La kırmizi Şortli
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,766
Şu an kullandığımız birçok uygulama bizden 1 kuruş bile almıyor reklam desen bazılarında yok (bir sosyal medya nın reklam ile geçinilebileceğini sanmıyorum) yani verileri alıp sattıkları gündemi istedikleri gibi değiştirdikleri (twitter, tiktok vs) açık bir gerçek bunu da inkar etmezsiniz artık  benim merak ettiğim bizim mesajlaşmalarımızı kim neden satın alıyor ne işine yarar ki? (çin in satın aldığından şüpheleniyorum da ne işine yaradığı konusunda elimde doğru düzgün bir fikir bile yok -_- ) sizin fikriniz ne? Birisi beni aydınlatsın lütfen
 benim merak ettiğim bizim mesajlaşmalarımızı kim neden satın alıyor ne işine yarar ki? (çin in satın aldığından şüpheleniyorum da ne işine yaradığı konusunda elimde doğru düzgün bir fikir bile yok -_- ) sizin fikriniz ne? Birisi beni aydınlatsın lütfen 

benim merak ettiğim bizim mesajlaşmalarımızı kim neden satın alıyor ne işine yarar ki? (çin in satın aldığından şüpheleniyorum da ne işine yaradığı konusunda elimde doğru düzgün bir fikir bile yok -_- ) sizin fikriniz ne? Birisi beni aydınlatsın lütfen

Bir çok uygulama sizin izniniz ile bilgilerinizi toplayıp üçüncü parti firmalara satıyor. En iyi örnek TikTok.
 Bir çok uygulama sizin izniniz ile bilgilerinizi toplayıp üçüncü parti firmalara satıyor. En iyi örnek TikTok.