muhammet_ab
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 30
Bilgisayarda yer açmak istiyorum 40 gb ye yakın (kalıcı olsun temp vs değil)
Windows Old Dosyalarını Silebilirsin Veya Programlar Var Bilgisayarda Yer Açmak İçin Onları DeneyebilirsinBilgisayarda yer açmak istiyorum 40 gb ye yakın (kalıcı olsun temp vs değil)
hepsini yaptımWindows Old Dosyalarını Silebilirsin Veya Programlar Var Bilgisayarda Yer Açmak İçin Onları Deneyebilirsin
yeterli değil.hepsini yaptım
kaç aydır format atmıyorsunuzhepsini yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeterli değil.
1 yıl oldu pcnin yarısı önemli dosya format atmıyorum o yüzdenkaç aydır format atmıyorsunuz
Hangi Oyunu İndirmeyi Planlıyorsunuz Acaba ?1 yıl oldu pcnin yarısı önemli dosya format atmıyorum o yüzden
oyun vs planlamıyorum adobe photoshop için yeterli disk alanım yokHangi Oyunu İndirmeyi Planlıyorsunuz Acaba ?
sürekli yapıyorumTarayıcı geçmişi, çerezler silin.
az bilinen bişey yer açıcak bişeyoyun vs planlamıyorum adobe photoshop için yeterli disk alanım yok
sürekli yapıyorum
yani google, youtubede olmayan bir şey olsun
Adobe Phtoshop İçin 40 GB Alan Gerekmiyor Diye Biliyorum Ayrıca Kullanmadığınız Oyunları Veya Dosyaları Silmenizi Öneririm Veya İndirmelerdeki Boş Şeylerioyun vs planlamıyorum adobe photoshop için yeterli disk alanım yok
sürekli yapıyorum
Ayrıca Önemli Dosyları Yen Bir Birim Oluşturarak Oraya Atıp Format Atabilirsinizoyun vs planlamıyorum adobe photoshop için yeterli disk alanım yok
sürekli yapıyorum
yani google, youtubede olmayan bir şey olsun
az bilinen bişey yer açıcak bişey
500 600 mb'lik çalışmalar yapıyorumAdobe Phtoshop İçin 40 GB Alan Gerekmiyor Diye Biliyorum Ayrıca Kullanmadığınız Oyunları Veya Dosyaları Silmenizi Öneririm Veya İndirmelerdeki Boş Şeyleri
Yeni Bir Disk Açıp Onları Atın Sonra Format Atın500 600 mb'lik çalışmalar yapıyorum
bence temiz bi kurulum yapın1 yıl oldu pcnin yarısı önemli dosya format atmıyorum o yüzden
yani google, youtubede olmayan bir şey olsun (demiştim)Yeni Bir Disk Açıp Onları Atın Sonra Format Atın
Öyle bir şey yok ne yazikki diski bölüp yedekleyinyani google, youtubede olmayan bir şey olsun (demiştim)