S10+ plus kamerada öndeMerhabalar s10+ mı daha önde mi10t pro mu öncelik kamera. Performans ekran pil bi sonraki öncelik. Teşekkürler.
Galaxy S10 Plus ın ekranı ve kamerası daha iyi. Mi10T pro nun ise performansı ve pili daha iyi.Merhabalar s10+ mı daha önde mi10t pro mu öncelik kamera. Performans ekran pil bi sonraki öncelik. Teşekkürler.
Kamera, stereo hoparlör,ekran, tasarım:S10 plus işlemci,batarya performansı,akıcılık: Mi 10t Pro.Merhabalar s10+ mı daha önde mi10t pro mu öncelik kamera. Performans ekran pil bi sonraki öncelik. Teşekkürler.
Isınıyor ama donmuyor. Android 11 den sonra cihaz çok ağırlaştı s10+Arkadaşlar ben s10 plus kullanmış biri olarak biraz hızlı ve fazla ısınıyor. Bu normal değil ve telefon bazen kafayı yiyor ve kasıyor mi 10T kullanmadım bilmiyorum.
Cihazın ısınmasının sebebi Samsungun güvenlik adı altında verdiği planlı eskitme güncellemeleridir.İnsanlar güncellemeyi harika bir şey zannediyor.Güncelleme bir kaç yenilik ve hataların düzeltilmesidir.Android bir cihazda yazılımsal bir sorun yoksa güncelleme yapmamak en doğrusudur.Arkadaşlar ben s10 plus kullanmış biri olarak biraz hızlı ve fazla ısınıyor. Bu normal değil ve telefon bazen kafayı yiyor ve kasıyor mi 10T kullanmadım bilmiyorum.
Senin yerinde olsam ikisinide pas geçer Oppo reno 3 pro yada S10 lite alırdım.Merhabalar s10+ mı daha önde mi10t pro mu öncelik kamera. Performans ekran pil bi sonraki öncelik. Teşekkürler.
S8 bile donmuyor. S10 nun donması imkansız.Arkadaşlar ben s10 plus kullanmış biri olarak biraz hızlı ve fazla ısınıyor. Bu normal değil ve telefon bazen kafayı yiyor ve kasıyor mi 10T kullanmadım bilmiyorum.
Reno 3 pro s10+ arasında kamera açısından çok fark var mıdır?Kamerada muhtemelen (ikili karşılaştırma bulamadım) S10+ öndedir ama bu saatten sonra 2 yaşında olmasından ve özellikle batarya performansından dolayı S10+ almanızı önermem. Mi 10T Pro işlemcisiyle, güncelliğiyle, batarya performansıyla ve ekranın akıcılığıyla bana göre daha öndedir. İkisi dışında Oppo Reno3 Pro da alınabilir.
Fotoğrafta kalite olarak birbirine yakın.Video tarafında S10 plus daha iyi.Oppo Reno 3 Pro da S10 plus ta kamerada memnun eder ama arka kamerada 4k 60fps video ve ön kamera ile 4k video çekerim diyorsan S10 plus daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.(Oppo Reno 3 Pro ön kamerası maksimum full HD 30fps çekiyor,arka kamerası maksimum 4k 30fps çekiyor.)Reno 3 pro s10+ arasında kamera açısından çok fark var mıdır?
Reno3 Pro net üstün dediğim yer sadece düşük ışıkta ön kamera oldu.Reno 3 pro s10+ arasında kamera açısından çok fark var mıdır?
S10+ kamera deneyimi toplamında reno 3 pro'dan daha fazla memnun eder.Reno 3 pro s10+ arasında kamera açısından çok fark var mıdır?