- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 23,598
Bel ağrıları normal mi?
ahhshaha

ilk 1 haftadan sonra düzeliyor ((= sabah erken saate kullanıyorsan ellerine eldiven ve boynuna da boyunluk al (=Bel ağrıları normal mi?ahhshaha
Sonralarda abi müstehcen yerlerin de ağıracak. (ciddi)Bel ağrıları normal mi?ahhshaha
Bacakların da ağrıyacak...Sonralarda abi müstehcen yerlerin de ağıracak. (ciddi)
Alışınca geçiyor, biraz çekeceksin. ?
Çocuklukta morarmıştı o yerlerim bisiklette oturmaktan.Sonralarda abi müstehcen yerlerin de ağıracak. (ciddi)
Alışınca geçiyor, biraz çekeceksin. ?
Boyunluğu ben Zaur a hediye etmek isterim. Her bindiginde boynuna dolasın ??ilk 1 haftadan sonra düzeliyor ((= sabah erken saate kullanıyorsan ellerine eldiven ve boynuna da boyunluk al (=
Raporlarız ?Şimdi bende gelip senin konunu baltalayayım mı? Her konuyu baltalayan kişinin konusunu baltalamak zevkli olurdu. Ancak ben öyle değilim.![]()
Çok sağolasınBoyunluğu ben Zaur a hediye etmek isterim. Her bindiginde boynuna dolasın ??
Raporlarız ?
--------------------------------
@_Zaur_ bisiklet çok güzel hayırli olsun ? Seni gören kızların eli ayağına dolanacak gibi ?
(Umarım ustalar arkandan bakmaz ???)
Aman aman dikkat etÇok sağolasınUstalarla göz göze geliyom bakmazlar. Hayırdır birader anlamında bakışlar atıyom sorun kalmıyo. :d sjsjjfjsjs
Hayırlı olsun bisikletinBisikletle işe gitmeyen bence çok şey kaybediyor.
@Uchiha Sasuke Diğer tarafta Otobüs durağına baksana. Kaç dakka oldu kesiyorum civ civleriahahhsha
Ekli dosyayı görüntüle 145391
Sağolasın. Zırhlı lastiği mi diyorsun?Valla patlamayan bisiklet lastiği al benimki 10 yıldır duruo ama hala patlamadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun bisikletin
biraz tuzlu ve dediğim zırh lastiğiSağolasın. Zırhlı lastiği mi diyorsun?
Araştırıcam ama isminden pahalı bir şeye benziyor![]()
Kolay gelsin abiBisikletle işe gitmeyen bence çok şey kaybediyor.
@Uchiha Sasuke Diğer tarafta Otobüs durağına baksana. Kaç dakka oldu kesiyorum civ civleriahahhsha
Ayağım yere değmeli be ağa yoksa sıkıntım büyük. Yana yıkılırsam kafamı yararım. Hemde binmek zülüm olurufak bir tavsiye , seleyi gidonun yüksekliği ile eşitle hem daha az yorulursun hem de bacaklarına binen yük azalır,bir de sele rahatsız geliyor ise değiştirmen iyi olur ben 2 senede 3.selem (mabad büyük olunca ((= )
Bence onlarda seni kesmek için gelen otobüse binmediler ?Bisikletle işe gitmeyen bence çok şey kaybediyor.
Güzel miydi bari? Olurum herşeyi olurum zamparadan zımparaya herneyse artıkBence onlarda seni kesmek için gelen otobüse binmediler ?
Lise de kadın bir hocamız vardı. Şakalaşırken erkek öğrencilere küçük sapık diye hitap ederdi.
Seni görse kart zampara diyeceğine eminim ?
Oflu hocanın şifresi filmindeki Ali Osman gibi odun kırma vaktin gelmiş ? ?Güzel miydi bari? Olurum herşeyi olurum zamparadan zımparaya herneyse artık
Zaur abi bir başlasa orman bırakmaz şimdi. ?Oflu hocanın şifresi filmindeki Ali Osman gibi odun kırma vaktin gelmiş ? ?
Bir kaç ormanda kurumuş ağaçları kesse yeter. Çine rakip olmaya gerek yok. ?Zaur abi bir başlasa orman bırakmaz şimdi. ?
Hiç girmesin.
Hadi ordan.... En tombiliş ağaçlar benim.Bir kaç ormanda kurumuş ağaçları kesse yeter. Çine rakip olmaya gerek yok. ?
? ? ?Hadi ordan.... En tombiliş ağaçlar benim.
Rakip elemeye çalışma ? Kenara çeker öyle içeriz ?Sohbetiniz bol olsun gençler. Çay falan ister misiniz? Bisikleti sürerken içmeye çalışın bir de.
Sanki yanlış oduna balta sallamış gibi yürüyor ?Zaur abi odun kesmeye giderken.
![]()