öyle ötüp adamlar kendini riske atar mı. Tabiiki kavga bu kadar kızışmadan konuşacak. Bu meselenin olayı değiştiren bir tarafı olmamasına rağmen algı yapmaya çalışma.İlk videolarda Süleyman Soyluya çatmadı bile yok pelikancılar veya Mehmet Ağıra flan çattı. ( Süleyman Soylu da Mehmet Ağırı veya Pelikancıları sevmiyor zaten. )
Yani olay ilk dediğime gleiyor BİLMEDEN KONUŞUYORSUN... Olayların tarih sıralaması önemli. 20 gün önce çektiği görüşmeyi bugün yayınlayıp sanki bugünki olaylara göre konuşuyorlarmış algısı YAPIYOR TAMAMEN...