Eratosthenes
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 854
Unetbootini dene biSağolun Deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendimi Dünyanın En Şansız İnsanı İlan Ediyorum Lan Bu Da Mı İnmez Mübarek![]()
Unetbootini dene biSağolun Deneyeceğim
/dev/sdb/1 diye dizin olmaz zaten.bilal@Compaq-Mini:~$ sudo mkfs.ntfs /dev/sdb/1
[sudo] password for bilal:
Failed to access '/dev/sdb/1': Bir dizin değil
Could not open /dev/sdb/1: Bir dizin değil
bilal@Compaq-Mini:~$ sudo mount /dev/sdb
mount: /dev/sdb: can't **** in /etc/fstab.
bilal@Compaq-Mini:~$
Sağolun Deneyeceğim
1 Saat Uğraştıktan Sonra İndirdim Yinede Sağolun
Bu arada şimdi aklıma geldi sizin işlemci kaç bitti?@Mert Şefik Abi Dedim Ya Çok Şansızım Diye Bilgisyar Bozuldu ?
Eski Sürümlerinde 32 bit i buldum ayrıca CloudReady Ya Da Windows Kurmadım Bilgisayarım Hiç AcilmiyorduBu arada şimdi aklıma geldi sizin işlemci kaç bitti?
Çünkü CloudReady artık 32 bit desteklemiyor.![]()
Bios açılıyor mu?Eski Sürümlerinde 32 bit i buldum ayrıca CloudReady Ya Da Windows Kurmadım Bilgisayarım Hiç Acilmiyordu
Yok Bilgisayarciya Gittim Açıldı Arkadaş Bende Mi Sıkıntı Var ?Bios açılıyor mu?
Bulduğunuz 32 bit sürümü bana da atar mısınız? Benim de işlemci 32 bit te bir ben de deneyeyim ben bulamamıştımEski Sürümlerinde 32 bit i buldum ayrıca CloudReady Ya Da Windows Kurmadım Bilgisayarım Hiç Acilmiyordu
Yabancı Bir Forumda Bulmuştum Bi BakimBulduğunuz 32 bit sürümü bana da atar mısınız? Benim de işlemci 32 bit te bir ben de deneyeyim ben bulamamıştım![]()
Link güven vermedi ?Yabancı Bir Forumda Bulmuştum Bi Bakim
@Mert Şefik https://chromium.arnoldthebat.co.uk/special//Cx86OS_R60-9592.B-Special.7z
Walla Yüklemeye Fırsatım Olmadı Siz Denersiniz ?
Deppin kurulmasını @Ram_kafasi hiç tavsiye etmez ayrıca bende kesinlikle tavsiye etmem, ve bence kaldırmaz.@Mert Şefik Abi Bilgisayar Sence Deepin 15.4 Kaldırır Mı
PekiDeppin kurulmasını @Ram_kafasi hiç tavsiye etmez ayrıca bende kesinlikle tavsiye etmem, ve bence kaldırmaz.
Ama eğer Deepin masaüstü ortamını çok kurmak isterseniz UbuntuDDE'nin sürümlerine bakabilirsiniz.
Bu arada Deepin 15.4 bilgisayarınız kaldırabilir ben onu en güncel sürüm sanmıştımo yüzden kaldırmaz dedim ama belki kaldırabilir ancak kesinlikle tavsiye etmem.
@Mert Şefik Abi Bilgisayar Sence Deepin 15.4 Kaldırır Mı
Abi Bilgisayar in Şarj Yeri Bozulmuş Bazen Şarj Oluyor Bazen OlmuyorDeepin çok ağır.
Aslında bu tam olarak bir sorun değil.Ubuntu Mubuntu Kubuntu Gubuntu Lubuntu Macbuntu Winbuntu da aynı sorun varmı?
Desene Yakalandık ?Aslında bu tam olarak bir sorun değil.Yani illa USB takınca kilitlenecek diye birşey yok, kullanıcı hatası
??
Macbuntu Winbuntu boşver başka dağıtımlar deneBazılarını salladım Mubuntu Gubuntuyu
Açıkçası UbuntuDDE ile Deepin OS arasında Performans farkı olacağını düşünmüyorum ama eski sürümlere bakabilirsin belki kaldırır.@androidprotmmas, Ubuntu DDE Yi Kaldırır Mı Diyorsun ?
Abi Bu Arada Chromium Sana Verdiğim Link Açılınca 8 GB OluyorLink güven vermedi ?
32 Bit Desteği YokmuşAçıkçası UbuntuDDE ile Deepin OS arasında Performans farkı olacağını düşünmüyorum ama eski sürümlere bakabilirsin belki kaldırır.
Kaldırmaz diye düşünüyorum ancak eski sürümlerini 18.04 LTS (tabii böyle bir sürüm varsa) kaldırabilir.@androidprotmmas, Ubuntu DDE Yi Kaldırır Mı Diyorsun ?
32 bit yok kiKaldırmaz diye düşünüyorum ancak eski sürümlerini 18.04 LTS (tabii böyle bir sürüm varsa) kaldırabilir.
Xubuntu Ya Gnome Ortamı Eklersem Sağlıklı Olur MuKaldırmaz diye düşünüyorum ancak eski sürümlerini 18.04 LTS (tabii böyle bir sürüm varsa) kaldırabilir.
Xubuntu ya GNOME eklersen Ubuntu gibi olur.32 bit yok ki
Xubuntu Ya Gnome Ortamı Eklersem Sağlıklı Olur Mu
Bilemiyorum. Yeni konu açmanız faydalı olabilir.@androidprotmmas, @Mert Şefik, Ya Bilgisayar Şarj Olmuyor Yapabileceğim Bir Şey Var Mı???