Kedimin Annesi Kaçtı

fifacıkardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar ben sokakta bir kedi bulmuştum yeni doğum yapmıştı ben de aldım apartmana getirdim yangın merdiveni var burda,yuva falan yaptım kumunu koydum mamasını koydum yavrusunu besliyordu 2 haftadır,bu sabah yaş mama vermeye gittim anneye anne kedi yok!
Bütün katlara baktım yok dışarda da yok ama yavru kutuda.
Yavru daha 2 haftalık anne sütüne ihtiyacı var ama annesi yok ben bu yavruya annesi gelene kadar ne yedirebilirim?

fifacıkardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Yarına kadar annenin gelmesini bekleyeceğim gelmezse yavruyu veterinere götüreceğim zaten ama bugün yedirebileceğim bir şey arıyorum,aç kalmasın diye.Sütte laktoz var vermeyin diyorlar,kuru mama için dişleri yok,yaş mama bile yiyecek kadar dişleri yok.

By Maskely

Doçent
Reaksiyon puanı
508
Yarına kadar annenin gelmesini bekleyeceğim gelmezse yavruyu veterinere götüreceğim zaten ama bugün yedirebileceğim bir şey arıyorum,aç kalmasın diye.Sütte laktoz var vermeyin diyorlar,kuru mama için dişleri yok,yaş mama bile yiyecek kadar dişleri yok.
Laktozsuz süt olmaz mı?

turuncuaşkına

Asistan
Reaksiyon puanı
144
sütü su ile karıştırıp ağzına şırıngayla verebilirsin

fifacıkardeş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar dersten sonra laktozsuz süt ile şırınga alıp suyla karıştırıp vereceğim.umarım annesi gelir.

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,396
Günümüz annelerin davranışı kedilere bile geçmiş. Çocuğun doğurup kaçmak kolay mı heee?
Umarım geri döner. İnternet bozdu canlıları
Zaur bu arada bende bebe iken böle davranan kediler vardı bence kedilerde ki şeyler bize geçmiş :D.

(ama günümüzün anneleri derken doğru söylüyorsun)