Usb belleği biçimlendirip 9 GB'lık dosyayı küçülttükten sonra yeterli olur muo kadar küçültmeniz mümkün değil.
o kadar küçülceğini zannetmiyorum ama yine de bi deneyin.Usb belleği biçimlendirip 9 GB'lık dosyayı küçülttükten sonra yeterli olur mu
Bence dosyadan önce konuyu açtığınız yazı tipi boyutunu küçültün.Arkadaşlar bende 9 GB'lık bir dosya var bunu 8 GB'lık bir usb belleğe koymak istiyorum ama usb bellekte 5 GB'lık boş alan var ne yapmam lazım?
Teşekkürler
Aslında mümkün önce dosyayı 7-zip ile sıkıştıracak sonra sıkıştırdığı dosyayı bir daha sıkıştıracak ve bunu 50 kere yapacak ??o kadar küçülceğini zannetmiyorum ama yine de bi deneyin.
Sıkıştırılmış dosyaları tekrar sıkıştırabilirsiniz.winrar ile ufak da olsa bir umudun var. dosya zaten sıkıştırılmadıysa tabii.
sıkıştırır elbet ama bu sefer dosya boyutunu düşürmez.Bence dosyadan önce konuyu açtığınız yazı tipi boyutunu küçültün.
[]
Aslında mümkün önce dosyayı 7-zip ile sıkıştıracak sonra sıkıştırdığı dosyayı bir daha sıkıştıracak ve bunu 50 kere yapacak ??
Sıkıştırılmış dosyaları tekrar sıkıştırabilirsiniz.
Neden mumkun olmasin? Indirdigim 8 GB'lik bir dosya sikistirilarak ~1.5 GB'a indirilmisti. Dosyanin icerigine gore degisir, belli bir orani yok.o kadar küçültmeniz mümkün değil.
Hayır boyut düşüyor. Hatta bu tarz virüsler de var 4 MB bir arşivi açıyorsunuz 5 TB oluyor. Evet böyle bir paradoks var.sıkıştırır elbet ama bu sefer dosya boyutunu düşürmez.
her seferinde düşürseydi zaten sonsuz dosya boyutu düşürme paradoxu olurdu.
böyle birey yok. o virüsün yapısıyla alakalı. 10gb dosyayı arşivle olur 7.5gb yada daha başka bir boyut ama bir daha sıkıştırınca boyut değişmez.Hayır boyut düşüyor. Hatta bu tarz virüsler de var 4 MB bir arşivi açıyorsunuz 5 TB oluyor. Evet böyle bir paradoks var.
Arkadaşlar bahsettiğim 9GB'lık dosyada eğitim dosyası yani hepsinde video var arada sadece 4-5 tane pdf var.Hayır boyut düşüyor. Hatta bu tarz virüsler de var 4 MB bir arşivi açıyorsunuz 5 TB oluyor. Evet böyle bir paradoks var.
Arkadaşlar bahsettiğim 9GB'lık dosyada eğitim dosyası yani hepsinde video var arada sadece 4-5 tane pdf var.Hayır boyut düşüyor. Hatta bu tarz virüsler de var 4 MB bir arşivi açıyorsunuz 5 TB oluyor. Evet böyle bir paradoks var.
rar zaten bende var zip de var şu anda rar dosyası yapıp biraz küçülttüm sonra rar dosyasını zip yapıp biraz daha küçülttüm şu anda da tekrar rar dosyasına dönüştürüyorum ve 8 gb oldu şu andahttps://www.win-rar.com/start.html?&L=5nal bunu indir.
kurduktan sonra:
kuçültmek istedğin klasöre sağ tık yap.
arşive ekle de. sonra çıkan şeye tamam de ve sıkıştırmanın bitmesini bekle.
sonra klasörün sıkıştırılış hali bir .rar dosyasının içerisinde bulunacak.
Fark ettiniz mi bilmem ama benim konuyu açtığım yazı boyutu ve sizin cevap verdiğiniz yazı boyutu aynı. Hatta bu konuya cevap verenlerin hepsinin yazı boyutu aynı.Bence dosyadan önce konuyu açtığınız yazı tipi boyutunu küçültün.