samsung s20

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Videoyu izledim ama cihaz Plus olan model neticede. En çok şikayet S20 ve S20 FE'den geliyor zaten attığım şikayetler de S20 ile alakalı zaten.

@Erenist2020, Android 11 yazmıyor demişsiniz de cihazı yeni alan arkadaşların da ısınma şikayeti konu linkleri var orada. Kutu içinden Android 11 ile çıkıyor o cihazlar da hatırlatayım.
Tekrardan yine pardon.Erenist2020 adlı arkadaş s20 plus diyince, S20 Plus dan bahsediyorsunuz sanmıştım .Evet, normal S20 de dediğiniz gibi ısınma sorunları var.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Videoyu izledim ama cihaz Plus olan model neticede. En çok şikayet S20 ve S20 FE'den geliyor zaten attığım şikayetler de S20 ile alakalı zaten.

@Erenist2020, Android 11 yazmıyor demişsiniz de cihazı yeni alan arkadaşların da ısınma şikayeti konu linkleri var orada. Kutu içinden Android 11 ile çıkıyor o cihazlar da hatırlatayım.
Takmışsın işlemciye.Ben mediamark ta android 11 li S20 plus I kullandım.S20 plusta bir ısınma görmedim.Düz S20 modelinde kamerayı açtığın zaman cihaz ısınıyor.Bunu geçmiş yorumlarımda yazdım.Şu anda konuştuğumuz model S20 değil S20 plus.Konuyu açan kişi S20 desede ben ona 11 fiyatına S20 plus almak daha mantıklı dedim.Konu S20 den S20 plusa geçti.S20 Fe denilen cihazın sorunlu olduğunu,alınmaması gerektiğini yazanda benim.S20 lerin sorunları diyorsun peki iPhone 11 de hiç mi sorun yok? Mesela forumlarda sürekli konuşulan İntel modemden kaynaklı wifi rezaletinden niye bahsetmiyorsun? Bazı serilerde olan dokunmatik sorununu niye anlatmıyorsun? Kusura bakma ama konuyu açan kişiyi yanlış yönlendiren sensin.Adama 7500 TL ver kusurları olan bir cihaz al paranla rezil ol diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tekrardan yine pardon.Erenist2020 adlı arkadaş s20 plus diyince, S20 Plus dan bahsediyorsunuz sanmıştım .Evet, normal S20 de dediğiniz gibi ısınma sorunları var.
Düz S20 modelinin kamerada ısındığını belirttim.S20 küçük kasa olduğu ve ısıyı dağıtamadığı için yük altında ısınabilir.Bu normal ama S20 plus hem büyük kasa olması hemde android 11 deki optimizasyonlar sayesinde ısınmıyor.

Son düzenleme:

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Takmışsın işlemciye.Ben mediamark ta android 11 li S20 plus I kullandım.S20 plusta bir ısınma görmedim.Düz S20 modelinde kamerayı açtığın zaman cihaz ısınıyor.Bunu geçmiş yorumlarımda yazdım.Şu anda konuştuğumuz model S20 değil S20 plus.Konuyu açan kişi S20 desede ben ona 11 fiyatına S20 plus almak daha mantıklı dedim.Konu S20 den S20 plusa geçti.S20 Fe denilen cihazın sorunlu olduğunu,alınmaması gerektiğini yazanda benim.S20 plus ın sorunları diyorsun peki iPhone 11 de hiç mi sorun yok? Mesela forumlarda sürekli konuşulan İntel modemden kaynaklı wifi rezaletinden niye bahsetmiyorsun? Bazı serilerde olan dokunmatik sorununu niye anlatmıyorsun? Kusura bakma ama konuyu açan kişiyi yanlış yönlendiren sensin.Adama 7500 TL ver kusurları olan bir cihaz al paranla rezil ol diyorsun.

Düz S20 modelinin kamerada ısındığını belirttim.S20 küçük kasa olduğu ve ısıyı dağıtamadığı için yük altında ısınabilir.Bu normal ama S20 plus hem büyük kasa olması hemde android 11 deki optimizasyonlar sayesinde ısınmıyor.
Ayırt edemediğiniz nokta şu: S20 kronik sorunlu iPhone 11'lerin sadece bazıları sorunlu ki bu her cihaz için geçerli. Her ciha serisinde çürük cihazlar vardır. S20 serisindeki kamera camı kırılan cihazlar gibi.

Neyse daha fazla tartışmayacağım siz daha hangi cihazdan konuştuğumuzun bile farkında değilsiniz konuyu okuyun S20 mi yazıyor S20 Plus mi? Konu sahibinin bir mesajında bile S20 Plus yok. İyi forumlar.

sonra görecek memun edecekmi diye samsung varken iphone almak çok batarya yiyo ve kullanması biraz daha zor istediğin her oyunnu indirip oynayamasın
Açın yapılan testlere bakın bakalım kim daha çok pil yiyormuş. Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Exynos 2100 öncesi işlemciler su gibi pil tüketiyor ki size bunu bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum.

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Ayırt edemediğiniz nokta şu: S20 kronik sorunlu iPhone 11'lerin sadece bazıları sorunlu ki bu her cihaz için geçerli. Her ciha serisinde çürük cihazlar vardır. S20 serisindeki kamera camı kırılan cihazlar gibi.

Neyse daha fazla tartışmayacağım siz daha hangi cihazdan konuştuğumuzun bile farkında değilsiniz konuyu okuyun S20 mi yazıyor S20 Plus mi? Konu sahibinin bir mesajında bile S20 Plus yok. İyi forumlar.

Açın yapılan testlere bakın bakalım kim daha çok pil yiyormuş. Bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen. Exynos 2100 öncesi işlemciler su gibi pil tüketiyor ki size bunu bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum.
Size katılıyorum. Ama benim kullandığım iPhone 11 Pro ve bir arkadaşımın iPhone SE in de de bu wifi sorunu var. S8 in çektiği yerden iPhone 11 pro çekmiyor. Bu sorun biraz sinir bozucu bence.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Size katılıyorum. Ama benim kullandığım iPhone 11 Pro ve bir arkadaşımın iPhone SE in de de bu wifi sorunu var. S8 in çektiği yerden iPhone 11 pro çekmiyor. Bu sorun biraz sinir bozucu bence.
11 avukatlığı yapan arkadaş hala S20 plus konuştuğumuzun farkında değil.Konuyu açan S20 olarak açtı.Ona bir itirazım yok.S20 ile ilgili birkaç yorum yaptık ve S20 olayı orda kapandı.Konuyu açan en son ben 11 de karar kıldım dedi.Bende 7500 TL ye S20 plus almak daha mantıklı olur diye yazdım.Bizim tartıştığımız nokta benim bu yazdıklarımdan sonra başladı.Ortada böyle bir durum varken,ben S20 plustan bahsederken adam hala S20 diyor ve S20 ile S20 Fe şikayetlerini atıyor.Şimdi sana soruyorum S20 Fe yı bu forumda bir kere savundum mu? S20 nin kamerada ısındığını yazmadım mı?İşin dahada komiği vasat bir cihaz olan 11 i savunup 11 in kronik bir sorunu yok diyor.??? Forumlarda hemen hemen herkes Intel modemden kaynaklı wifi rezaletinden şikayetçi.Böyle bir duruma rağmen S20 kronik sorunlu 11 de belli serilerde sorun var demesi sanada saçma gelmiyor mu?Bu zihniyet varken Apple kutuya şarj aletide koymaz, kulaklık da koymaz,yarın telefonu ayrı, kutuyu ayrı satar.

Son düzenleme: