Biraz daha açar mısınız?Minitool Partition ile cok kolay silersin kanki.
Minitool Partiton bir program. Onu yükle ve silemedigin diski kaldırmayı dene.Biraz daha açar mısınız?
Sonra grub karşıma çıkacak ve ben birdaha linux kurmak zorunda kalacağım.Minitool Partiton bir program. Onu yükle ve silemedigin diski kaldırmayı dene.
Kardes bak, bios ayarlarına gir, boot onceliigini Windows yap.Sonra grub karşıma çıkacak ve ben birdaha linux kurmak zorunda kalacağım.
Kardes bak, bios ayarlarına gir, boot onceliigini Windows yap.
Bios da direkt HDD gözüküyor.Arkadaşlar sistem legacy.
O zaman eski sistem. Hic bir fikrim yok.Bios da direkt HDD gözüküyor.
Bilen birini etiketler misiniz?O zaman eski sistem. Hic bir fikrim yok.
Bios ayarlarının resmini atar misin?Bilen birini etiketler misiniz?
UEFI falan olduğunu mu öğrenmeye çalışıyorsunuz. Windows Boot Manager falan yok.Bios ayarlarının resmini atar misin?
Belki bir yerden yapılıyordur diye dusundum .UEFI falan olduğunu mu öğrenmeye çalışıyorsunuz. Windows Boot Manager falan yok.
O zaman HDD'yi en yukarıya çıkar. EFI bölümünden bahsetmişsin emin misin sistem'in legacy olduğundan? Şunu takip et bir:Bios da direkt HDD gözüküyor.
Öyle oluyor mu? Ben yapabilirim elimde iso var.Bende bir kaç gün önce linux u silmek zorunda kaldım hemen win10 bootable usb yazdım verileri yedekleyip sıfırdan temiz win 10 kurdum sorun olmadı. Son çare olarak yapılabilir.
EFI derken kendine bölüm oluşturuyordu ben nu kastetmiştim. Adlarını tam bilmiyorum o yüzden dedim.O zaman HDD'yi en yukarıya çıkar. EFI bölümünden bahsetmişsin emin misin sistem'in legacy olduğundan? Şunu takip et bir:
Yazdığım gibi düzeltmiştim ben.Bende bir kaç gün önce linux u silmek zorunda kaldım hemen win10 bootable usb yazdım verileri yedekleyip sıfırdan temiz win 10 kurdum sorun olmadı. Son çare olarak yapılabilir.