Erzurum Oltu'da Askerlik Yapmak.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,618
Erzurum Oltu ilçesinde 6 ay askerlik yapacağım, nasıl bir yer bilen var mı?

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,618
Soğuğu meşhur Ama Aralık'ta döneceğim.

Reaksiyon puanı
277
Soğuğu meşhur Ama Aralık'ta döneceğim.
yani abi bir arkadaşım gitmişdide pek birşey dememişti soğuk olduğunu ve tarihi eserler açısından iyi olduğunu söyledi tabi askerlik zamanında ara sıra fırsatını bulursan gezebilirsin yemekleri kültürleri vs pekbirşey anlatmadı pek bir özelliği olmayan bir ilçe sanırsam gezip kendin görmen daha iyi olur ama gelenek görenek yemekler erzurumun tamamı ile aynı bir farkı yok sadece tarihi eserler kültürel miras vs

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,618
yani abi bir arkadaşım gitmişdide pek birşey dememişti soğuk olduğunu ve tarihi eserler açısından iyi olduğunu söyledi tabi askerlik zamanında ara sıra fırsatını bulursan gezebilirsin yemekleri kültürleri vs pekbirşey anlatmadı pek bir özelliği olmayan bir ilçe sanırsam gezip kendin görmen daha iyi olur ama gelenek görenek yemekler erzurumun tamamı ile aynı bir farkı yok sadece tarihi eserler kültürel miras vs
Anladım korona olduğu için galiba çarşı izinleri iptal olmuş, sanırım gezme fırsatımız olmayacak.

aşkınyolcusu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,618
Askerlik yaptığım yer, yazın çok sıcaktı içtima da sırada durarken bile belimden terler akıyordu, kışı ise biraz gördüm Aralık'ta geldim ve eksi 10'du sanırım.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,549
Bütün gün Oltu taşından yapılmış tesbihini çekerek bitirdiğine eminim ??
Hosgelmişsin geçmiş olsun ?