Bisiklet hevesim tavan yaptı.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Eline sağlık bide üstüne oturup fotoğraf atsaydın daha hoş olurdu ? ? ?
Alttan alttan verdiğin mesajı anladım ha. O kadar da küt kafalı değilim ? ? ?

Azərbaycandan gəlib səni bisikletimə otuzdurup sürərəm ? Akıllı ol aklın gider

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Benim de Bir tane Mavi bisikletim var.Onla 2 yıl önce arkadaşlarla gaza gelip Büyük bir S*laklık yapıp 16 km gezmiştik.Hava da sıcaktı.Yanımıza su mu hiç bir şey almamıştık :D
Sonra tam eve geldik.Bizim bir arkadaş var.Hız ölçümü yapıyordu bisikletle.mask 35'e çıkmıştık.Dediki ''Gelin şu yokuştan gelelim hızımızı arttıralım''.Demez olaydı! Gruptan çoğu kişi gelmek istemedi yorulmuşlardı.Bizde güç bele çıktık işte.3 kişi idik.Ben biraz dinlenmek için onlardan birkaç saniye sonra hareket etmeye başladım.Hareket etmemle durmam bir oldu.Bizimkiler bisikletleri bırakmış koşarak bana doğru geliyorlar.Bizim hız ölçümü yapan arkadaşın yüzünde s*lakça bir gülümseme vardı.Bir kaç sn sonra arkalarından 5-6 köpek gözüktü.Bende o an anladım.Bisikleti bırakıp patika yoldan yokuştan aşağıya indik.
Meğer bizimkiler köpekleri görünce frene basmışlar.Ama arkaya değil.Öne Hız ölçümü(Hızcı diyelim.) yapan arkadaş takla atmadan güç bela durdurmuş lakin diğeri takla atmış bizim hızcı arkadaşın bisikletinin önüne düşmüş.Bizimkide haliyle ezmiş :D(Sadece kolunu.)
O zaman zaten çok kaşınmıştık.Hakettik :D Ondan sonra 2 yıl falan böyle büyük geziler yapmıyoruz.
Umarım bu yıl bu gezilerden birini yapabiliriz.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Benim de Bir tane Mavi bisikletim var.Onla 2 yıl önce arkadaşlarla gaza gelip Büyük bir S*laklık yapıp 16 km gezmiştik.Hava da sıcaktı.Yanımıza su mu hiç bir şey almamıştık :D
Sonra tam eve geldik.Bizim bir arkadaş var.Hız ölçümü yapıyordu bisikletle.mask 35'e çıkmıştık.Dediki ''Gelin şu yokuştan gelelim hızımızı arttıralım''.Demez olaydı! Gruptan çoğu kişi gelmek istemedi yorulmuşlardı.Bizde güç bele çıktık işte.3 kişi idik.Ben biraz dinlenmek için onlardan birkaç saniye sonra hareket etmeye başladım.Hareket etmemle durmam bir oldu.Bizimkiler bisikletleri bırakmış koşarak bana doğru geliyorlar.Bizim hız ölçümü yapan arkadaşın yüzünde s*lakça bir gülümseme vardı.Bir kaç sn sonra arkalarından 5-6 köpek gözüktü.Bende o an anladım.Bisikleti bırakıp patika yoldan yokuştan aşağıya indik.
Meğer bizimkiler köpekleri görünce frene basmışlar.Ama arkaya değil.Öne Hız ölçümü(Hızcı diyelim.) yapan arkadaş takla atmadan güç bela durdurmuş lakin diğeri takla atmış bizim hızcı arkadaşın bisikletinin önüne düşmüş.Bizimkide haliyle ezmiş :D(Sadece kolunu.)
O zaman zaten çok kaşınmıştık.Hakettik :D Ondan sonra 2 yıl falan böyle büyük geziler yapmıyoruz.
Umarım bu yıl bu gezilerden birini yapabiliriz.
o da ne? Sabah işe 14km gidiyorum akşam 14km geliyorum? Köpeklerle arkadaş olmuşum

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Agam sen dinamiksin(!).sen mükemmelsin(!).Sen Dünya'nın 8. harikasısın.(!)Sen Profesör doçent doktor galaksi koruyucusu Padişah hazretleri(!) Zaur Beyfendisin.Sana herşey tırıs gelir. :D
Yolda giderken Tırıs tırıs yaparak giderim zaten ? ? ? (Bisikletin zinciri sürtünüyor onun sesi yani başka şey anlamayın)

Anlarsanızda anlayın artık, insan değil miyiz? Herkez yapar zaten ???

''Wolfred1ght''

Profesör
Reaksiyon puanı
2,290
Yolda giderken Tırıs tırıs yaparak giderim zaten ? ? ? (Bisikletin zinciri sürtünüyor onun sesi yani başka şey anlamayın)

Anlarsanızda anlayın artık, insan değil miyiz? Herkez yapar zaten ???
Agam orada Bisikletler ucuz mu?
Şimdi buradakiler cep yakıyor.Geçen yıl 400'e aldığımı a şimdi 700'e ikinci elden satarım

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Agam orada Bisikletler ucuz mu?
Şimdi buradakiler cep yakıyor.Geçen yıl 400'e aldığımı a şimdi 700'e ikinci elden satarım
Yeni bisikletleri
Bilindik dükkanlar pahalı satıyor.
Ara dükkanlar biraz aşağı fiyattan satıyor ikinci el sitelerinde.

Bilindik dükkan hariç sizin fiyatlara denk geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Heykeline beton yetmez de tam olsun. ?

Fatih TERİM heykeli misali.

Ekli dosyayı görüntüle 151911

Akar su temiz olur misali akan havada temiz olur mantığı yürütebiliriz gibi. ? ?
Duyanada deri sürttü dersin artık ?
Vay be otobüste çok yaşadım hakkaten giydiğim deri sürterken yolcular benden uzaklaşıyordu ? Meğerse bundanmış

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Yeni bisikletleri
Bilindik dükkanlar pahalı satıyor.
Ara dükkanlar biraz aşağı fiyattan satıyor ikinci el sitelerinde.

Bilindik dükkan hariç sizin fiyatlara denk geliyor.

Vay be otobüste çok yaşadım hakkaten giydiğim deri sürterken yolcular benden uzaklaşıyordu ? Meğerse bundanmış
Otobüstekiler temsili felan değil alenen kendileri. ? ?

1.jpg

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
İyi ki bisiklet aldım ya. Özgürlüğün keyfi bir başka. İstersen gir çalılığa tuvaletini yap istediğin gibi komfor. Yakalanmazsan kimse karışmaz. Zaten yakalansan Çiçeklere ağaça güçlendirici vitaminler veriyorum dersin.

Otobüste nereye yapcan tuvaletini? Su şişesine mi? ????

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Bisikleti rüzgarlı zamanlarda ayaküstünde bırakmayın. Bir duvara yaslayın kıpırdamasın.

Bu gün işe giderken rüzgar devirdi bisikleti ön frenin kolu kırıldı direksiyonda. Gittim dükkana bir uygunun aldım değiştim yerinde :)
Hayat beni eğitiyor mu ney? :D

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
bn kendime corelli snoop 4.0 alcam ama okullarda verilen (5. sınıf) bisikletler kaç jant ona göre 4.2 alcam

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293
Bisikleti rüzgarlı zamanlarda ayaküstünde bırakmayın. Bir duvara yaslayın kıpırdamasın.

Bu gün işe giderken rüzgar devirdi bisikleti ön frenin kolu kırıldı direksiyonda. Gittim dükkana bir uygunun aldım değiştim yerinde :)
Cuma günü burada fırtına vardı her bisikleti koyduğumda içim gitti, ayaküstü hesap yapıyorum rüzgar nereden eser bisikleti nereye doğru koysam düşmez diye. ?

Alioth

Asistan
Reaksiyon puanı
406
Büyük endişem var. Eğer yolda lastik delinirse napcam?
Dikkatli kullanırım kullanmasınada her zaman planda olmayan şeyler başveriyor Bazen.
bisiklet lastikleri o kadar kolay delinmiyor ya,ben 2.el kalitesiz dandik bir bisiklet almıştım 2 yıldır sapasağlam hala

The Punisher

Doçent
Reaksiyon puanı
606

Aman hocam rüzgarlı havalarda dikkatli olun bisiklet sürerken şiddetli rüzgar vurabilir.

Hocam bisikletler hava da gitmez kara da giderler o yüzden hevesinize söyleyin tavan yapmasın taban yapsın.

Geç oldu ama güç olsun.

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
bisiklet lastikleri o kadar kolay delinmiyor ya,ben 2.el kalitesiz dandik bir bisiklet almıştım 2 yıldır sapasağlam hala
yola göre değişir.
2 yıl önce lastik patlattım lastik de delinde.
Continantel lastik aldım 1 ay sonra gg oldu.
çok da üzüldüm 90 tl vermiştim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
bn kendime corelli snoop 4.0 alcam ama okullarda verilen (5. sınıf) bisikletler kaç jant ona göre 4.2 alcam
5 sınıfsan 26 jant fazla yeter. :) Hem ileride kullanırsın uzun zaman.
Eğer memnun etmezse kaliteli bileşenler alıp takarasın.

Cuma günü burada fırtına vardı her bisikleti koyduğumda içim gitti, ayaküstü hesap yapıyorum rüzgar nereden eser bisikleti nereye doğru koysam düşmez diye. ?
Aynen bende hesap yaparım :D ahhshs
İkl defa fren kolu değiştim. Öyle bir değiştim ki sandım ki yılların ustasıyım. Dükkan önünde 5 dakka sürmedi yaw :D

Dükkançı diyo ustamız var istersen baksın.
Sonra adam bakakaldı öylece :D

Aslında çok pratik ya. Bu işlerden anlamayanın İQ seviyyesini düşünemiyorum bile.

Ön tekere iki diken girdi. Durdum yama yaptım hızlı yapıştırıcıyla, hava doldurdum ve yola devam.

Yani Lastik patlama şeysini kafama takmıyom artık. :D

Son düzenleme:

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
5 sınıfsan 26 jant fazla yeter. :) Hem ileride kullanırsın uzun zaman.
Eğer memnun etmezse kaliteli bileşenler alıp takarasın.

Aynen bende hesap yaparım :D ahhshs
İkl defa fren kolu değiştim. Öyle bir değiştim ki sandım ki yılların ustasıyım. Dükkan önünde 5 dakka sürmedi yaw :D

Dükkançı diyo ustamız var istersen baksın.
Sonra adam bakakaldı öylece :D

Aslında çok pratik ya. Bu işlerden anlamayanın İQ seviyyesini düşünemiyorum bile.

Ön tekere iki diken girdi. Durdum yama yaptım hızlı yapıştırıcıyla, hava doldurdum ve yola devam.

Yani Lastik patlama şeysini kafama takmıyom artık. :D
26 jant mı alam

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
Aman hocam rüzgarlı havalarda dikkatli olun bisiklet sürerken şiddetli rüzgar vurabilir.

Hocam bisikletler hava da gitmez kara da giderler o yüzden hevesinize söyleyin tavan yapmasın taban yapsın.

Geç oldu ama güç olsun.
Bir kaç defa çok güçlü rüzgara denk geldim. Nasıl sağa sola çekiyor beni varya. Yarış motosikleti viraj alırken eğiliyor ya onun gibi yapıyordum :D

Yararına olur.

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
Bir kaç defa çok güçlü rüzgara denk geldim. Nasıl sağa sola çekiyor beni varya. Yarış motosikleti viraj alırken eğiliyor ya onun gibi yapıyordum :D

Yararına olur.
düzgün sürebilirmiyim 1.40 boyla

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
düzgün sürebilirmiyim 1.40 boyla
Benim boy 1.70 civarı. 29 jantlı bisiklet kullanıyorum ama Selesini en aşağı çekmişim. Öyle rahat biniyorum ayağım yere ulaşıyor.

Sen Kadro boyunda S modelleri ara. Small yani. Ama jant 26 olsun.
Binemezsen Selesini aşağı çekersin rahatça binip sürersin. :)

Sonra büyüdükçe yükseltirsin.

_Zaur_

Yaşıyorsunuz bu hayatı hocammmmm.
Yaşamak derken hayata eğlence katıyoruz biraz. Yoksa sıkıntıdan çıldırırım valla

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
Benim boy 1.70 civarı. 29 jantlı bisiklet kullanıyorum ama Selesini en aşağı çekmişim. Öyle rahat biniyorum ayağım yere ulaşıyor.

Yaşamak derken hayata eğlence katıyoruz biraz. Yoksa sıkıntıdan çıldırırım valla
corelli snoop 4 nasıl

bu tip pek çıldırcak bi tip değil

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,600
corelli snoop 4 nasıl
Daha işteyim. İnternete resimsiz giriyorum. Eve ulaşınca bakarım.

26 jantsa eğer orta halli bişey olur. ama fren sistemini mekanik al. Yani V-fren olmasın.