Yardım Monitörde Ölü Pixel Çıktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sincox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Merhaba benim monitörümde 1 tane ölü pixel çıktı ben bunu kullanmak istiyorum. Kullansam ne olur? Git gide ölü pixel sayısı artar ama bu beni rahatsız etmez. Ben şöyle planladım ne kadar mantıklı yazarsanız sevinirim. Şimdi ben bu monitörü kullanıcam 1 yıl sonra falan ölü pixel sayısı 4-5 tane olucak bu seferde garantiye yollucam. (Garanti 3 yıl)

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Merhaba benim monitörümde 1 tane ölü pixel çıktı ben bunu kullanmak istiyorum. Kullansam ne olur? Git gide ölü pixel sayısı artar ama bu beni rahatsız etmez. Ben şöyle planladım ne kadar mantıklı yazarsanız sevinirim. Şimdi ben bu monitörü kullanıcam 1 yıl sonra falan ölü pixel sayısı 4-5 tane olucak bu seferde garantiye yollucam. (Garanti 3 yıl)
Niye şimdi yollamıyorsun sen 1 yıl sonra yollarsan kullanıcı hatası demesinler şuan yolla bence

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
Şİmdi yollamanı öneririm, ileride kullanıcı hatası demeleri çok yüksek, zaten kim olsa öyle derdi.

Sincox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
1 piksel garantiye girmez , kullanımına etki de etmez. Boşuna monitörsüz kalırsın garantiden gelene kadar. En az 3 tane olması gerekiyor diye biliyorum servise girmesi için , ve ölü piksel kullanıcı hatası değil uydurmuş üsttekiler.

Ölü pikseller artmaz , her bir piksel bağımsız çalışıyor kullanmaya devam et.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
1 piksel garantiye girmez , kullanımına etki de etmez. Boşuna monitörsüz kalırsın garantiden gelene kadar. En az 3 tane olması gerekiyor diye biliyorum servise girmesi için , ve ölü piksel kullanıcı hatası değil uydurmuş üsttekiler.

Ben kullanıcı hatasıdır demedim ki kullanıcı hatası derler dedim

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193

Biz dedik ki '1 yıl sonra vermeyi denersen kullanıcı hatası diyebilirler dedik', 1 pixeli bile grantiye alan markalar var.

Her konuda yukardaki veya aşağıdaki cevaplara bir kabahat bulmaktasınız, tek doğru bilen siz misiniz ?

Sincox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Biz dedik ki '1 yıl sonra vermeyi denersen kullanıcı hatası diyebilirler dedik', 1 pixeli bile grantiye alan markalar var.

Her konuda yukardaki veya aşağıdaki cevaplara bir kabahat bulmaktasınız, tek doğru bilen siz misiniz ?
Ben kullanıcı hatasıdır demedim ki kullanıcı hatası derler dedim
O zaman yine ölü pixel çıkarsa Asus Türkiyeyi ararım durumdan bahsederim onlar belki yardımcı olurlar. (monitörün markası asus)

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193

E sen hep yanlış bilgi verirsen düzeltmek zorundayım. 1 yıl sonra ölü piksel oluşabilir servis o zaman hata mı diyecek tamamen saçmalık cümlen. Piksel arızası kullanıcı kaynaklı değil panel kaynaklı bir arızadır bunu firmalar biliyor bu yüzden kullanıcı hatası diyemez. Bilmiyorsan konuyu kirletme arkadaşın kafasını karıştırma.

Ek olarak 1 ölü piksel garantiye girmez , giren marka olduğunu iddia ediyorsan söyler misin araştıracağım bazı deyip geçiştirme.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
E sen hep yanlış bilgi verirsen düzeltmek zorundayım. 1 yıl sonra ölü piksel oluşabilir servis o zaman hata mı diyecek tamamen saçmalık cümlen. Piksel arızası kullanıcı kaynaklı değil panel kaynaklı bir arızadır bunu firmalar biliyor bu yüzden kullanıcı hatası diyemez. Bilmiyorsan konuyu kirletme arkadaşın kafasını karıştırma.

Ek olarak 1 ölü piksel garantiye girmez , giren marka olduğunu iddia ediyorsan söyler misin araştıracağım bazı deyip geçiştirme.
'Hep yanlış bilgi verisen', sadece bana değil herkese bunu yapıyorsun , amacın neki ? Herkes mi yanlış , bir tek sen mi doğrusun ?

Viewsonic ve aoc veriyor 1 pixel dahil olmak üzere, tam ölü pixel olması gerekiyor tek etmen by.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
'Hep yanlış bilgi verisen', sadece bana değil herkese bunu yapıyorsun , amacın neki ? Herkes mi yanlış , bir tek sen mi doğrusun ?

Viewsonic ve aoc veriyor 1 pixel dahil olmak üzere, tam ölü pixel olması gerekiyor tek etmen by.
Viewsonic kendi monitörüm garantisi mevcut ve 1 ölü pikselim var aradığımda 2 veya 3 tane olduğu zaman geçerli demişlerdi ^^

AOC'u da arayıp soracağım bakalım yalan mı sıkıyorsun yoksa doğru mu.

Ek olarak sen ve avukat niyazi dışında kimseye bir kinim nefretim yok.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094

Kardeşim niye diyemesin herkes namuslu şerefli mi herkes adil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Sıradan Kullanıcı benim sana kinim nefretim yok ve ben ne ara avukat oldum herkes adil mi söylesene.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Kardeşim niye diyemesin herkes namuslu şerefli mi herkes adil mi
Eğer kullanıcı hatası derse Tüketici Hakem Heyetine gidip şikayet ederse kullanıcı firma ceza alır. O yüzden evet panel hatası olduğu için müşteri hatası diyemezler.

Bella Ciao

Profesör
Reaksiyon puanı
3,193
Viewsonic kendi monitörüm garantisi mevcut ve 1 ölü pikselim var aradığımda 2 veya 3 tane olduğu zaman geçerli demişlerdi ^^

AOC'u da arayıp soracağım bakalım yalan mı sıkıyorsun yoksa doğru mu.

Ek olarak sen ve avukat niyazi dışında kimseye bir kinim nefretim yok.
İnternte yazan, bilgiler sonucu umurmda bile değil.

Yanlış olması, yalan söylediğim anlamına gelmez.

Kafana göre bizi bilgisiz yapamazsın, bu tavılarını bırakman gerekiyor, herkes senin gibi bildiğini sanan fakat sadece görününen kısmını bilen kişiler değil.

Bu tartışmaya daha fazla devam etmeyeceğim, konuyu kirletmekteyiz.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Üsluplarınıza dikkat edin arkadaşlar. Konunun kilitlenmesine yol açıyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...