Bi sorum var kirin 659 1 sene daha kullanılırmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Halil21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halil21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Huawei p20 lite kirin 659 kullanan Bi telefon 1 sene daha kullanılırmı 2018 model not [ önceki paylaşım cevaplara kapatıldı] sizce Bi sene daha sıkıntız giderimi (fazla oyun oynarım ve telefon yazılım güncellemesi almıyor)

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Huawei p20 lite kirin 659 kullanan Bi telefon 1 sene daha kullanılırmı 2018 model not [ önceki paylaşım cevaplara kapatıldı] sizce Bi sene daha sıkıntız giderimi (fazla oyun oynarım ve telefon yazılım güncellemesi almıyor)
Gider

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Çok uygulama yüklemediğin sürece gider.Güncelleme olayına takılma derim.Cihazın güncelleme alıp yavaşlayacağına, güncelleme almayıp sorunsuz çalışması daha önemli.

Halil21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Eminmisin knk android 9 emuı 9 kullanıyor ve güncelleme almıyor ve bide güncellemek mümkünmü emui 10 vs yapmak ve yapılsa iyi olurmu telefon için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok uygulama yüklemediğin sürece gider.Güncelleme olayına takılma derim.Cihazın güncelleme alıp yavaşlayacağına, güncelleme almayıp sorunsuz çalışması daha önemli.
Cihaz güncelleme almıyor ve ben cihazdaki uygulamaları güncellemelimiyim güncellesemmi iyidir yoksa güncelleme emmi mesela uygulamanın sürümü yeni cihz eski güncellesemm yavaşlarmı

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Eminmisin knk android 9 emuı 9 kullanıyor ve güncelleme almıyor ve bide güncellemek mümkünmü emui 10 vs yapmak ve yapılsa iyi olurmu telefon için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihaz güncelleme almıyor ve ben cihazdaki uygulamaları güncellemelimiyim güncellesemmi iyidir yoksa güncelleme emmi mesela uygulamanın sürümü yeni cihz eski güncellesemm yavaşlarmı
Uygulama güncellemesi başka bir şey,sistem güncellemesi başka bir şey.Uygulamalarına güncelleme gelirse güncelle.Orda bir sorun yok.Ben sistem güncellemesi gelirse bulaşma derim.Çünkü senin cihazın orta seviye bir cihaz olduğu için gelen güncellemenin cihaza olumlu etki yapacağına inanmıyorum.