Emre96
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 61
Merhabalar dualboot ile bir Linux dağıtıcısına geçmek istiyorum. Ubuntu Manjaro ve Mint arasında kaldım. Sizce hangi Linux dağıtıcısına geçmeliyim?
İlk kez geçecekseniz ve deneyiminiz yoksa Linux Mint, Farklı şeyler istiyorsanız ve nispeten deneyiminiz varsa Ubuntu, Profesyönel Linux Kullanıcısı iseniz ManjaroMerhabalar dualboot ile bir Linux dağıtıcısına geçmek istiyorum. Ubuntu Manjaro ve Mint arasında kaldım. Sizce hangi Linux dağıtıcısına geçmeliyim?
Hepsi de son kullanıcı dağıtımı, bence sisteminiz iyiyse Ubuntu kurun.Merhabalar dualboot ile bir Linux dağıtıcısına geçmek istiyorum. Ubuntu Manjaro ve Mint arasında kaldım. Sizce hangi Linux dağıtıcısına geçmeliyim?
Manjaro derim.Merhabalar dualboot ile bir Linux dağıtıcısına geçmek istiyorum. Ubuntu Manjaro ve Mint arasında kaldım. Sizce hangi Linux dağıtıcısına geçmeliyim?
Arch tabanlı olunca ne oluyor?Manjaro olmaz çünkü Arch tabanlı. Ubuntu ve Mint arasından istediğini seçebilirsin. Eğer Windows'a alışık isen Ubuntu'ya nazaran Windows'a daha çok benzediği için Mint'i kullanabilirsin.