• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Izoly N13Xf Alınır Mı?

Mehmet Seytin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Sence 5.600TL ona verilir mi?
Bence almayın.
Bana da fazla geldi buna göre ama stok sorunu yüzünden kafam karıştı bunu görünce yeter artık diye atmış bulundum zaten şuan değil haziran ayı için bakıyorum o zamana kadar ekran kartı stokları gelir ise kendim toplayacağım ama olası bir gelmeme durumu için hazır sistemlere de bakıyorum zaten ilk tercihlerimden değil dediğim gibi stok gelir ise kendim toplayacağım gelmez ise GameGaraj'dan Pollux 3AD veya Leo 3A hazır sistemlerini özelleştirip alacağım ama gönlüm stok sorununun düzelmesi yönünde , iyi günler.

OBirGamer

Profesör
Reaksiyon puanı
704
izoly ve turboxun yüzüne bakmayın der geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da fazla geldi buna göre ama stok sorunu yüzünden kafam karıştı bunu görünce yeter artık diye atmış bulundum zaten şuan değil haziran ayı için bakıyorum o zamana kadar ekran kartı stokları gelir ise kendim toplayacağım ama olası bir gelmeme durumu için hazır sistemlere de bakıyorum zaten ilk tercihlerimden değil dediğim gibi stok gelir ise kendim toplayacağım gelmez ise GameGaraj'dan Pollux 3AD veya Leo 3A hazır sistemlerini özelleştirip alacağım ama gönlüm stok sorununun düzelmesi yönünde , iyi günler.
apu da toplayabilirsiniz

Mehmet Seytin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
izoly ve turboxun yüzüne bakmayın der geçerim

apu da toplayabilirsiniz
Aklımda var , bir apu alıp üzerine yurtdışından bir ekran kartı olabilir
Uzak durun. Çok kötü bir sistem.
Biraz forumda gezdim ve bilgisayar konusunda bir şey bilmediğimi bir kez daha tescilledim ama olay benim elimde değil uzun bir süre bilgisayar parçalarına kadar bilmiyordum , ilgilenmiyordum ancak benim de hakkım diyerek araştırmaya başladım o yüzden yazıyorum saçmaladığımı sonradan fark ettim.

Yani tamamen sonradan bilgisayarlar dikkatimi çekmeye başladığı için çok bir bilgim yok o yüzden herkesten özür dilerim.

Şuradan çıkarttığım ders Izoly ve TurboX'un benim gibilere i5 , i7 tarzı işlemcilerin en kötü versiyonlarını göstererek ucuz fiyata bizi çektiği bir daha ucuz bilgisayar gördüğüm zaman sazan gibi atlamayacağımı söyleyebilirim hepinize teşekkürler bilgilendirdiğiniz için belki de çok büyük bir pişmanlık yaşamaktan kurtuldum tekrar çok çok çok teşekkürler.

Hocam isterseniz attığım foruma gidin. Burası iyi forumdu ama artık öldü. İnsanlar kalmadı burada. Attığım forumda bütün forumlardan bilgili insanlar var. Hem utanmanıza hiç gerek yok. Forum burası.
Teşekkür ederim kendimi biraz daha iyi hissediyorum şuan.

Son düzenleme: