• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Önerebileceğiniz Ücretsiz Antivirüs Programı

sdn123123

Asistan
Önerebileceğiniz ücretsiz antivirüs programı varsa yazarmısınız
Malwarebytes gibi bi süre ücretsiz sonra para verip kullanmaya devam edebileceğiniz bi program olmasa daha iyi olabilir

Önerebileceğiniz ücretsiz antivirüs programı varsa yazarmısınız
Malwarebytes gibi bi süre ücretsiz sonra para verip kullanmaya devam edebileceğiniz bi program olmasa daha iyi olabilir
Anti Malware olarak Malwarebytes ücretsiz sürüm. Anti Virüs olarak Kaspersky ücretsiz sürüm ve ClamAV.

Ücretsiz olsun yükleyeyim unutayım hiç bakmıyım dersen Panda Dome gayet iş görüyor.

kaspersky kurdum ancak internetten dosya indiremiyorum ne yapabilirim.

bişey sormak istiyorum google açılış sayfama bir arkadaş mercan resifleri diye bir siteden açılış sayfası koymuş ben bunu değiştiremiyorum ve ayrıca tema aldığımda google giriş sayfasına koyamıyorum. temayı sıfırlasam da aynı . bir çözümü vaR MI

bişey sormak istiyorum google açılış sayfama bir arkadaş mercan resifleri diye bir siteden açılış sayfası koymuş ben bunu değiştiremiyorum ve ayrıca tema aldığımda google giriş sayfasına koyamıyorum. temayı sıfırlasam da aynı . bir çözümü vaR MI
farklı bir konu aç