Akıllı saat Almak mantıklımı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bycash1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bycash1

Doçent
Reaksiyon puanı
98
Merhabalr 12 pro max kullanıyorum ve aksesuar olarak Apple watch 6 düşünüyorum normalde kullandığım saatler bileğimi rahatsız ediyor normal akıllı olmayan saatler ilk defa kullanacağım için Apple Watch almak istiyorum cihazım ile uyumlu olması için kullanımı rahatmı? Ve tavsiye edermisiniz?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Kullanan arkadaşım var memnun.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Mantıklımı saçma bir soru olur bence. Eğer ekonomik durumunuz yetiyorsa ihtiyaç hissediyorsaniz hoşunuza da gittiyse neden almayasınız ?

bycash1

Doçent
Reaksiyon puanı
98
Mantıklımı saçma bir soru olur bence. Eğer ekonomik durumunuz yetiyorsa ihtiyaç hissediyorsaniz hoşunuza da gittiyse neden almayasınız ?
Hoşuma gitti ihtiyaç oluyor illa telefonu biri aradığı zaman veya mesaj geldiği zaman telefon yanımda olmuyor arıyorum 2 saat telefonu kolda rahatmı kullanımı peki

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Hoşuma gitti ihtiyaç oluyor illa telefonu biri aradığı zaman veya mesaj geldiği zaman telefon yanımda olmuyor arıyorum 2 saat telefonu kolda rahatmı kullanımı peki
Kullanan arkadaşlarım var memnunlar. Zaten rahat etmezseniz de kordonu değiştirirsiniz problem olmaz

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
İhtiyaç varsa alın ayda yılda 1 kullanmak için gereksiz. Şahsen saat pek takmadığım için gerek duymuyorum

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Merhabalr 12 pro max kullanıyorum ve aksesuar olarak Apple watch 6 düşünüyorum normalde kullandığım saatler bileğimi rahatsız ediyor normal akıllı olmayan saatler ilk defa kullanacağım için Apple Watch almak istiyorum cihazım ile uyumlu olması için kullanımı rahatmı? Ve tavsiye edermisiniz?
Apple Watch kullanmıyorum. Fakat senelerdir akıllı saat kullanıyorum. Quadro s90, Galaxy Gear s2 classic gibi.. şu aralar mi band5'e sardım. Genel olarak akıllı saat'in yoksa "neden yok" demiyorsun. Olduğu zamanda "iyi ki var" diyorsun. yani yoksa aramıyorsun olduğu zaman da kullanıyorsun iyi oluyor. Önerir misin dersen. Öneririm. İmkanınız varsa alın.