- Reaksiyon puanı
- 703
pc var zaten ama sadece ders ve nadiren roblox için kullanıyom pubg, brawl stars, asphalt 9 vb. oyunlar için alınır mı
Hocam burada bazıları alınır bazıları alınmaz diyecek sen o oyunları seviyorsan roblox pc de var asphalt pc de var vs. vs. eğer sistemin 8gb ram ise bir 8gb ram alırsın eğer ki sistemin kötü ise tablet alman daha iyi olacaktır sistem özelliklerini yazar mısınpc var zaten ama sadece ders ve nadiren roblox için kullanıyom pubg, brawl stars, asphalt 9 vb. oyunlar için alınır mı
asphalt pcde pek keyif vermiyoHocam burada bazıları alınır bazıları alınmaz diyecek sen o oyunları seviyorsan roblox pc de var asphalt pc de var vs. vs. eğer sistemin 8gb ram ise bir 8gb ram alırsın eğer ki sistemin kötü ise tablet alman daha iyi olacaktır sistem özelliklerini yazar mısın
nadir pc oynuyom sadece yutub için açıyom tablet alınca o da tabletten olcakKankam senin kararın. Adam oyun için tablet mi alınır der. Diğerinin parası vardır daha iyi tablet önerir. Sen almak istiyorsan alabilirsin ama aldıktan sonra mobil oyunculuğu becerememekte var. Sistemin kaldırıyorsa öncelikle emilatör kullanmaya çalış
Alacağınıza SmartGaGa indirin APK olarakta Brawlpc var zaten ama sadece ders ve nadiren roblox için kullanıyom pubg, brawl stars, asphalt 9 vb. oyunlar için alınır mı
Hocam sisteminiz aşırı iyi değilmiş biraz düşük segment tablet almanız daha iyi olacaktır en azından oyunlarda kanser olmazsınız kanser olmaktan bütçeniz nedirnadir pc oynuyom sadece yutub için açıyom tablet alınca o da tabletten olcak
tab a7 alcam bütçe 1500Hocam sisteminiz aşırı iyi değilmiş biraz düşük segment tablet almanız daha iyi olacaktır en azından oyunlarda kanser olmazsınız kanser olmaktan bütçeniz nedir
Tamam hocam tablet almanız daha iyi olur bütçeniz nedir eğer bütçe 5k gibi bir şey ise bilgisayar derdim benpc oyunları pek keyif vermiyo bana aga
oynadım pcden bikere smartgagadan beceremiyomAlacağınıza SmartGaGa indirin APK olarakta Brawl
Stars felan indirip Smartgaga'ya sürükleyin böylece oynarsınız tabi klayve ayarlarıda yapmak gerek bilgisayar kötü olduğu halde kasmıyo bende.
1500Tamam hocam tablet almanız daha iyi olur bütçeniz nedir eğer bütçe 5k gibi bir şey ise bilgisayar derdim ben
oynadım pcden bikere smartgagadan beceremiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
1500
Hocam konuya pat diye girip bir şey okumadan neler yazmışsınız arkadaşın sistemi iyi değil ve bilgisayar oyunlarını oynamayı fazla sevmiyor sadece youtube için giriyor
evetHocam konuya pat diye girip bir şey okumadan neler yazmışsınız arkadaşın sistemi iyi değil ve bilgisayar oyunlarını oynamayı fazla sevmiyor sadece youtube için giriyor
Bence alınmaz, zaten bilgisayarın var bilgisayardan oyna o oyunları 'Bluestacks' sayesinde.pc var zaten ama sadece ders ve nadiren roblox için kullanıyom pubg, brawl stars, asphalt 9 vb. oyunlar için alınır mı
hee bide roket ligin yeni mobil oyunuBence alınmaz, zaten bilgisayarın var bilgisayardan oyna o oyunları 'Bluestacks' sayesinde.
Bence tablet alman için en az 20-30 oyun olmalı.
Ama herkes o hatayı almıyor. Bazılarında 2gb ram olupta çok hızlı olduğu bile var. Hele 4gb yse belkıde muq olur.Hocam 4GB rami var arkadaşın. 4GB ram yetersiz geliyor bluestack için. Sürekli ram yetersizliği hatası alıyor arkadaşım ve oyunlarda kasıyor. Arkadaşım derken benim sınıf arkadaşımın. Onunda 4GB rami var sürekli ram yetersizliği hatası alıyor.
Hocam yeteri kadar bilgi sahibi olmayıp yorum yapmayın oyunlar kasıyor 4gb ramde zaten ekran kartıda yok sistemde apuAma herkes o hatayı almıyor. Bazılarında 2gb ram olupta çok hızlı olduğu bile var. Hele 4gb yse belkıde muq olur.
Ben biliyorum ama.Hocam yeteri kadar bilgi sahibi olmayıp yorum yapmayın oyunlar kasıyor 4gb ramde zaten ekran kartıda yok sistemde apu
LENOVO Tab M10 Fhd Plus Tb-x606f 4gb/128gb Wi-fi+bt 10.3” Tablet Za5t0276tr Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu dediğimi almalısın 128 gb hafıza 4gb ram işini görür
Sisteminiz aşırı iyi değil. Emülatör ile oynasanız bile pek zevk vermeyebilir çünkü kasma ihtimali çok yüksek. Düşük bütçe ile bir kaç oyun bile olsa tablet alınır, bence.amd a9 9420
amd r5 graphics
4 gb ram
asphalt pcde pek keyif vermiyo
bütçe 1500Hocam yeteri kadar bilgi sahibi olmayıp yorum yapmayın oyunlar kasıyor 4gb ramde zaten ekran kartıda yok sistemde apu
LENOVO Tab M10 Fhd Plus Tb-x606f 4gb/128gb Wi-fi+bt 10.3” Tablet Za5t0276tr Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu dediğimi almalısın 128 gb hafıza 4gb ram işini görür
Hocam 1500 tl civarı olan tabletler 3gb ram 32gb 500 tl artırırsan senin için iyi olurbütçe 1500
bu tab a7 s pen destekliyor mu
1 kr bile arttıramamHocam 1500 tl civarı olan tabletler 3gb ram 32gb 500 tl artırırsan senin için iyi olur
1 kr bile arttıramam
krdsm kötü marka artık kullanmıyorum ben vestel vtab 7010 kullandım zamanında bidaha okadar ucuz tablet almıycam
Huawei Huaweı Matepad T 10 2 32 gb Fiyatı, Yorumları - Trendyol buyurun matepadkrdsm kötü marka artık kullanmıyorum ben vestel vtab 7010 kullandım zamanında bidaha okadar ucuz tablet almıycam