Konu yanlış yere açıldıysa düzeltme hakkı olması...

Sizce olmalı mı?

• Evet olmalı

Kullanılan: 14 87.5%
  • Hayır gerek yok

Kullanılan: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Merhaba arkadaşlar şimdi bu konuda da tereddüte düştüm.. misal forum hakkında ya mı açılmalı sdn ye önerileriniz diye mi yoksa konu dışı olarak mı bilemedim.. misal böyle durumlarda konu yeri düzeltme hakkı da verilmeli aynı bir süre konuyu düzeltme, konu başlığı düzeltme gibi.. bazende arada sdn tuhaf çökme yüzünden yanlış yere tikliyorum.. böyle durumlar da duzeltiriz.. dimi arkadaşlar ?

Senior_53

Profesör
Reaksiyon puanı
5,341
Merhaba arkadaşlar şimdi bu konuda da tereddüte düştüm.. misal forum hakkında ya mı açılmalı sdn ye önerileriniz diye mi yoksa konu dışı olarak mı bilemedim.. misal böyle durumlarda konu yeri düzeltme hakkı da verilmeli aynı bir süre konuyu düzeltme, konu başlığı düzeltme gibi.. bazende arada sdn tuhaf çökme yüzünden yanlış yere tikliyorum.. böyle durumlar da duzeltiriz.. dimi arkadaşlar ?
Bazen taşıyorlar konuları bazen kapatıyorlar

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Modlar bunu yapıyor zaten

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Hee düzelirsiniz.. sonrada uyarı veriyorsunuz en son uyarı raporladikta ne oldu?
Konuyu açtıktan hemen sonra fark ederseniz yanlış yere açtığınızı, veya "nereye açacağımdan emin olamadım" şeklinde raporlarsanız kendi konunuzu, ben hiçbir arkadaşımın uyarı puanı vereceğini düşünmüyorum. Konuyu yanlış yere açıp öyle bırakırsanız ve biz bunu tespit edersek uyarı puanı almanız muhtemeldir. Verilen uyarı puanları daha dikkatli olunmasını sağlamak içindir. Biriktirmediğiniz sürece sıkıntı yaşamazsınız zaten.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Creative ile konuştun mu aldığın uyarı hakkında
Yoo itiraz etmedim onu kabul ettim ama onuda ben raporladim oda kazayla az önce de yanlış yapınca bu konu düzeltilmeli diye düşündüm..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuyu açtıktan hemen sonra fark ederseniz yanlış yere açtığınızı, veya "nereye açacağımdan emin olamadım" şeklinde raporlarsanız kendi konunuzu, ben hiçbir arkadaşımın uyarı puanı vereceğini düşünmüyorum. Konuyu yanlış yere açıp öyle bırakırsanız ve biz bunu tespit edersek uyarı puanı almanız muhtemeldir. Verilen uyarı puanları daha dikkatli olunmasını sağlamak içindir. Biriktirmediğiniz sürece sıkıntı yaşamazsınız zaten.
Tamam kendi hatamızı düzeltelim düzeltmezse verin

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar şimdi bu konuda da tereddüte düştüm.. misal forum hakkında ya mı açılmalı sdn ye önerileriniz diye mi yoksa konu dışı olarak mı bilemedim..
Sen, SDN'e Önerileriniz kategorisine açarsan onaya düşecek, yani onlar kategoriyi taşıdıktan sonra konuya yorum yazma iznimiz olacak. Konuyu raporlarsan onlar değiştiriyor zaten.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Bunu bende biliyorum ama kendimiz düzelirsek yormasak daha iyi olmazmi düzeltmedigi zaman uyarı verilsin..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bir kişi olumlu yazmadı ama anket evet diyor komik?

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Onu takip etmek çok zor. Kategoriyi kendi isteğiyle değiştirip durur ve sürekli düzeltmek zorunda kalırlar.
Hayır oda kolay zırt pırt değiştirirse verir uyarısını Zaten süreli olcak misal 10 dk düzelmedi mi gereği yapılır..

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,288
Bence herkes açtığı/açacağı konuya dikkat ederse ve eğer dediğiniz gibi yanlış konuya açarsada kendini raporlarsa iş çözülür.

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,523
Çok gereksiz düşünüyorsun. Konuyu doğru kategorisine açsan iş zaten bitecek.

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,243
Dikkatsizliğinizin sorumlusu biz değiliz, konuyu düzenlerken ve paylaşırken kontrol ederseniz sorun çözülür zaten. Ayrıca yukarıda da bahsedildiği gibi raporlayıp belirttiğinizde herhangi bir şekilde uyarı almıyorsunuz ki kendim üye ve İçerik Ekibi dönemimde bunu birçok kez yaptım.

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Tuhaf valla çok tuhaf diycem yalakalik yapmak için karışılar ama niye öyle birşey olsun.. ben kendi haramı. kendim düzelteyim niye anlamadım mantıklı bir şey istiyorum.. tamam yapmayın istemiyorum artık..

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,523
Tuhaf valla çok tuhaf diycem yalakalik yapmak için karışılar ama niye öyle birşey olsun.. ben kendi haramı kendim düzelteyim niye anlamadım mantıklı bir şey istiyorum.. tamam yapmayın istemiyorum artık..
Yalakalık ile alakası yok. Forum kullanmayı bilmiyorsan suç senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...