• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru Yeni Pc'ye Neler İndirmeliyim?

Sincox

Öğrenci
arkadaşlar ben yeni pc alıcam acaba neler indirmem lazım?
Zorunlu olarak indirmem gereken şeyler neler? Örneğin: Winrar, Microsoft yazılımları gibi.
Keyfi olarak indirmem gereken şeyler neler? Örneğin: Steam, Epic gibi. Sizin bilgisayarınızda keyfi olarak indirdiğiniz şeyleri sayar mısınız? Aralarından bazılarını bende indiricem.

Zorunlu olarak indirmem gereken şeyler neler? Örneğin: Winrar, Microsoft yazılımları gibi.
Keyfi olarak indirmem gereken şeyler neler? Örneğin: Steam, Epic gibi. Sizin bilgisayarınızda keyfi olarak indirdiğiniz şeyleri sayar mısınız? Aralarından bazılarını bende indiricem.
discord

Önce sorunsuz çalışması için gereken driverları falan indir sonra düşün ee aldık biz bunu napıcaz şimdi diye sonra aklına gelir öyle öyle indirirsin format attıktan sonraki durum gibi düşün.

İlk Kaspersky Cloud Free antivirus
Sonra Demin Kullanacağı sevdiğim browseri indiririm. Browsere 2 adet reklam engelleyici olmazsa olmaz.
Format atmışsam sevimli brovserimle GPU Driver indiririm.

Sonra Photoshop CS6 yüklerim. Yedek usb belleğimde var. ???
Qbittorent indiririm Malum ??
Sonra Win RaR
Sonra Dil destek paketlerin yani Microsoft Visual C falan filan

Benim Programların Listesi ahanda aşağıda

1.jpg

2.jpg

1621705090579.png

Şuanda yüklü olan programlarım 2 gün önce formatladım herşeyi kurmadım daha .d

Gereken tüm driverları indir sonra windows update de hiç bir güncelleme kalmayıncaya kadar onları da indir sonra bir AV indirmeni öneririm sonrasında ise kafana ne eserse pcyi güncel tutmaya özen göster

Neye ihtiyaç duyuyorsan onu indirirsin.

Driverler, adobe uygulamaları, winrar, office, gom player, codec uygulamaları, java, tarayıcı, aklıma gelen bunlar