Şu bir gerçek ki bu konuda nvidia fark atıyor gidipte AMD sevenler AMD iyi demez bence ama parasal olarak bakınca AMD daha iyi diyorduk artık hemen hemen aynı fiyatlarıNVIDIA ekran kartı mı, AMD ekran kartı mı?
Hangisi daha iyi?
Yo aslında bu forumdaki çoğu kişi nvidia nın daha kaliteli olduğunu biliyor evet AMD rtx 3090 dan güçlü bir kart yaptı ama teknoloji olarak ve yazılım olarak ben pek bir artı göremiyorum AMD de. eğer dlss oyunların çoğuna gelirse AMD nin işi zor
Hocam mühendisler falan yazmıştınız silmiş sadece AMD yazmışsın o mühendisler yapması daha kolay olduğu için AMD demiş olmasınlar
AMD'nin de DLSS alternatifi var. Adı FideletyFX CAS.Yo aslında bu forumdaki çoğu kişi nvidia nın daha kaliteli olduğunu biliyor evet AMD rtx 3090 dan güçlü bir kart yaptı ama teknoloji olarak ve yazılım olarak ben pek bir artı göremiyorum AMD de. eğer dlss oyunların çoğuna gelirse AMD nin işi zor
Şahsen ben duymadım ve yapanı da görmedim ekran kartının kendi özelliği mi ? Performans artışı ne kadar ?AMD'nin de DLSS alternatifi var. Adı FideletyFX CAS.
İlk yazdığıma ekledim.Hocam mühendisler falan yazmıştınız silmiş sadece AMD yazmışsın o mühendisler yapması daha kolay olduğu için AMD demiş olmasınlar
Aşırı bir etkiye yaramıyor (dxr açıkken, dxr kapalıyken etkisi fazla) , ve dxr rtx kadar güzel göstermiyor.AMD'nin de DLSS alternatifi var. Adı FideletyFX CAS.
Sağlıyor. Yoksa Vega8 ile CP 2077'i rüyamda bitirirdim.Şahsen ben duymadım ve yapanı da görmedim ekran kartının kendi özelliği mi ? Performans artışı ne kadar ?
Peki o özellikler Nvidia gibi 2 kat performans artışı vaad ediyor mu ? Performans arttıracağım derken oyunun görüntü kalitesini mahvediyor mu ?İlk yazdığıma ekledim.
Şimdi AMD GPU RT ve DLSS alternatifi FidetyFX CAS destekliyor. Fiyat olarak ucuz ve AMD GPU bir çok platformla uyumlu çalışıyor.
DXR kötü bence. AMD'nin RT'si var ama incelemedim.Aşırı bir etkiye yaramıyor, ve dxr rtx kadar güzel göstermiyor.
O kadar olmuyor, dlss kadar görünütyü güzelleştirmiyor.Peki o özellikler Nvidia gibi 2 kat performans artışı vaad ediyor mu ? Performans arttıracağım derken oyunun görüntü kalitesini mahvediyor mu ?
Yo geforce now ile bitirebilirdin bak nvidianın bir artısı dahaSağlıyor. Yoksa Vega8 ile CP 2077'i rüyamda bitirirdim.
DXR amd'nin rtxi oluyor, DX12 üstünden veriyor.DXR kötü bence. AMD'nin RT'si var ama incelemedim.
Konuyla ne alakası var?
Apu kullanıyor shiden, yani onu kullanamaz.Yo geforce now ile bitirebilirdin bak nvidianın bir artısı daha
Hocam bu sözü biliyor musunuz ucuz etin yahnisi yavan olur.Ben taraf tutmuyorum. Ama kabullenmek lazım Nvidia uzun zamandır bu işi yapıyor. Başarılı ve yenilikler getiriyor hep. Yani her zaman bir adım önde. Ama AMD'den biraz pahalı olabiliyor.
AMD ise Nvidia'ya göre biraz daha uygun oluyor ve o da bir şeyler yapıyorlar. AMD çok kötü ve çöp denilemez.
Ben hangisinin fiyatı uygunsa ve sorunu yoksa onu tercih ederdim. AMD daha uygun olduğu için onu alırdı ben.
Nasıl kullanamıyor ya bana ufak oyunları bilgisayardan ağır oyunları geforce now ile oynadığını söylemiştiApu kullanıyor shiden, yani onu kullanamaz.
Hocam, fanboyluk yapmaya başladınız.Hocam bu sözü biliyor musunuz ucuz etin yahnisi yavan olur.
Hocam fanboyluk derken AMD istediği kadar ucuz olsun rx 500 serisinde gördük yazılımsal hataları bitmiyor o fps sorunları falanHocam, fanboyluk yapmaya başladınız.
Android telefonlar dediğiniz söze göre çöpten farksız oluyor.
Stabilite olarak NVIDIA, güncellik bakımından AMD öneririm.NVIDIA ekran kartı mı, AMD ekran kartı mı?
Hangisi daha iyi?
Yazılım hataları artık yok ve 4 yıllık seri günümüzde 60 fps oynatabiliyor bunu da düşünmek lazım.Hocam fanboyluk derken AMD istediği kadar ucuz olsun rx 500 serisinde gördük yazılımsal hataları bitmiyor o fps sorunları falan
Nvida daha güncel, RTX ve DLSS olarak önde, cuda denilen nimetleri var ve daha az ısının silikonlara sahip.Stabilite olarak NVIDIA, güncellik bakımından AMD öneririm.
Ben geçen gün rx 580 le sorun yaşayanı gördüm ama ben 5k 6k bütçede AMD öneririm ama 10k 12k bütçede AMD önermemYazılım hataları artık yok ve 4 yıllık seri günümüzde 60 fps oynatabiliyor bunu da düşünmek lazım.