Tekno_Ömer
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Sadece bana mı iPhone almak mantıksız geliyor?
Son düzenleyen moderatör:
Benimde ilk android telefonum Sony J3 olmuştu
![]()
Güzel tasarımlar.Benimde ilk android telefonum buydu hayatımda kullandığım en güzel telefondu kendisi
Ekli dosyayı görüntüle 152912
İkinci android telimde buydu:Ekli dosyayı görüntüle 152913
Bencede bidaha öle telefon bulamadım hele temaları aşşırı kullanışlıydı Samsung lar kasarken benim o tel hala akıyorGüzel tasarımlar.
Tam aradığım cevap.Aslında Android devlerinin son telefonlarına İOS eklense performans anlamında uçar geçer. Çünkü İOS düşük RAM isteyen, performanslı, stabil, hızlı ve uzun ömürlü bir işletim sistemi. Android ise aldıktan 1 2 yıl sonra kasmaya donmaya patlamaya başlayan, uygulamalar arası geçiş yavaş, kayganlık desen olmayan bir işletim sistemi. Böyle cihazlar bence Android denen hiçbir işe yaramaz bir işletim sistemiyle ziyan edilmemeli.
En son Android kaç kullandınız da böyle konuşuyorsunuz?Android ise aldıktan 1 2 yıl sonra kasmaya donmaya patlamaya başlayan, uygulamalar arası geçiş yavaş, kayganlık desen olmayan bir işletim sistemi. Böyle cihazlar bence Android denen hiçbir işe yaramaz bir işletim sistemiyle ziyan edilmemeli.
En son Galaxy S3 kullandınız sanırım. 120hz android bir cihaz(S21/Plus/Ultra,Mi11 Pro ve OnePlus 9 Pro gibi cihazlar), 60hz lik iPhone 12 Pro Max den daha akıcı. 2 sene mi? 4 senelik s8 var hala performanslı çalışıyor.Aslında Android devlerinin son telefonlarına İOS eklense performans anlamında uçar geçer. Çünkü İOS düşük RAM isteyen, performanslı, stabil, hızlı ve uzun ömürlü bir işletim sistemi. Android ise aldıktan 1 2 yıl sonra kasmaya donmaya patlamaya başlayan, uygulamalar arası geçiş yavaş, kayganlık desen olmayan bir işletim sistemi. Böyle cihazlar bence Android denen hiçbir işe yaramaz bir işletim sistemiyle ziyan edilmemeli.
İkiside tasarım ve dizayn açısınsından efsaneydi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bencede bidaha öle telefon bulamadım hele temaları aşşırı kullanışlıydı Samsung lar kasarken benim o tel hala akıyor![]()
Hızlı şarj olacağı için hızlı dolar şarjın böylece batarya sıkıntın olmaz.nasıl bir faydası var tam bilmiyorum da :/
Huawei Mate 20. 2. el almıştım zamanında aldıktan 7 8 ay sonra kasmaya, donmaya ve yavaşlamaya başladı. Sonrasında Huawei Destek ile iletişime geçmiştim ve HİSUİTE programı ile eski sürüme döndüm ama fayda etmedi. Sonra o cihazı 2. el olarak sattım ve iPhone 6S aldım. O zaman bu zamandır Android maceramdan dolayı uzak durmaya çalışıyorum.En son Android kaç kullandınız da böyle konuşuyorsunuz?
Namık Kemal artık.Huawei Mate 20. 2. el almıştım zamanında aldıktan 7 8 ay sonra kasmaya, donmaya ve yavaşlamaya başladı.
Hala 6S kullanıyorum ve ne kasma, ne yavaşlama problemim var.Huawei Mate 20. 2. el almıştım zamanında aldıktan 7 8 ay sonra kasmaya, donmaya ve yavaşlamaya başladı. Sonrasında Huawei Destek ile iletişime geçmiştim ve HİSUİTE programı ile eski sürüme döndüm ama fayda etmedi. Sonra o cihazı 2. el olarak sattım ve iPhone 6S aldım. O zaman bu zamandır Android maceramdan dolayı uzak durmaya çalışıyorum.
Bugün müsait olursam tekrar bir hata ederek aldığım Huawei P20'yi(Maalesef zorunlu olarak aldım) yanımda. Cihaz 1 yılı geçmedi size uygulama akıcılığı ve uygulama performansından bir video atacağım.Namık Kemal artık.
Sen neden Androidi övmek için programlanmış gibisin? P20 Lite kullanıyordu bir arkadaşım o da 1. yılından sonra telefonu satmak zorunda kaldı kasma problemlerinden dolayı. Orta ve giriş segmentte ne kadar sorunlu olsa da üst segmentte de bir o kadar başarılı Android cihazlar. Körü körüne övme yani.Namık Kemal artık.
Bazı kolaylıklar senin isteklerini zamanla degersizlestirmisse buna ben bir şey diyemem.Sen neden Androidi övmek için programlanmış gibisin? P20 Lite kullanıyordu bir arkadaşım o da 1. yılından sonra telefonu satmak zorunda kaldı kasma problemlerinden dolayı. Orta ve giriş segmentte ne kadar sorunlu olsa da üst segmentte de bir o kadar başarılı Android cihazlar. Körü körüne övme yani.
Aynen öyle. Arkadaşımda Galaxy A50 var cihaz eski 2012 android cihazlar gibi kamera uygulamasına 5-10 sn ye de girip veya çıkıyor. Özellikle iOS gibi kaydırma hareketleri modunda kullanıyorsanız çok kasıyor. Giriş ve orta seviye android cihazlar iyi değil(bazı orta seviye cihazlar dışında).Sen neden Androidi övmek için programlanmış gibisin? P20 Lite kullanıyordu bir arkadaşım o da 1. yılından sonra telefonu satmak zorunda kaldı kasma problemlerinden dolayı. Orta ve giriş segmentte ne kadar sorunlu olsa da üst segmentte de bir o kadar başarılı Android cihazlar. Körü körüne övme yani.
Ben de defalarca söylemişimdir herhalde. Samsung' un S ve Note serisi dışında bir digerleri alınmaz. Canım her Android cihazıni da övmüyoruz ?.Aynen öyle. Arkadaşımda Galaxy A50 var cihaz eski 2012 android cihazlar gibi kamera uygulamasına 5-10 sn ye de girip veya çıkıyor. Özellikle iOS gibi kaydırma hareketleri modunda kullanıyorsanız çok kasıyor. Giriş ve orta seviye android cihazlar iyi değil(bazı orta seviye cihazlar dışında).
Sen körü körüne Android ise iyidir diyorsun sana onu diyorum. Geçen gün Galaxy Ace bile övdün 2021 yılında altta da övmedim diyorsun bir konu içinde bile 50 yalan atarken güven bekleme.Bazı kolaylıklar senin isteklerini zamanla degersizlestirmisse buna ben bir şey diyemem.
Benim arkadaşta kullanıyor P20'iyi Turkcell'den 600 TL fazla ödediği icin kızıyorum ama tas gibi cihaz. Uçuyor cihaz , yağ gibi akıyor. Tasarımı güzel, pili uzun gidiyor, performansı çok iyi. LoL'u, PUBG'yi güze oynuyor. Kamerası memnun edici. Ara yüzü çok gelismis. Tam bir akıllı cihaz ve F/P buna derim. Tek ekranını begenmedim. Amoled Ekran veya iPhone 6 gibi renk veren ekranı olsa daha iyiydi.
Android bir de.
Ben sadece benim iPhone 6'in yapamadığı indirme işlerini yapıyor dedim ama tabi ki Ace kullanılmaz kullanılmaz bir cihaz.Sen körü körüne Android ise iyidir diyorsun sana onu diyorum. Geçen gün Galaxy Ace bile övdün 2021 yılında altta da övmedim diyorsun bir konu içinde bile 50 yalan atarken güven bekleme.
Ek olarak üstte ne dedim , üst segmentte çok başarılı. P20 ne ? Üst segment. O yüzden iyi olması normal. Ama giriş ve orta segmentte çok kötü.
Android kullanan bilinçli kullanıcı lite versiyondan kaçacağını bilirSen neden Androidi övmek için programlanmış gibisin? P20 Lite kullanıyordu bir arkadaşım o da 1. yılından sonra telefonu satmak zorunda kaldı kasma problemlerinden dolayı. Orta ve giriş segmentte ne kadar sorunlu olsa da üst segmentte de bir o kadar başarılı Android cihazlar. Körü körüne övme yani.
Benim arkadaş da 600 TL fazla ödedi ya. Neyseki tek ekran kalitesi kötü benim açımdan. Arkadaş her şeyinden memnun.Android kullanan bilinçli kullanıcı lite versiyondan kaçacağını biliryeterli bir neden o cihazı almamak için
@Sıradan Kullanıcı adlı arkadaş zaten android cihazların üst seviye cihazları çok başarılı fakat giriş ve orta seviye cihazları başarısız yazmış.Android kullanan bilinçli kullanıcı lite versiyondan kaçacağını biliryeterli bir neden o cihazı almamak için
1599TL parası vardı ne yapsın parası az diye telefon kullanmasın mı? Kusura bakmayın 10.000TL ekleyemedi iPhone 15 Pro Max alamadı lütfen kusurumuza bakmayın.Android kullanan bilinçli kullanıcı lite versiyondan kaçacağını biliryeterli bir neden o cihazı almamak için
Dostum ben iPhone veya Android fanı değilim fp tarafındayım1599TL parası vardı ne yapsın parası az diye telefon kullanmasın mı? Kusura bakmayın 10.000TL ekleyemedi iPhone 15 Pro Max alamadı lütfen kusurumuza bakmayın.
Bu abartıyor. P20 Lite o kadar kotu bir cihaz değil. F/P biri ürüne göre de hem bayagi ucuz hem de çok güçlü ve özellikli bir cihaz.Dostum ben iPhone veya Android fanı değilim fp tarafındayım![]()
Tabi P20 Lite sınıfına göre iyi bir cihaz, kullanım şekli çok büyük etken yaBu abartıyor. P20 Lite o kadar kotu bir cihaz değil. F/P biri ürüne göre de hem baygını ucuz hem de çok güçlü ve özellikli bir cihaz.
İzmire gel bilet paran de benden kullan bakalım kim abartıyor kim abartmıyor.Bu abartıyor. P20 Lite o kadar kotu bir cihaz değil. F/P biri ürüne göre de hem bayagi ucuz hem de çok güçlü ve özellikli bir cihaz.
Nesinden memnun değil?İzmire gel bilet paran de benden kullan bakalım kim abartıyor kim abartmıyor.
Sıradan Kullanıcı adlı arkadaş doğru yazmış. P20 Lite rezalet bir cihaz. Cihaz kasıyor.Bu abartıyor. P20 Lite o kadar kotu bir cihaz değil. F/P biri ürüne göre de hem bayagi ucuz hem de çok güçlü ve özellikli bir cihaz.
Şimdi baktım benim honor 8c 3 saniyede girdi. ? Acaba Samsungun sorunumu bu?Aynen öyle. Arkadaşımda Galaxy A50 var cihaz eski 2012 android cihazlar gibi kamera uygulamasına 5-10 sn ye de girip veya çıkıyor. Özellikle iOS gibi kaydırma hareketleri modunda kullanıyorsanız çok kasıyor. Giriş ve orta seviye android cihazlar iyi değil(bazı orta seviye cihazlar dışında).
Google Play Hizmetleri ve Huwae'nin kendi hizmetleri olmasına rağmen fena değil benim arkadaşımın cihazıSıradan Kullanıcı adlı arkadaş doğru yazmış. P20 Lite rezalet bir cihaz. Cihaz kasıyor.
Sizin arkadaşın cihazı normal p20 değilmiydi? Yukarıda normal p20 yazmışsınız. Eğer normal p20 den bahsediyorsak evet iyi cihaz fakat lite dan bahsediyorsak rezalet bir cihaz.Google Play Hizmetleri ve Huwae'nin kendi hizmetleri olmasına rağmen fena değil benim arkadaşımın cihazı