Yavuz sama
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 184
oyun çöp benceFree Fire'a bak pideye bile sponsor olmuş.
harbiden aghahghahahgfga çok iyi reklam yöntemiFree Fire'a bak pideye bile sponsor olmuş.
Silahlar sekmiyor ve crosshair adama kitleniyor hile gibi.oyun çöp bence
Neden 500+ milyon indirmesi olduğunu anlamadığım çöp oyun.
çok haklısınızSilahlar sekmiyor ve crosshair adama kitleniyor hile gibi.
yok kullanmadımKullanmadıysanız oyunu yükleyip kullancam.Ticari zeka.
Birisi kapmıştır onu.yok kullanmadım
Oyun çöp, iyi cihazın olduktan sonra kolsuz bile olsan garanti win alıyorsun.Vay be hangi fırın yapıyormuş öyle zamanında oynuyordum oyun kolaysa herkese kolay zorsa herkese zor asıl mesele rekabet ortamında kim kazanıyor
Vay be. ?Free Fire'a bak pideye bile sponsor olmuş.
Hocam kolaysa herkese kolay değil mi onlarda da otomatik nişan alıyor şartlar eşit o zaman oyuna giren herkes win alsın ama o da olmuyor işteOyun çöp, iyi cihazın olduktan sonra kolsuz bile olsan garanti win alıyorsun.
Ben cihazlarının kötü olduğunu düşünüyorum.Hocam kolaysa herkese kolay değil mi onlarda da otomatik nişan alıyor şartlar eşit o zaman oyuna giren herkes win alsın ama o da olmuyor işte
sanırım karakterler vardı onların kendi güçleri vardı bi ara sürekli karşıma ronaldo reklamı çıkıyoduOyun çöp, iyi cihazın olduktan sonra kolsuz bile olsan garanti win alıyorsun.
Tamam hocam da kötü cihazla da alakası olduğunu düşünmüyorum samsung galaxy j7 prime 16gb ile 1gb altı depolamaya sahipken çoğu oyun 1.oluyordumBen cihazlarının kötü olduğunu düşünüyorum.