ZincaP
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 108
Arkadaşlar Selam Ben Bu Linux'u Kurdum Ama Plank Konusunda Bi Sıkıntı Çıktı Böyle Gözüküyor Ve Bu Can Sıkıcı Bir Durum Bunun Bi Çözümü Var Mı Acaba
ben şaffafımsı yeri demiştimCtrl tuşuyla beraber sağ tık yap daha sonra tercihler bölümünden otomatik gizlemeyi seç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
"Show Desktop" bölümünü panelden yukarı sürükleyerek silebilirsin.
Siz Mesaj Yazmayınca Bilgisayarımı Kapatmıştım Da Bu Menüye Nasıl Girebilirim ?Ekli dosyayı görüntüle 146714Bu ayarları benimki gibi yapın.
@ZincaP oldu mu acaba geri dönüş yaparsanız sevinirim.
XFCE ayarlarından, pencere yöneticisi ince ayarları kategorisinde, birleştirici sekmesi adı altında bulunmaktaSiz Mesaj Yazmayınca Bilgisayarımı Kapatmıştım Da Bu Menüye Nasıl Girebilirim ?
Böyle Bi Ayar Yok :IXFCE ayarlarından, pencere yöneticisi ince ayarları kategorisinde, birleştirici sekmesi adı altında bulunmakta.
Bende Manjaro XFCE kullanıyorum gayet güzel.Böyle Bi Ayar Yok :I
Ben Mint 20.1 x86 olmadığı için 19.3 ü indirdim ama bu gidişte ben manjaro xfce yi indirecem(
manjaro xfce nin ram tüketimi nasılBende Manjaro XFCE kullanıyorum gayet güzel.
Boşta 400-500 MB bence gayet iyi.manjaro xfce nin ram tüketimi nasıl
Sen bilirsin, bence gayet iyi.sence kurmalı mıyım
İyi akşamlar.tamam sağol kurmayı deneyeceğim iyi akşamlar
Senin kullandığın sürüm hangisi xfce nin ?İyi akşamlar.
XFCE 4.16 sürümü.Senin kullandığın sürüm hangisi xfce nin ?
x86 desteği var ise acaba link verebilirmisiniz?XFCE 4.16 sürümü.
XFCE 4.16 sürümü.
Dediğim gibi "açılan pencereler altında gölgeleri göster"i kapatıp "açılan pencereler altında gölge göster"i açmanız gerekiyor.Şey acaba bakabilir misiniz şu anda Mx Linux kullanıyorum senin dediğin ayrı da buldum da o şeffaf yerin gitmesi için ne yapmam gerekiyor
? AnlamadımDediğim gibi "açılan pencereler altında gölgeleri göster"i kapatıp "açılan pencereler altında gölge göster"i açmanız gerekiyor.
Bu ekran var ya buradan yapacaksınız(Ayarlar>Pencere Yöneticisi İnce Ayarları>Birleştirici).Ekli dosyayı görüntüle 146714Bu ayarları benimki gibi yapın.
@ZincaP oldu mu acaba geri dönüş yaparsanız sevinirim.
Su an oradayımBu ekran var ya buradan yapacaksınız(Ayarlar>Pencere Yöneticisi İnce Ayarları>Birleştirici).
Tikleri benim attığım fotoğraftaki gibi yapmanız gerekmekte.Su an oradayım
Tamam yaptı. Çok saolunBu ekran var ya buradan yapacaksınız(Ayarlar>Pencere Yöneticisi İnce Ayarları>Birleştirici).
İyi forumlar.Tamam yaptı. Çok saolun