bunu ne yapmam lazım?Java:public static void main(String[] args) { double sayi = 1; while(sayi>=0){ sayi ++; System.out.println(sayi); } }
Yalnız çok hızlı sayar.
eclipse yi indirdim şimdi ne yapacağım?Eclipse'te derle bunu.
Yeni proje oluştur tekrar ve modul oluşturma seçeneği gelirse, "Don't Create" de.Ekli dosyayı görüntüle 147319
böyle mi olması gerekiyor
New Class diyeceksin ve bu kodu, resimde attığım gibi yapıştıracaksın.ondan sonra ne yapacağım?
double yerine int yazıp dener misin?Ekli dosyayı görüntüle 147324
bir hata veriyor
Int'in tanım aralığı çok düşük. Hem syntax eror bu, bir tane süslü parantez eksik. Onu koysun sonuna.double yerine int yazıp dener misin?
java yüklü ve yüklü olduğu klasörü nasıl tanımlayacağmJava yüklü değil yada, Java'nın yüklü olduğu klasör, tanımlı değil.
Yeni proje yaratarak tabi ki de;java yüklü ve yüklü olduğu klasörü nasıl tanımlayacağm
Modeul yaratmısın, don't create yapman lazımdı. Çalışmaz ki programın.Ekli dosyayı görüntüle 147331
şimdi ne yapmam lazım
tamam yeni proje açtım module ayır dedim şimdi class mı oluşturacağım?Modeul yaratmısın, don't create yapman lazımdı. Çalışmaz ki programın.
Yeniden güzelce oluştur kanka.
Evet ve package kısmını boş bırak. Oraya da yazı yazma. Sadece name kısmına yazı yaz.tamam yeni proje açtım module ayır dedim şimdi class mı oluşturacağım?
Gerçekten merak ediyorum bunu nerede kullanacaksın?Arkadaşlar öncelikle şöyle birşey istiyorum 1 den sonsuza kadar sayı yazıp yollayan birşey istiyorum yani sayıyı yazıp entera basan ve öyle giden birşey varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
şu an birşeyler oluyor ama nasıl durduracağım bunuEvet ve package kısmını boş bırak. Oraya da yazı yazma. Sadece name kısmına yazı yaz.
Sonsuza kadar, sayma programı ama öyle bir aralık yok bilgisayarda. Ancak basamak değerleri oluşturursan.Gerçekten merak ediyorum bunu nerede kullanacaksın?
Konsol üstünde, durdurma simgesi var. Oradan.şu an birşeyler oluyor ama nasıl durduracağım bunu
discordda sayı sayma sunucuları var orada kullanacağımGerçekten merak ediyorum bunu nerede kullanacaksın?